Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nikogo nie obchodzi ile kosztowała kuchnia i jakie tam są sprzęty. Dlatego jak się robi na sprzedaż, a nie dla siebie na całe życie, zawsze trzeba brać materiały ze średniej półki, żeby nie powiedzieć średnio-niskiej. I nie miejcie pretensji do developerów, że budują tanio - oni budują tak, jak ludzie chcą.

dokładnie przykładem na to była karola i jej 3 dom, wygladał cudnie ale jak człowiek sie zastanowił to plastikowe okna, panele z classena i najtańszy kominek ale robił wow

się wkreciłam ... i gdyby któraś chciała to jak będziecie w douglasie to powąchajcie sobie dla Waszego mężczyzny YSL M7 - taki douglasowy niszowiec... cudowny. Na all dużo tańszy...280 pln Istne cudo

http://i.ebayimg.com/t/M7-OUD-ABSOLU-by-Yves-saint-Laurent-2-7-oz-80-ml-EDT-Spray-Men-NIB-SEALED-/00/s/NTAwWDUwMA==/z/o-0AAOxyLN9SokNb/$_12.JPG

Mirela, u mnie kot drapie tą skrzynię, która robi za stolik. Pogoniłam ją kilka razy i już nie robi tego na moich oczach. Generalnie śpi tylko i je - mąż mówi, że niedługo będę ją nosić, bo nie da rady chodzić.

Magda ja zamówiłam w tej niszowej ponownie. Najpierw próbki p 1 m, a teraz wybrane zapachy.

Karola jest idealnym przykładem tego jak budować, żeby zarobić :yes:.

Nie bez powodu nigdy nie kładła drewnianej podłogi, okien, nie inwestowała w materiały z wyższej półki. A efekt WOW i luksusu był za każdym razem :yes:. Taki luksus za dobrą cenę dla klienta - to każdy łyknie.

pamiętajcie jej łazienkę, zero płytek:eek::eek::eek::eek:wszedzie farba