Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

że tak się wtrącę meli, kiedy kasa jest to i kłótni nie ma, zazwyczaj o kasę się kłócimy kiedy jej brak

to jaodpowiem tak... od kiedy prace rzucilam dla mojego psych. i fiz. dobra to nasz budzet uszczuplil sie o prawie 8 tysi miesiecznie... a to nie jest mala kwota prawda? nam wystarczala na czynsz i oplate przedszkola za obie (wtedy) dziewczyny...

do dzis dnia maz mi nie robi o to wyrzutow... gdzie znam dziewczyny stad i ich mezowie poprostu na sile zaganiaja do pracy...

u nas kasy moze byc brak, ale nigdy sie o to nie klocimy..bo my sie nie potrafimy klocic..jak juz to prowadzimy rozmowe.... czasami ja tupne noga, ale tylko wtedy kiedy meza rodzina probuje wyciagnac od nas kase...moj zawsze wysyla mnie zebym przelew zrobila, ale ostatnio sie wypielam i stanowczo powiedzialam ze nie... sprzed roku nie oddali dlugow, poprzednie lata moj im

odpuscil...ja sie nie wtracalam...ale w koncu dosc powiedzialam i tak jest... :) da sie zalatwic takie sprawy rozmowa... o klotnie idzie szybko z byle powodu, ja nie lubie takiej atmosfery, bo bylam wychowana gdzie w domu rodzice wlasnie sie klocili.... obiecalam sobie-w moim malzenstwie tego nie bedzie.

Rodziny nasze sie dziwuja..a my szczesliwi :)

kurcze post podzielilam bo pisze za tabl... starsza uczy sie norweskich koled na kompie ;)

Mmeliska bo jak Ty do kłotni wdzianko zakładasz to jak Ci Twój ma coś powiedzieć? ;)

u nas ja się kłócę..tzn ja krzyczę a on cierpliwie czeka aż skończę - ale powiem Wam, ze coraz mniej - jak to któryś facet powiedział "jak w łóżku ok to i kłócić się nie chce" coś w tym chyba jest