Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej!!!!!

Ja dzisiaj muszę dokończyć okna na piętrze:(.

Tosia u nas podobnie ,pomieszkałam pół roku i jak dali plan zagospodarowania to się okazało ,że naszą drogę będą poszerzać i powinna wszystkim pod oknami biec .Piśalismy protest ale od tego czasu jakieś problemy są z planem dla naszej dzielnicy i nic nie wiemy.

w sumie pozwolenie na płot dali więc może źle nie będzie:).

U mnie nie wiadomo czy dziś zrobię :) ja je myję już od 2 dni i codziennie gdzieś jadę:D:D.Jeszcze młoda choinkę chciała już mieć bo w przedszkolu wszyscy już mają i teraz mam wszystkie ozdoby pod nogami.

W sumie to jak teraz umyję okna ,postroję na święta i posprzątam ten kurz to za jednym razem zmiotę ze wszystkiego i będzie lśnić.:)

Mnie sąsiadka mówiła ,że najpierw choinka potem okna bo jak stroisz to najwiecej kurzu w domu robisz:).

zależy od kobity - u nas jest taka która za 10 zł od okna ( standardowego) a- dorabia sobie bo młoda i bez roboty a nie ma z kim dziecka zostawić.

Moja mama ją bierze często bo nie ma kiedy - jest dokładna, przy czym może to u mojej mamy?

bo jej zawsze oprócz kasy wałówkę zapakuje, ubrania po nas, po dzieciach.

Reni na okna będą - już mam wybrane które - i wczoraj w leroy byłam w szoku jakie na szt ładne kupiłam. Jeszcze na kuchenne jakoś zamontuję i tyle.

Mirka - ja myć okna lubię nawet - ale no nie mam kiedy... z 24 na 36 godz powinna doba przejśc.

jeszcze myślalam, że mój wraca dziś a on dopiero w sobotę za tydz - bo kończy kontrakt i będzie do 7.01 w domu

Edytowane przez Magda_lena85