Magda_lena85 13.12.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 qrka zapomniałam, że w tym roku nie mam grzybów suszonych - kupię gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 no ja też pronto, fornir w czasie grzania trzeba nasaczac aby okleina nie pękała zwłaszcza przy ręku, gdzie wilgotność spada dramatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Pewni ze kupisz ja spadam się ubierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Magda podjedź ja mam od groma i mrozonych i suszonych:).To uwielbiam robić - zbierać grzyby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 na pewno bym miała z pewnej ręki - spr w tesco online i są borowiki i inne cudawianki a co dajecie do farszu do uszek?grzyby namoczyć, ugotować, zmielićprzyprawy, cebulka, jajko żeby się lepiej lepiło, masło i wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No ja na razie do forum nie pojadę ale pisałaś ,że masz tu gdzies znajomych w okolicy może przez nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Uszek nie robię,mam cos od teściowej a resztę na wagę w tesco kupuję mojemu smakują.Ja ogólnie barszczu nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mam Mirka - ale nie będę Cię fatygowała bo mi po prostu głupio. Tesco mam pod nosem - ale dziękuję za propozycję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja mam dwa słoiki i wierz mi nie zużyje wszystkich do nastepnego sezonu grzybowego:).A oni w sąsiedniej miejscowości ( wsi:lol2:)mieszkają.No problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 sorry ,że dzielę :) A tych w zamrażarce tez mam za dużo ,myslałam ,że mamie dam ale oni tez duzo nazbierali.Teraz mi przeszkadzają-te grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirka one podobno są długowieczne - tak mi teść kiedyś powiedział - jak się robak nie wda to i do 2020 mogą stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 kicham okna haha grunt, że to leci https://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU bo bez to nie święta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Masz rację,chociaż jak ja słucham tych świątecznych piosenek to mi się motor do pracy zapala:). Ta to malo świąteczna ale jedna z ulubionych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 hej ja lubię do grzybów dac nieco kapusty kiszonej (tzn .do uszek). Kurna, musiałam się rano do domu wracać. Kochany P. zawiesił cienką reklamówkę na drzwiach w kotłowni i... włączył się alarm . Masakra, rano, kiedy wszyscy sasiedzi śpią. Tydzień temu S. nie zamkneła jednego kota i to samo było. Masakra jakaś... A wracając do wielkiego domu... to gość, który leczy kompleksy małego ch$%#a wielkim domem kosztemsłabszych ludzi. Wkurzają mnie tacy. Jak i pracodawcy od bożej łaski nie płacący zusów i wynagrodzeń... a jezdżący na Kubę i najnowszym modelem BMW. Masakra. I to jest własnie ten typ. Poza tym śmiech nie wywołuje jego nieszczęście ale widok - jest jakby z fotoshopa - dwa różne światy. Ja dzisiaj mam free po pracy - byś nie może . Po wczorajszym maratonie mi się należy. Uszka, pierniczki i choinka to plan na weekend. No i rozmowa z P. (wczoraj się nie widzieliśy) np. cięcia kosztów. My się tez nie kłócimy. Ja się czasami dasam i następnego dnia rozmawiamy normalnie. Albo P. wyjezdza z jakimiś pretensjami i jak mu przejdzie to też rozmawiamy. Nie wiem co to kłótnia... kilka może takich mieliśmy w naszym 23 letnim pożyciu . A co do startu ... każde czasy są fatalne. Ja jak studia skończyłam to była tak cholerne bezrobocie, że żadnej pracy nie szło dostać bez znajomości. Tragedia. Nie było stazy, praktyk... znajomy znajomemu załatwiał robotę. A jak się nie miało znajomości to ... bezrobotne. Magda gratuluję . Ja w tym miesiącu podwyżke dostałam (ale niesatysfakcjonującą i nadal powolutku szukam nowej pracy). Dlatego tego angola tak muszę męczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 U nas w pracy szał na yankee candle - znacie ? Ostatnio "pana JAsia" posłali i kupił 18 kominków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ehh ang to ja porobiłam certyfikaty zanim studia zaczęłam - ale w pracy nie używam w ogóle..to co po takim certyfikacie - nic:mad: wczoraj zamówiłam próbki tam gdzie mi podałaś (z Krakowa) dopytałam na prv czy mi odleją zagorsk i "kościoł" ten typowy ( zapominam nazwy) i okazało się, że mi 2 próbki tych dołożyli za free bo powiązali zapytanie z zamówieniem:lol2: i już wczoraj wysłali. Szybcy są ! Yanke znam - obok pracy mam kwiaciarnię i tam sprzedają ale tylko te duże - podobno równie fajne są z Bath and Body works ( ale sklep tylko w Wawie) dużo tańsze i chyba bardziej aromatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Adiqq mój tez się dogaduje:) ,że ja tylko z tymi rzeczami do wyrzucenia będę chodzić a on walczyc z pająkami:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela a co z uszkami zrobisz do wigilii? zamrozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No jak już pyttanie o mrożenie to podaj Twój sposób żeby się nie posklejały.Chociaż ja tam mam tyle rzeczy ,że nie wiem jak te uszka zmieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts