Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ooo to ja mam te włochate - ale używane :) I po użyciu je myjecie ? Pierzecie ? Po każdorazowym ?

Włączył się nam znowu alarm :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Przez 3 lata nie było problemów teraz ciagle mamy problemy. Pan instalator mówi ... że możemy miec gdzies pajęczynę przy czujce (przecię jeszcze nie było świątecznych porządków). W domu to spoko, ale cały garaż musze wysprzatać przymusowo :mad:

Zaczeły się problemy jak zaczeliśmy grzać - widocznie cyrkujlacja to powoduje :(.

God morgen :D

piatunio, kuzwa co za paskudnie rozpoczety dzien:sick: a mialo byc tak milo...

moje corki maja Swieto Lucji u siebie...wiec najpierw z mlodsza pojechalam bo wczesniej zaczyna... corcia tak sie cieszyla ze jest ubrana i ma swoja latarenke w raczce... wszyscy ja chwalili (bo mama sie postarala z ubrankiem :D ) a tu do pochodu jak trzeba isc to ona w placz!

a dlaczego? bo chciala isc za raczke ze swoja siostra a uparta jak buc siostrunia NIE! spokoj byl gdy ja podalam moja reke...

doszlismy na wystepny na sali..dzieci pieeeknie spiewaly, niunia wczoraj nam po swojemu tez nucila te piosenki... i co? no zeszzzzzz tez plakala bo siostra nie chciala z nia!

oj mowie wam..wkurwik u mnie na powera!

szkoda bylo mi ja zostawiac..bo rodzice poszli z dziecmi do ich sal... na poczestunek a ja musialam strasza do szkoly zawiezc na jej wystepy :( na ktorych rodzice nie musza byc..... i tak sobie mysle o mojej myszce czy wszystko ok, czy nie placze teraz za mna... bo tak to ona twardzielka jest..nigdy nie placze...ale jak beda rodzice z innymi to kto wie....

ehhh dobra... a na poprawe... dzisiaj jade po odbior torta dla mojej wredoty.... zamowilam sysunie z epoki lodowcowej :D figurke juz wczoraj zobaczylam... no masakra... dziewczynie sie udalo :lol2:

taaadam

1501815_226006374247525_514411251_n.jpg

o przynajmniej jedna - bez mp3 nie wychodzę - no nie umiem, jakoś tak za szaro się robi na ulicy :yes:

pyty kupuję tylko to co warto - bo nie mam ani 1 wykonawcy ani 1 rodzaju który słucham - ale tylko to w dobrej jakości i zazwyczaj live albo wersja acoustic.

Chociaż chciałabym odpowiedni sprzęt w domu - wtedy dopiero słychać jakość i 10 instrumentów których wcześniej przez słuchawki się nie słyszało.

:hug: tort świetny a z dziewczynami to wiesz... sentymenty każdy ma - mnie żal ściska jak pomyślę o moim..że on ciąglę z nianią.

Ja o pieprzeniu na ogrzewaniu :rotfl:

mial byc taki

http://www.polekcjach.com/img/artykuly/2/2976/tort-%20Epoka%20lodowcowa.jpg

bedzie pietrowy.... aleeee no nie mowcie ze zle sysunia wyszla dziewczynie...ona nie ma pistoletu do malowania zeby tak samo jak na tej fotce zrobic...

i to jej pierwsze zamowienie w tej tematyce :D

juz sie nie moge doczekac calosci...

O pieprzeniu na ogrzewaniu powiadasz?? to ja bym dzisiaj..w tej chwili mogla niezle tam popieprzyc!!! :lol2: