Magda_lena85 13.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja po daję tonik bo lepiej się wchłania jak pory czyste i krem normalnie.Ta włochata po dobrym wyciśnięciu może być na wilgotno - ale ta gładka się nie nada bo nic nie zrobi ( za krótkie włókna ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ooo to ja mam te włochate - ale używane I po użyciu je myjecie ? Pierzecie ? Po każdorazowym ? Włączył się nam znowu alarm :mad::mad::mad::mad: Przez 3 lata nie było problemów teraz ciagle mamy problemy. Pan instalator mówi ... że możemy miec gdzies pajęczynę przy czujce (przecię jeszcze nie było świątecznych porządków). W domu to spoko, ale cały garaż musze wysprzatać przymusowo Zaczeły się problemy jak zaczeliśmy grzać - widocznie cyrkujlacja to powoduje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 zrobiłam ją na pół Mirela i po każdym użyciu myję mydłem i suszę.A do prania daję z ręcznikami na 90 w sobotę. Mirela ale pajęczyna by chyba nie włączyła - a mysz jakaś nie uchowa się przy kotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Polecam! Kupiłam dziś w Bierdonce Bon Creme Owoce i smietana. Jejku co za cudo. Najlepszy jogurt (to smietana a nie jogurt) jaki kiedykolwiek jadłam. Pycha !!!! http://2.bp.blogspot.com/-RJLMseI_iXM/UlU2ihYRLFI/AAAAAAAACaY/TU2oFd3wN7s/s640/IMG_0446.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No to ten tonik zaczne [po dawać. No te jogurt pyszne są a kokosowy mmmmmmmmmniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Magda - pan z Solid Security własnie sugerował tą pajęczynę. Powiedział, ze to czesto się zdarza. Myszy chyba nie... nigdy nie było przynajmniej, one chyba czuja koty (choć moje by nie wiedziały co z nią zrobić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 bo był tańszy JA jadłam dzisiaj z truskawkami .. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Zrzuciłam firankę ,ubrałam się więc idę :( .Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 no jestem juz z kawką w ręce którą sama zaparzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja też z siurką rozpuszczalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja tez mam siurkę rozpuszczalną ale już w niedzielę cappucino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 macie też tak , ze pół dnia słuchacie muzyki? cholercia ja to bez niej życ bym nie mogła -a już tak "stara się robię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 God morgen piatunio, kuzwa co za paskudnie rozpoczety dzien:sick: a mialo byc tak milo... moje corki maja Swieto Lucji u siebie...wiec najpierw z mlodsza pojechalam bo wczesniej zaczyna... corcia tak sie cieszyla ze jest ubrana i ma swoja latarenke w raczce... wszyscy ja chwalili (bo mama sie postarala z ubrankiem ) a tu do pochodu jak trzeba isc to ona w placz! a dlaczego? bo chciala isc za raczke ze swoja siostra a uparta jak buc siostrunia NIE! spokoj byl gdy ja podalam moja reke... doszlismy na wystepny na sali..dzieci pieeeknie spiewaly, niunia wczoraj nam po swojemu tez nucila te piosenki... i co? no zeszzzzzz tez plakala bo siostra nie chciala z nia! oj mowie wam..wkurwik u mnie na powera! szkoda bylo mi ja zostawiac..bo rodzice poszli z dziecmi do ich sal... na poczestunek a ja musialam strasza do szkoly zawiezc na jej wystepy na ktorych rodzice nie musza byc..... i tak sobie mysle o mojej myszce czy wszystko ok, czy nie placze teraz za mna... bo tak to ona twardzielka jest..nigdy nie placze...ale jak beda rodzice z innymi to kto wie.... ehhh dobra... a na poprawe... dzisiaj jade po odbior torta dla mojej wredoty.... zamowilam sysunie z epoki lodowcowej figurke juz wczoraj zobaczylam... no masakra... dziewczynie sie udalo taaadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja też z siurką rozpuszczalną ja tez z kawunia... z ekspresu to o czym piszemy ? bo wyzalilam sie troche i mi puscilo... jak nie ma tematu to ide brac sie za segregacje ubran dzieciakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tort świetny a z dziewczynami to wiesz... sentymenty każdy ma - mnie żal ściska jak pomyślę o moim..że on ciąglę z nianią. Ja o pieprzeniu na ogrzewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Magda - ja tez bez muzy nie daję rady. Słuchawki, mp3 w kieszeni, koncerty, w domu TV nie leci tylko muza. Mąż ogólnie uzalezniony (tylko oryginalne płyty, z książeczkami, po każdej wypłacie sobie kilka kupuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 o przynajmniej jedna - bez mp3 nie wychodzę - no nie umiem, jakoś tak za szaro się robi na ulicy pyty kupuję tylko to co warto - bo nie mam ani 1 wykonawcy ani 1 rodzaju który słucham - ale tylko to w dobrej jakości i zazwyczaj live albo wersja acoustic. Chociaż chciałabym odpowiedni sprzęt w domu - wtedy dopiero słychać jakość i 10 instrumentów których wcześniej przez słuchawki się nie słyszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tort świetny a z dziewczynami to wiesz... sentymenty każdy ma - mnie żal ściska jak pomyślę o moim..że on ciąglę z nianią. Ja o pieprzeniu na ogrzewaniu mial byc taki http://www.polekcjach.com/img/artykuly/2/2976/tort-%20Epoka%20lodowcowa.jpg bedzie pietrowy.... aleeee no nie mowcie ze zle sysunia wyszla dziewczynie...ona nie ma pistoletu do malowania zeby tak samo jak na tej fotce zrobic... i to jej pierwsze zamowienie w tej tematyce juz sie nie moge doczekac calosci... O pieprzeniu na ogrzewaniu powiadasz?? to ja bym dzisiaj..w tej chwili mogla niezle tam popieprzyc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ta Twoja wersja ładniejsza Melcia ( ta 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts