Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mamy wielu wykonawców sprawdzonych i kupujemy w ciemno. P. ma całe dyskografie. Ja czesto na koncertach cos usłysze a potem kupuję. Albo ktoś mi poleci, albo znany muzyk nagra z kimś pod inna nazwą...

Ostatnio byłam na koncercie i support zrobił na mnie takie wrażenie, ze gwiazdę wieczory przycmił. Kupuję własnie u nich na stroni epłytkę - wspomagam polskich wykonawców :).

Choć coś ściagniętego tez mam - sprawdzam, czy mi się podoba i wtedy kupuje płytę. Lubię je mieć (tak jak ksiązki).

aleee tort jeszcze nie jest nasz gotowy tylko figurka :D

no dobra...sprawdzilam stan konta...kasa wplynela :wave:

jak co roku o tej porze..taki prezent od krola dla ludu.. pol podatku odciagaja z tego co trzeba odciagac..wiec sumka uhuhuhu wieksza niz moj mi powiedzial...jak mu zadzwonilam to mi odp ze i tak nie wszystko wyplacili jeszcze jemu :jawdrop:

wiecie co mi moj zonek wczoraj powiedzial?

zgadnijcie...jego pomysl na mnie... ;)

Boski tort:)

Ja mam przerwę w myciu teraz do obiadu przygotuję,młoda w domu więc szybciej będzie głodna.

dzieki :)

ja wczoraj zrobilam obiad na 2 dni...wielki gar zupy ogorkowej :D

na 4 nozkach...mmmm pelno miecha wyskubanego i dodanego... bo inaczej nikt nie ruszy, oprocz mnie ;)

Moja muzyką jest w tej chwili chrapanie psa. Normalnie szału zaraz dostanę. Miałam już psy chrapiące, ale ten bije wszelkie rekordy. Wczoraj go na pół godz. z domy wygoniłam, żeby się uspokoić. W życiu byście nie uwierzyły jak głośno chrapie.

może mu jakies tabletku kup :p

A to mops ?

Magda - ja mam duży rozstrzał: od metalu, black metalu (Behemoth, Soulfly, Sepultura) po hip-hop (MIA, Rascal) poprzed massive attack , Trickiego (teraz u mnie na topie), punk (GaGa, Dezerter), Beastie boys, chemical brothers, no i ostatnio poznany obscure sphinx (jaka wokalistka... wow).

Melcia, że masz zacząć projektować stroje? :lol2:

dobrze, Wam z tym Haakonem...( jego wybrana fajna zresztą on wizualnie też:D)

tjaaa

ze mam sobie kupic stroj do biegania codziennie tak jak inne baby :jawdrop:

wiec zeby wybrnac z tematu to mowie.. wiesz czlwoieku ile to tutaj kosztuje? spodnie bluzki buty!!

za pare dobrych spodni z 600zeta a gdzie reszta... to on do mnie .. po wyplacie sobie kup :jawdrop:

wiec mowie..ale mi sie nie chce biegac tak codziennie...dosc nie za dnia nalatam...

a jego slowka .... no ale wiesz, bedziesz miala jeszcze bardziej jedrna pupe :D

nooo kurka... i sama nie wiem...

w Monachium biegalam.. i super sie czulam ale teraz? znowu? :bash:

Mirela, bokser. Miałam wcześniej 2 boksery. Fakt - chrapały oba (suka mniej), ale ten bije rekordy.

Jak pracuje w domu i dzwonię w sprawach służbowych to muszę go wyganiać, bo rozmówca by słyszał. Kiedyś na piętrze nagrywaliśmy krótki film na promocję książki mojej koleżanki. Dom pełen ludzi - sprzęt, światła itd, pies śpi na dole. Cisza na planie i tylko słychać chrapanie psa z parteru.

a mopsy chrapią bardziej? :)

Mirela - to nie moje klimaty jednak - chociaż jakieś pojedyncze słucham,

Melcia jak zaczniesz to się uzależnisz - a jak będą efekty na dupci widoczne to tym bardziej.

najgorszy pierwszy tydzień - ja cwiczyłam na orbitreku codziennie ostatnie pół roku - ale od 2 tyg ani razu..i teraz nie mam motywacji

Czy on między wierszami Ci czegoś nie sugeruje ??

JA mojemu tak sugerowałam :).

Nie wyobrażam sobie nic nie robić (wszystko jedno czy to joga, biegi czy basen) - człowiek się psychicznie totalnie zresetuje. Wczoraj padałam na pysk (jak wyszłam z domu o 6:20 to o 23 wróciłam) fizycznie nie dawałam rady ale psychicznie ? Jaki luz.... nawet mrugający światłami kierowcy mnie nie wkurzali :).

mmel - co to za podatek oddawają Wam ?

przykladowo.. masz duze dochody wiec z tego podatku zabieraja tobie 40%... pracujac w listopadzie otrzymujesz wyplate w grudniu z odjetym podatkiem w wysokosci 20% :D

(to jest przyklad, ale mojemu juz raz tyle zabrali :mad:)

a podatek i tak jest oddawany co roku...tzn trzeba sie okreslic tutaj ile zarobisz w ciagu roku...jak sie uda tobie to otrzymasz zwort podatku..nie caly ale czesc...a jak nie to bedziesz jeszcze doplacac im...

wiec w wakacje ja otrzymalam 7500nok a moj mezulek musial oddac 7800nok :sick:

Magda., ja chodzilam na silke, na fitnes... jazde na rowerach... z rana...

wieczorem biegi...

jak zaszlam w ciaze to zrezygnowalam ze wzgl na zagrozenie poronieniem..

Mirela moj zonek sugeruje mi jedrniejsza pupe nic poza tym ;)

co do figury to jest oki... fotki mikolajkowej mojej nie widzialas? :o