mirela99 13.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mamy wielu wykonawców sprawdzonych i kupujemy w ciemno. P. ma całe dyskografie. Ja czesto na koncertach cos usłysze a potem kupuję. Albo ktoś mi poleci, albo znany muzyk nagra z kimś pod inna nazwą... Ostatnio byłam na koncercie i support zrobił na mnie takie wrażenie, ze gwiazdę wieczory przycmił. Kupuję własnie u nich na stroni epłytkę - wspomagam polskich wykonawców . Choć coś ściagniętego tez mam - sprawdzam, czy mi się podoba i wtedy kupuje płytę. Lubię je mieć (tak jak ksiązki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Boski tort:) Ja mam przerwę w myciu teraz do obiadu przygotuję,młoda w domu więc szybciej będzie głodna. Ja muzę muszę mieć i to taką skoczną co chęci do życia wracają i skrzydła z radości rosną:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela na ten się wybierasz?? http://kultura.newsweek.pl/30-seconds-to-mars-w-rybniku,artykuly,276814,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 aleee tort jeszcze nie jest nasz gotowy tylko figurka no dobra...sprawdzilam stan konta...kasa wplynela jak co roku o tej porze..taki prezent od krola dla ludu.. pol podatku odciagaja z tego co trzeba odciagac..wiec sumka uhuhuhu wieksza niz moj mi powiedzial...jak mu zadzwonilam to mi odp ze i tak nie wszystko wyplacili jeszcze jemu wiecie co mi moj zonek wczoraj powiedzial? zgadnijcie...jego pomysl na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 raczej nie . To dla mnie za ... cukierkowe i za komercyjne. Ale moja So by chciałą... Więc nie wiem czy jednak tam nie będę.... Po ile bilety wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela ale Ty ciężkie kawałki czy raczej taki niszowe? bo u mnie od florence+machine po inne cudawianki - nie umiem dookreślić rodzaju nawet. Melcia, że masz zacząć projektować stroje? dobrze, Wam z tym Haakonem...( jego wybrana fajna zresztą on wizualnie też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Boski tort:) Ja mam przerwę w myciu teraz do obiadu przygotuję,młoda w domu więc szybciej będzie głodna. dzieki ja wczoraj zrobilam obiad na 2 dni...wielki gar zupy ogorkowej na 4 nozkach...mmmm pelno miecha wyskubanego i dodanego... bo inaczej nikt nie ruszy, oprocz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Moja muzyką jest w tej chwili chrapanie psa. Normalnie szału zaraz dostanę. Miałam już psy chrapiące, ale ten bije wszelkie rekordy. Wczoraj go na pół godz. z domy wygoniłam, żeby się uspokoić. W życiu byście nie uwierzyły jak głośno chrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mmel - co to za podatek oddawają Wam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,30-seconds-to-mars-zagraja-w-rybniku-22-czerwca-po-ile-bilety-,wia5-3266-22344.html Tez tak myślałam że Ty bardziej ostra dziewczyna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Moja muzyką jest w tej chwili chrapanie psa. Normalnie szału zaraz dostanę. Miałam już psy chrapiące, ale ten bije wszelkie rekordy. Wczoraj go na pół godz. z domy wygoniłam, żeby się uspokoić. W życiu byście nie uwierzyły jak głośno chrapie. może mu jakies tabletku kup A to mops ? Magda - ja mam duży rozstrzał: od metalu, black metalu (Behemoth, Soulfly, Sepultura) po hip-hop (MIA, Rascal) poprzed massive attack , Trickiego (teraz u mnie na topie), punk (GaGa, Dezerter), Beastie boys, chemical brothers, no i ostatnio poznany obscure sphinx (jaka wokalistka... wow). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tanie bilety... może pod choinkę So dostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Melcia, że masz zacząć projektować stroje? dobrze, Wam z tym Haakonem...( jego wybrana fajna zresztą on wizualnie też) tjaaa ze mam sobie kupic stroj do biegania codziennie tak jak inne baby wiec zeby wybrnac z tematu to mowie.. wiesz czlwoieku ile to tutaj kosztuje? spodnie bluzki buty!! za pare dobrych spodni z 600zeta a gdzie reszta... to on do mnie .. po wyplacie sobie kup wiec mowie..ale mi sie nie chce biegac tak codziennie...dosc nie za dnia nalatam... a jego slowka .... no ale wiesz, bedziesz miala jeszcze bardziej jedrna pupe nooo kurka... i sama nie wiem... w Monachium biegalam.. i super sie czulam ale teraz? znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela, bokser. Miałam wcześniej 2 boksery. Fakt - chrapały oba (suka mniej), ale ten bije rekordy. Jak pracuje w domu i dzwonię w sprawach służbowych to muszę go wyganiać, bo rozmówca by słyszał. Kiedyś na piętrze nagrywaliśmy krótki film na promocję książki mojej koleżanki. Dom pełen ludzi - sprzęt, światła itd, pies śpi na dole. Cisza na planie i tylko słychać chrapanie psa z parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 a mopsy chrapią bardziej? Mirela - to nie moje klimaty jednak - chociaż jakieś pojedyncze słucham, Melcia jak zaczniesz to się uzależnisz - a jak będą efekty na dupci widoczne to tym bardziej. najgorszy pierwszy tydzień - ja cwiczyłam na orbitreku codziennie ostatnie pół roku - ale od 2 tyg ani razu..i teraz nie mam motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Czy on między wierszami Ci czegoś nie sugeruje ?? JA mojemu tak sugerowałam . Nie wyobrażam sobie nic nie robić (wszystko jedno czy to joga, biegi czy basen) - człowiek się psychicznie totalnie zresetuje. Wczoraj padałam na pysk (jak wyszłam z domu o 6:20 to o 23 wróciłam) fizycznie nie dawałam rady ale psychicznie ? Jaki luz.... nawet mrugający światłami kierowcy mnie nie wkurzali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mmel - co to za podatek oddawają Wam ? przykladowo.. masz duze dochody wiec z tego podatku zabieraja tobie 40%... pracujac w listopadzie otrzymujesz wyplate w grudniu z odjetym podatkiem w wysokosci 20% (to jest przyklad, ale mojemu juz raz tyle zabrali ) a podatek i tak jest oddawany co roku...tzn trzeba sie okreslic tutaj ile zarobisz w ciagu roku...jak sie uda tobie to otrzymasz zwort podatku..nie caly ale czesc...a jak nie to bedziesz jeszcze doplacac im... wiec w wakacje ja otrzymalam 7500nok a moj mezulek musial oddac 7800nok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 wiec w wakacje ja otrzymalam 7500nok a moj mezulek musial oddac 7800nok chyba opłaca Ci się go wymienić na inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Magda., ja chodzilam na silke, na fitnes... jazde na rowerach... z rana... wieczorem biegi... jak zaszlam w ciaze to zrezygnowalam ze wzgl na zagrozenie poronieniem.. Mirela moj zonek sugeruje mi jedrniejsza pupe nic poza tym co do figury to jest oki... fotki mikolajkowej mojej nie widzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 chyba opłaca Ci się go wymienić na inny model neee bo jeszcze trafi mi sie jakies podle licho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts