Mmelisa 13.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela dobry link :lol2::lol2: ja to po moich dwoch corach dla mojego bylam jak dziewica... bo mialam cc .... wiec jakies plusy tych ciec sa :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja tez po cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 e tam - kwestia zszycia, bo mojemu po porodzie się b. podoba - a pękłam dużo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mmelcia spoko dla mnie to Ty i tak będziesz forever MelSexQueen - tylko o co Twojemu chodziło jak to o co? nie ma biedaczyna pomyslu pod choinke i chce mi dac kase pod pretekstem zakupy ubran sportowych wczoraj pokazalam mu link z outlet.. z KA.. ze sa o 500zeta ceny zanizone.... a on mi wyparl ze on juz woli zaplacic normalna cene niz te badziewne 5stow taniej dac i miec lakiernicze uszkodzenia no tak.. oki ale tyle w tym temacie...odmowilam to teraz staram sie go ponownie przekabacic, ze moze jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ahhhhhhhhh Melcia bierz kasę i przyjedź do nas na weekend a nie biegać będziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 oooooootak.... ale nie w tym miesiacu kurka planuje wybrac sie do wawy w przyszlym roku...ale nie ma lotow bezposrednich ino z przesiadkami roznymi liniami wiec moze Katowice? albo Krk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Znacie jakiś super przepis na pizze ? Nigdy nie robiłam (wstyd się przyznac) a dziecko sobie zażyczyło.... Podrukowałam coś z kwestismaku, ale nie wiem jak tamto ciasto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ja zawsze wyrabiam ciasto ale z drozdzy...wtedy duuza blacha i gruba wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mirella ja jestem królowa pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mirella ja jestem królowa pizzy renia sorki ale jakos mi sie to ostatnie slowo inaczej przeczytalo:oops: ... i tak ze 3 razy musialam doczytac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Melcia atałam katowice- sandefjord ( tylko ta linia i bilety zawsze po 99 w 1 str - ofc bez bagażu). Mirela oo ja często robię ( i uwielbiam już upieczoną posypać rukolą) - a ciasto robię już na oko :mleko podgrzewam w kubku (połowa) do tego szczypta cukru i drożdże malutko bo lubię cieńki i mieszam aż się rozopuszczą.osobno mleko, oliwa, sól i zalewam tym co wyżej, wyrabiam ciasto i gotowe. Zależy jakie ciasto lubisz grube czy cienkie - ale robiłam z różnych przepisów ( z drożdżami i bez) i te zwykłe najlepiej wychodzi.Do tego dobrze jest posmarować ciasto najpierw sosem pomidorowym i dać ser a dopiero resztę ( a ser daję mozzarelę już tartą - z biedry). ooo Reni dajesz przepis na Twoje ciasto - ja jestem dobra tylko w przepisach wloskich i takich coś ala meksyk...zupa warzywna mi nie wychodzi nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ooo...pizza!! w sumie dobry pomysl, bo wlasnie sie zastanawialam co dzisiaj na obiad zrobic ryba juz byla, miecho tez, zapiekanka makaronowa, nalesniki chyba w pon... moje male i tak pewnie zje tylko suchy makaron albo ryz ja robie z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/pizza_mozzarella/przepis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja wczoraj jak przyzwoita gospodyni zamówiłam jak z zakupów i od fryzjera wracałam:).Sama tez robię i wtedy to ciasto http://przepis-na-pizze.com.pl/przepis-na-ciasto-pizzy-hut/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ilonka będą foty, masz czas, masz aparat no nie wymigasz się ja juz zapomniałam jak twój dom wygląda A mogą być, i tak na bloga będę robiła , to przy okazji cyknę. Tylko nie chciałam już wykopywać mojego wątku z czeluści, tam dawno i nie na temat, niech ginie śmiercią naturalną. Może tu coś zmieszczę . Mój dom . Dobre sobie. Mój dom to teraz jeden wielki plac zabaw - w salonie na przykład na samym środku stoi namiot Spidermana z kulkami . Te kulki są wszędzie - młody nie tylko w nich skacze, ale wyrzuca je na salony. Ostatnio zostały omiecione wymiotami - ile ja się tego naczyściłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Mirela a podaj przepis na piersi z kaczki w pomarańczach czy czekoladzie tą str o gotowaniu lubię http://lepszysmak.wordpress.com/page/2/ Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.12.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Melcia atałam katowice- sandefjord ( tylko ta linia i bilety zawsze po 99 w 1 str - ofc bez bagażu). to nie moje klimaty...ja ze Stavanger chce.... do mnie sa bilety nawet po 39zeta i 59 w 1 str (Gdn-Stv) wizzairem. tez bez bagazu... oki zmykam... i przy tej muzyce bede segregowac szuflady Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 za bagaż sobie liczą więcej niz za bilet cwaniaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ilonka no oczywiscie, ze tak mogą być tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 reni - dawaj jakiś przepis. Ale dziewczyny ja jestem dziewica w tym temacie. Ciasto drożdzowe potrafię zrobić ale ... jaka placha ? Wałkować czy palcami formować ? Jak piec? Z termoobiegiem ? Czytałam, zeby mozarelli nie dawać od razy (kupię kulkę bo nie lubie półproduktów). Posmarowac czymś blache.... ? ann - druknęłam własnie ten przepis sobie . Wygląda mniema (choć wedlin nie jadam to na parmeńską się może skuszę) ... i rukolą bym sobie sypnęła. Nie podoba mi się na str. kwestiismaku ten sos pomidorowy z przecieru... nie lepiej zrobić z pomidorów w puszcze ? Znalazłam jeszcze przepis na pizzę która się polewa śmietanką z tartą mozarellą , ale chyba juz po pieczeniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 dziewczyny od 14 przeceny w benetonie i sisley 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts