mirela99 13.12.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 jak macie bezmięsne to dajcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 marchewka starta, por w paski, oliwa i dusimy na małym ogniu, potem papryka w kostkę, pieczarki i przyprawy, na koniec dac już ugotowany ryż, kawałki kurczaka wcześniej przysmażone i pokrojone w kostki, super danie i proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mozna bez kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nie wiszą Dianowe skarpety w MGrejowym sklepie? ( na fb widzę - prawie ten sam kształt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mirella zobacz jak fajna okazja, myślisz , ze bedzie ok http://www.iperfumy.pl/lacoste/pour-femme-woda-perfumowana-tester-dla-kobiet/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nie wiszą Dianowe skarpety w MGrejowym sklepie? ( na fb widzę - prawie ten sam kształt) no co ty?:eek::D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.12.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Spróbujcie tej kaszy jaglanej wg Kręglickiej http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53667,12650767,Pod_lupa__czy_kazdy_produkt_z_ziarnami_jest_wartosciowy_.html A ciasto na pizzę.... najlepsze pieczone w wysokiej temperaturze, min. 250 stopni, krótko - 6-7 minut. Ale ciasto musi być cienkiutkie, na to sos, mozzarella i góra 2-3 dodatki, w niewielkiej ilości. I absolutnie nie wałkowane na blasze czy kładzione na zimna blachę, bo wychodzi buła a nie pizza Blachę, a najlepiej kamień grzejemy na dolnym poziomie piekarnika jak najdłużej, najlepiej jak zaczynamy robić pizzę. I wkładamy pizzę na rozgrzany kamień lub blachę, Strzela go dóry, brzegi rosną i sa pysznie chrupiące na wierzchu, a w srodku mięciutkie Ciasta nie wałkujemy, rozciągamy w rękach jak w pizzerii. Wtedy nie zabijamy pęchcerzyków powietrza. Najlepiej ciasto wyrobić poprzedniego wieczoru przed pieczeniem pizzy, i po wstępnym wyrośnięciu włożyć do lodówki. Ciasto idealne: Napoletana Pizza by Peter Reinhart Ten przepis jest na spód cieniutki i chrupiący, cudownie aromatyczny dzięki powolnemu rośnięciu w zimnie (autor długo wyjaśnia dlaczego powolne rosniecie w zimnie wydobywa pełnie smaku ciasta) z połowy porcji wychodzą dwa cienkie spody o srednicy ok 30 cm (na kamień). połowa porcji to: 2,5 szklanki mąki (nie przejmuje sie typem mąki, choc napewno nie zaszkodzi jak bedzie miala typ 500-550 i jakies 11 g bialka na 100 g maki - czyli np lubella luksusowa) 1 niecała łyżeczka soli 0,5 łyżeczki drożdzy instant lub 10 g świeżych 3/4 szklanki wody w temp pokojowej Mixer: Wyrabiamy mikserem przez 4 minuty na najniższym biegu (hakami) Ma sie utworzyc kula (na poczatku moze byc nieco lepka, ale potem maka wchlonie wode i bedzie ok). Ciasto ma odpoczac 5 minut. Potem miksujemy przez 2 minuty na srednich obrotach. Jesli widzimy ze ciasto jest za twarde, dodajemy po lyzeczce wody (niechlorowana, temp pokojowa). Jesli jets za luzne i sie lepi do scianek naczynia nadal - dosypujemy po lyzeczce mąki. A potem odstawiamy na 30 minut w misce wymazianej oliwą i przykrywamy miskę folia. Potem siup do lodówki na noc (u mnei stała 20 godzin a moze ze 2 dni) Żadne mleko, żaden cukier, tylko woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 marchewka starta, por w paski, oliwa i dusimy na małym ogniu, potem papryka w kostkę, pieczarki i przyprawy, na koniec dac już ugotowany ryż, kawałki kurczaka wcześniej przysmażone i pokrojone w kostki, super danie i proste aaa... to u nas obecnie najpopularniejsze danie (tylko P. robi z mrożonki jak zony nie ma w domu:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mirella zobacz jak fajna okazja, myślisz , ze bedzie ok http://www.iperfumy.pl/lacoste/pour-femme-woda-perfumowana-tester-dla-kobiet/ reni zależy co kto lubi. Baza cudna ale dla mnie jasmin i róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 reni zależy co kto lubi. Baza cudna ale dla mnie jasmin i róża wiem, wiem pytam, czy nie przekręt bo bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ze skarpetami to nie wiem - pytam z imperfumów zamawiałam - same oryginaly mają - spr też tutaj: http://www.dolce.pl/ testery też mają - jest podstrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Że ja pechowa to wiadomo już na 100%.Wylałam wodę z mycia do kibelka a tam szmatka była i popłynęła czy ja zatkam tym kanalizę?? teraz mi woda spływa w kibelku .:bash::bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 może nie - mi dużo rzeczy do kibla już wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja ze stresu już dawno tak się nie spociłam.Teraz spływa a wypuściłam już jej tam baaardzo dużo.Szmatka też nie duża z Viledy do okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Reni - perfumeria jest wiarygodna, więc jak zamach Ci siedzi to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 8.99 zł kg świeża kaczka - od PON w LIDLU (słucham właśnie rmf) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.12.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Te rury chyba duże są nie??Jaka ma średnicę -chyba tej wąskiej do kibelka się nie daje?? Szmatka nie wielka podobna do tej z biedronki ,tej żółtej.Jam mi zatka to się nie przyznam ,że to ja- tak zrobię Edytowane 13 Grudnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 agatah - dzięuję pięnie Wiem, ze kuchnia to sztuka - lubię dbac o każdy najmniejszy element w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nie zatka - rura jest dużo szersza niż szmatka - chyba że już czymś masz zapchane i dopcha - może kreta wlej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 To zależy jak masz kanalizację zrobioną. My np. mamy kolanko ... pod kiepskim kątem i czasami mamy problem. Musieliśmy kupiś sobie spręzynę i .. jedzie P. z tym koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.