mirela99 13.12.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tak Iloka - barwniki jakieś. Aha jak o USZKKACH było - dajcie do ciasta kurkumę. Jakie są wtedy cudne, zółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 zależy ile jajek się je - u nas dużo a mało mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 u mnie nabiał i warzywa przewaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jak nie mam wsiowych to nie jem w ogóle Czasami i ze 2-3 tygodnie Zimą też kury mniej niosą to oszczędzamy, dziecko je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A mi się wydaje, że nie można generalizować. Mam mi ostatnio powiedziałą, ze orzechy sa niezdrowe na jelita. Mówię ale jak to ? Okaząło się (musiałąm wyciągnąc to z niej) że tak powiedział lekarz znajomej .... po operacji jelit. Tzn u zdrowych sa zdrowe a ona nie powinna. Tak samo a cholesterolem - jak jest dieta dobrze zbilansowana to nie ma z nim problemu. Ale jak ktoś ma faktycznie podwyższony poziom to musi uważać. Choc tez czytałą, że jajka można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) bo cholesterol to taki straszak wymyslony przez koncerny farmaceutyczne cholesterol jest niezbędny do zycia, cholesterol spożywany w pożywieniu ma znikomy wpływ na poziom cholesterolu we krwi, normy odnośnie stężenia cholesterolu są od dłuższego czasu obniżane, żeby coraz większej grupie przepisywać leki na obnizenie cholesterolu.... itd, itp Szczerze? Nie znam człowieka, który miałby poziom cholesterolu w normie. Każdy, kto badał w moim otoczeniu ma coś tam do zbicia. Dlatego ja nie badałam . Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mi np lekarz wczoraj powiedział: ograniczyć warzywa strączkowe, mięso i rosoły. Wszystko to rodzice mi wbijali do głowy że jest podstawą żywienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mirela najważniejsze z jaglaną...namocz ją w ciepłej wodzie..zobaczysz jaki syf ma w sobie:bash: woda będzie szara - trzeba płukać kilka razy po namoczeniu i dopiero gotować. powinno sie ja jeszcze przyprazyc na suchej patelni kto pytal o kacze piersi z lidla? SĄ ŚWIEŻE bylam widzialam kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ale prazymy po moczeniu ?? jak jest wilgotna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja kiedyś wrzuciłam na gorącą patelnię mokry szpinak . Do mięsa, które podsmażało się z sezamem (przepis z internetu) . Nie chcecie wiedzieć, jak wyglądała moja kuchnia :bash:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mirella, zobacz w tym lunku co dałam http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53667,12650767,Pod_lupa__czy_kazdy_produkt_z_ziarnami_jest_wartosciowy_.html Kaszę wsypać do garnka i prażyć na sucho na średnim ogniu, mieszając. Gdy zacznie pachnieć i cała będzie gorąca, zalać wrzątkiem - ok. 1,5 cm powyżej powierzchni kaszy. Zmniejszyć ogień i gotować do miękkości pod przykryciem. Uważać w czasie zalewania wrzątkiem, bo kasza pryska, trzeba mieć przykrywkę do pomocy. Dopiero wtedy MA SMAK Inaczej jest nijaka. Płukac nie trzeba. Ja kupuję jaglana tylko KUPIEC, inna mi nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ann ja pytałam dzięki:) wczoraj u mnie nie było- może wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) na sucho zajrzyj tutaj http://smakoterapia.blogspot.com/p/z-kasza-jaglana.html Edytowane 13 Grudnia 2013 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ann ja pytałam dzięki:) wczoraj u mnie nie było- może wykupili u mnie wczoraj tez nie bylo dzisiaj si epojawily, sa tez udka, i w koncu duuuze platy lososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 to tak w skrócie :jawdrop: A ja się dziwiłam jakim cudem tak zdrowe osoby (dbające o swój styl życia i dietę) mają problem z cholesterolem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Mmelisa tak ta Łucja dzisiejsza wyglądała ???? przecież dziecko sobie woskiem głowę oparzy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 na str ikea pokazali...i jeszcze zapraszają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 adiqq przez qq mam do ciebie prywate , moze dysponujesz przekrojem hydroizolacji dla budynku podpiwniczonego gdzie stan wody a) powyżej 60 cm, b)równe 20cm i c) równe 10cm albo wiesz gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.