Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lolek, podałam adres, jutro wysle znowu :). Tylko żebym nie zapomniała bo sobie będę w brodę pluć! Nawet Cię dzisiaj chwaliłam siostrze :D bo zaczęła dziergać :D.

Jezu już mnie chwalą i to za życia........... hihihihiih

wysłałem Ci maila na pw z @ wyślij mi tylko adres.

Pozdrów siostrę, niewiele osób już pała się takimi cudeńkami......

Mnie to STRASZNIE (nie lubię tego określenia ale taki jest związek frazeologiczny) odpręża po całych 8 a czasem 10 i 12 godzinach stresu............

Hello!!!

Ja myślałam ,że Wy tak duzo tylko w dzień piszecie ,a po nocy też trzeba nadrabiać.

Lolek ja ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy tej gazety "szydełkowanie jest proste" nie kupić ,bo ja antytalent, a takie rzeczy bardzo mi sie podobaja np. na choinkę:).

O słabych kobitkach to ja się nie wypowiem bo ja pracy się nie boję:).Najlepsze to mam miejsce zamieszkania,dzielnica z paniusiami i one tą nasza drogą, wyperfumowane,odpicowane na spacery chodzą, a ja mykam brudna i skurzona kosiarka albo z taczką pełna kostki jak brukowaliśmy ich miny bezcenne:D:D:D:D:D.

Zdjęcie ja też chcę:D:D:D:D:D

Magda cieszę się,że nie spadłaś.:) Jak już moich grzybów nie chcesz to w makro m widział:), a tam teraz super na sztuki można kupować ( nie jestem pewna na 100% coś słyszałam) i karta płacić to na 100%.:):)

Dzisiaj kończę sprzątanie ,dwa okna mi zostały,robię ciasto na pierniczki Diany i stoję z karabinem na straży żeby porządek się utrzymał.

To i ja się witam :bye:

U mnie wielkie odliczanie. Córa w tygodniu miała ostatnie zajęcia dodatkowe, syn ostatnie ma dzisiaj, zostaje jeszcze tylko 5 dni szkoły/przedszkola i wolne :wave: W domu wiele nie robię, bo na cały świąteczny okres wyjeżdżamy. Powyciągałam jakieś stroiki, ale piernikami pachnieć w tym roku nie będzie :no: Ależ się cieszę... 2 tygodnie luzu, od pracy, od domowych obowiązków, od tego, czym na co dzień żyjemy.