Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U nas też ulubiona zupa młodej czyli pomidorówka:).

Choinkę też tak szybko postroiłam ze względu na nią:), przeważnie stroimy trzy dni przed .Radość była wielka a najlepsze moje zdziwienie bo myslałam ,że ona już coś ze świąt pamięta a tu się okazało ,że nic . No nie licząc prezentów to pamięta doskonale:D:D:D:D:D:).Więc nad każdą ozdobą był pełen zachwyt.:)

Super :) Mirka, a ile młoda ma? Wydawało mi się że 3 czy 4 lata? Albo coś pokiełbasiłam :).

Już u nas stoją muchomorki, rozczulam się nad bombkami i lampki na karniszu hehe :).

My w tym roku świerk chcemy kupić, zawsze była jodła kaukaska ale 200 zł za choinkę to dla mnie bez sensu (nie kupujemy w donicach, bo u nas by się i tak nie przyjęła, nawet gdyby jakimś cudem przeżyła).

a miałam wkleić te podszyte firanki ( białą kupiłam za 5 zł:D na all - ale szary materiał na 4 wyszedł 80:mad:)

[ATTACH=CONFIG]230161[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230162[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230163[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230164[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230165[/ATTACH]

Edytowane przez Magda_lena85

Magda, na ścianie za sofą coś będzie?

Mirka, ja do tej pory pamiętam święta jak miałam 3,5 roku :o raczej w klatkach niż cały film, ale wiele szczegółów :yes:.

Zawsze krytykowałam wcześniejsze ubieranie choinki, bo u nas tylko w Wigilię i pewnie jak dzieci wyrosną też tak będzie ale póki mały jest mały niech ma na dłużej :) bo po świętach to juz nie to samo, ozdoby zaczynają mnie wkurzać ;).

Zawsze krytykowałam wcześniejsze ubieranie choinki, bo u nas tylko w Wigilię i pewnie jak dzieci wyrosną też tak będzie ale póki mały jest mały niech ma na dłużej :) bo po świętach to juz nie to samo, ozdoby zaczynają mnie wkurzać ;).

dlatego u mnie stoi - bo jak Młodego nie było ubierałam dzień przed - ale jego uśmiech jest najważniejszy.

Za sofą miał być wielkie obraz - ale, że kinkiet nie jest idealnie na środku to obraz będzie wyglądał niesymetrycznie.

Więc będzie płytka wąska półka - na całą długość ściany i na razie opcja, że na niej kilka obrazów takich, które można zmienić.

Jak macie inny pomysł to z chęcią skorzystam:)

dlatego u mnie stoi - bo jak Młodego nie było ubierałam dzień przed - ale jego uśmiech jest najważniejszy.

Dokładnie tak uśmiechy "dziecków" są warte wszystkiego!

U mnie choinka ubierana późno ale za to stoi do oporu (czyli do końca stycznia, chyba że się sypie wcześniej),

Ja kocham ten klimat świąt, tą magię, zapach drzewka w domu, piernika, mandarynek i pomarańczy.....

Na koniec stycznia to ja już na wiosnę czekam!

Magda, nie wiem jaką półkę planujesz ale na ribba z ikea fajnie mozna zagospodarować obrazy mniejsze/większe. Kinkiet nie przeszkadza ale ten pomysł z półką (jeśli nie będzie za wysoko wisiała) podoba mi się bardziej niż jeden duży. Tym bardziej że Ty skandynawsko lubisz (jak ja).