Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda ja właśnie takiego etapu nie pamiętam u siebie, wszystko musiało być na juz

ale co kąpanie na już? ;p

Magda a co to za strucla? Daj przepis, bo brzmi rewelacyjnie.

http://kuchnialidla.pl/product/Strudel-jablkowy-z-lodami-smietankowymi-i-sosem-waniliowym

z tego przepisu wychodzą dwa wielkie na całą blachę z piekarnika.

Więc na niedzielę robię z połowy.

Ten tort marcepanowy ( przepis dopiero mi wyśle ciotka) lepszy - ale trzeba marcepan lubić

gdzie Was wywiało? okna myjecie po ciemku?:lol2:

Iv ale nie teraz ok?

jutro w ciągu dnia będzie widać dokładnie w świetle dziennym.

To szare to bawełna - dość mocno pleciona i sztywna więc się dobrze układa i obciąza - a to białe to już coś sztucznego jest - ale idealnie się prasuje. Obfocę jutro.

łączenie widać tylko z jednej str ale mało- krawcowa obcieła białą i doszyła 25 cm szarego.

Edytowane przez Magda_lena85

gdzie Was wywiało? okna myjecie po ciemku?:lol2:

Iv ale nie teraz ok?

jutro w ciągu dnia będzie widać dokładnie w świetle dziennym.

To szare to bawełna - dość mocno pleciona i sztywna więc się dobrze układa i obciąza - a to białe to już coś sztucznego jest - ale idealnie się prasuje. Obfocę jutro.

łączenie widać tylko z jednej str ale mało- krawcowa obcieła białą i doszyła 25 cm szarego.

super, w wrzucilaby ś u mnie ?? bo ja nie mam netu i tak zagladam nie systematycznie i pewnie mi tu gdzieś sie zagubi bo wątek pędzi czasem :cool::cool: