Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja dzis piekę z przepisu Diany ,pisak do dekoracji mam taki http://koochnia.com/kuchnia/pieczenie/akcesoria-do-pieczenia,630536,------.html.

Teraz mykam do Smyka ,mam nadzieję ,że szybko wrócę :).Ogólnie to jakiegoś przedświątecznego doła załapałam:(.

Edytowane przez mirkamis

Mirella, mamy identyczne foremki :) Ja mam już też upieczone (drugi raz, bo pierwsze zjedli - z 1 kg mąki). Zdobię podobnie jak Ty, jednak ze sklejaniem rękawa miałam za dużo roboty. Kupuje więc torebki do pieczenia - identyczne jak rękaw i po prostu odcinam róg. Wąchałam Lempicka - b. mi się podoba.

jjana - to daj adres- wyślę Ci Lempicką.

Wczoraj mój P. pierwszy raz się zrobił tym nowym perfumem (olejek) - jjjeeezzzuuu ... rozkosz po prostu. Jestem totalnie uzalezniona od zapachów :). Zamówiłam własnie 2,5 ml tego cuda: http://www.moncredo.pl/terryfic-oud.html

Macie jakies fajne stronki z fryzurami ? Namówiłam (długo nie trzeba było) So na ścięcie włosów. Niestety nie wdała się we mnie i ma kiepskie, rzadkie, cienkie. Za to ma ładne duuże oczy więc krótka fryzurka jej bardzo pasuje. Oczywiście babcia załamana, tato podobnie.... Ale nic na siłę - może jej się jeszcze poprawią - wtedy zapuści.

Mirella, a będziesz może w tej perfumerii oryginaly com? Zamówiłam próbkę cafe i strasznie mi się podoba. Jeśli nie, to dozbieram do większego zamówienia

Ja kiedyś miałam piękne włosy, teraz niestety rzadkie. Moja córka ma za to cudne - grube, lekko kręcone. Wszyscy się zachwycają. Widzę jednak sporo dziewczynek w krótkich włosach. Mnie się podoba. Stronek niestety nie znam.

jjana - to daj adres- wyślę Ci Lempicką.

Wczoraj mój P. pierwszy raz się zrobił tym nowym perfumem (olejek) - jjjeeezzzuuu ... rozkosz po prostu. Jestem totalnie uzalezniona od zapachów :). Zamówiłam własnie 2,5 ml tego cuda: http://www.moncredo.pl/terryfic-oud.html

Macie jakies fajne stronki z fryzurami ? Namówiłam (długo nie trzeba było) So na ścięcie włosów. Niestety nie wdała się we mnie i ma kiepskie, rzadkie, cienkie. Za to ma ładne duuże oczy więc krótka fryzurka jej bardzo pasuje. Oczywiście babcia załamana, tato podobnie.... Ale nic na siłę - może jej się jeszcze poprawią - wtedy zapuści.

To i ja poproszę, nie umiem dbać o długie :(, zresztą mam wrażenie, że mi też krótkie pasują lepiej (jestem drobna, duże oczy tak jak pisze mirela o córze). U mnie też cała rodzina zawsze załamana, bo od kiedy pamiętam obcinałam włosy na krótko, chwilę pozapuszczałam i znowu krótkie ;).

helloł lejdis i panowie:D:D:D:D:D

jestem i mam juz prawie luz w pracy, choinka ubrana, piękna powiem nieskromnie, mam dużo ozdób, domek przybrany, okna umyte ale od środka (mam w dupie)

Ja się właśnie zastanawiam, czy prać firany/zasłony czy czekać do wiosny? Wtedy będą miały gdzie schnąć, a tak to nie wiem, co z nimi zrobię (piorę ręcznie, bez wirowania).

Hej Reni:)

Ilona - ja bym prała - zaraz inny zapach w domu będzie..mam wrażenie, ze kurz po prostu śmierdzi z firan ( albo moja schiza?)

Też mam takie wrażenie :yes:. Może nie śmierdzi, ale mam wrażenie, że w całym dom się unosi kurz z firan - dlatego nie lubię firan i dywanów :no:. U dziecka na pewno wypiorę :yes:. A co tam pozostałe też. Tylko kawkę wypiję, bo dopiero dziecko położyłam spać.