mirkamis 16.12.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Ja dzis piekę z przepisu Diany ,pisak do dekoracji mam taki http://koochnia.com/kuchnia/pieczenie/akcesoria-do-pieczenia,630536,------.html. Teraz mykam do Smyka ,mam nadzieję ,że szybko wrócę .Ogólnie to jakiegoś przedświątecznego doła załapałam:(. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 muszę piec jeszcze raz pierniki bo poprzednie ciut spalne a resztę Albik w herbacie moczył i mokre wrzucal do puszki ( bo były twarde) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.12.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No i zapomniałam napisać : PIĘKNE PIERNICZKI,mam nadzieję ,że moje tez będą takie ładne :) I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 16.12.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mirella, mamy identyczne foremki Ja mam już też upieczone (drugi raz, bo pierwsze zjedli - z 1 kg mąki). Zdobię podobnie jak Ty, jednak ze sklejaniem rękawa miałam za dużo roboty. Kupuje więc torebki do pieczenia - identyczne jak rękaw i po prostu odcinam róg. Wąchałam Lempicka - b. mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Tosia a jakie piekłaś? Adiqq osz Ty! - pierniki lukrujesz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 jjana - to daj adres- wyślę Ci Lempicką. Wczoraj mój P. pierwszy raz się zrobił tym nowym perfumem (olejek) - jjjeeezzzuuu ... rozkosz po prostu. Jestem totalnie uzalezniona od zapachów . Zamówiłam własnie 2,5 ml tego cuda: http://www.moncredo.pl/terryfic-oud.html Macie jakies fajne stronki z fryzurami ? Namówiłam (długo nie trzeba było) So na ścięcie włosów. Niestety nie wdała się we mnie i ma kiepskie, rzadkie, cienkie. Za to ma ładne duuże oczy więc krótka fryzurka jej bardzo pasuje. Oczywiście babcia załamana, tato podobnie.... Ale nic na siłę - może jej się jeszcze poprawią - wtedy zapuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 16.12.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mirella, a będziesz może w tej perfumerii oryginaly com? Zamówiłam próbkę cafe i strasznie mi się podoba. Jeśli nie, to dozbieram do większego zamówieniaJa kiedyś miałam piękne włosy, teraz niestety rzadkie. Moja córka ma za to cudne - grube, lekko kręcone. Wszyscy się zachwycają. Widzę jednak sporo dziewczynek w krótkich włosach. Mnie się podoba. Stronek niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 jjana - mogę wstąpić ale co chcesz ? Kupić Ci flakon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mirela fryzury z wizażu biorę - albo jak mi co wpadnie w oko w jakimś filmie to gogluję aktorki.Moje niszowe próbki dojdą dziś i będę testowała kadzidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 16.12.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mirella, jakbyś mogła Intense Cafe - 7 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a o jakiej lempickiej piszecie? jabłuszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 jjana - to daj adres- wyślę Ci Lempicką. Wczoraj mój P. pierwszy raz się zrobił tym nowym perfumem (olejek) - jjjeeezzzuuu ... rozkosz po prostu. Jestem totalnie uzalezniona od zapachów . Zamówiłam własnie 2,5 ml tego cuda: http://www.moncredo.pl/terryfic-oud.html Macie jakies fajne stronki z fryzurami ? Namówiłam (długo nie trzeba było) So na ścięcie włosów. Niestety nie wdała się we mnie i ma kiepskie, rzadkie, cienkie. Za to ma ładne duuże oczy więc krótka fryzurka jej bardzo pasuje. Oczywiście babcia załamana, tato podobnie.... Ale nic na siłę - może jej się jeszcze poprawią - wtedy zapuści. To i ja poproszę, nie umiem dbać o długie , zresztą mam wrażenie, że mi też krótkie pasują lepiej (jestem drobna, duże oczy tak jak pisze mirela o córze). U mnie też cała rodzina zawsze załamana, bo od kiedy pamiętam obcinałam włosy na krótko, chwilę pozapuszczałam i znowu krótkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dzisiaj zabieram się za okna, u mnie na odwrót - najpierw ozdoby, potem okna . Tak wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 jjana- oki, postaram się, ale nie gwarantuję, ze przed świętami dam radę. Może między świętami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Lempicka L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 helloł lejdis i panowie:D:D:D:D:D jestem i mam juz prawie luz w pracy, choinka ubrana, piękna powiem nieskromnie, mam dużo ozdób, domek przybrany, okna umyte ale od środka (mam w dupie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 helloł lejdis i panowie:D:D:D:D:D jestem i mam juz prawie luz w pracy, choinka ubrana, piękna powiem nieskromnie, mam dużo ozdób, domek przybrany, okna umyte ale od środka (mam w dupie) Ja się właśnie zastanawiam, czy prać firany/zasłony czy czekać do wiosny? Wtedy będą miały gdzie schnąć, a tak to nie wiem, co z nimi zrobię (piorę ręcznie, bez wirowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Hej Reni Ilona - ja bym prała - zaraz inny zapach w domu będzie..mam wrażenie, ze kurz po prostu śmierdzi z firan ( albo moja schiza?) Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a gdzie fotka choinki ? My jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Hej Reni Ilona - ja bym prała - zaraz inny zapach w domu będzie..mam wrażenie, ze kurz po prostu śmierdzi z firan ( albo moja schiza?) Też mam takie wrażenie . Może nie śmierdzi, ale mam wrażenie, że w całym dom się unosi kurz z firan - dlatego nie lubię firan i dywanów . U dziecka na pewno wypiorę . A co tam pozostałe też. Tylko kawkę wypiję, bo dopiero dziecko położyłam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts