Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiecie co, ja mam jakąś traumę związaną z oknami, w moim rodzinnym domu było 17 okien (dużo wielkich, balkonowych), przez wiele lat stare, rozkręcane (więc x2) :bash:. Zanim się to pomyło, to dwa tygodnie mijały, mycie dzień w dzień, jeszcze mi matka wmówiła, że nikt nie myje tak dobrze jak ja, więc miałam ciśnienie, żeby było idealnie nawet pod słońce :lol2:. Wszyscy niemal sąsiedzi palili śmieci (to tak w temacie :bye:), więc można sobie wyobrazić, jak często i długo trzeba to było myć :bash:.

Teraz zawsze mycie okien zostawiam na ostatnią chwilę, zabieram się za to jak pies do jeża, a potem się dziwię, jak szybko i sprawnie to idzie (w domu zawsze miałam wrażenie, że myję, myję, a końca nie ma :sick:.

Nie mów nic o ubraniach, bo to u nas świeża kłótnia (zbieram ubrania męża po całym domu, a jaki syf zrobił po firmowej Wigilii :eek: - rzucał jak stał, coś w wiatrołapie (kurtka, buty), coś w salonie (szalik, czapka), reszta w łazience, sypialni, garderobie, chyba robił striptiz, a mnie to ominęło - spałam :bash:).

wykaż trochę zrozumienia :D

Też takie numery robisz?

Wiecie co, dzwoniłam do niego koło pierwszej jak się bawi, na co odpowiedział, że już siedzi w taksówce, ale jadą naokoło i trochę to potrwa. Przysypiałam, więc napisałam tylko sms-a: "Mam nadzieję, że nie jedziesz z Kamilem" (tym hejterem, mieszka po drodze i mógł się zabrać), na co mąż odpisał: "Nie, jestem z Ziutą" :jawdrop: - dodam, że zawsze twierdził, że w pracy nie ma kobiet :no: (dużo wyjazdów, integracji imprez).

Ilona - myślałam, ze od drzwi zaczełas go rozbierac i stąd ta garderoba w całym domu... a może on się sam rozbierał, bo mysał, że czekasz gdzies w czeluściach sypialni na niego ??

Laski - duuużo sexu podobno - kupię sobię tę ksiązkę :) http://marysiamucha.natemat.pl/85447,pierwszy-w-polsce-zbior-lesbijskich-opowiadan-erotycznych-recenzja