Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U nas się to sprawdza co pisze adiq - my się wyszaleliśmy bardzo. JA jak ja.. (choć mama miała ze mną strapienie niezłe) ale mój P.... że on jeszcze żyje to chyba tylko mnie zawdzięcza. Teraz oboje jesteśmy domatorami, rzadko wychodzimy osobno, razem też bardzo rzadko (raz na miesiąc, na dwa). Nie bawi nas już zabawa do upadłego na alkoholu.

patrz tu - ja bym taką chciala ale mam tak gęste włosy ze boki musialabym golic

http://e3.pudelek.pl/p2965/97349b2d000aad374bb95179

http://bi.gazeta.pl/im/7/11628/z11628377Q,Fryzury-i-makijaze-na-pokazie-Macieja-Zienia.jpg

tylko nie umiem sobie nastolatki w niej wyobrazić - ale można czesać na 100 sposóbów

Mmelisa - to brody czy głowa ?

Mój używa trymera do skracania i wyrównywania zarostu.

Ale z włosami ZAWSZE chodzi do fryzjera - jak się trymerem zrobi to jak włosy odrastają to się wygląda masakrycznie.

do wlosow nie potrzebuje, bo ma...;) i ja jemu tak pieknie obcinam, ze tutaj nie musi chodzic do fryzjera :)

myslalam do nosa...

i do tego stroj ze 100% bawelny pod ubranie robocze... (kiedys pokazywalam fotki)

Mmelisa - to jeszcze zależy do czego ten trymer, bo różne są..

ja osobiscie nie wyobrażam sobie nie mieć trymera do nosa(uszu,brwi) - ale zdaję sobie sprawę że poziom owlosienia jest różny u różnych osobników ;)

no wlasnie..moj nie ma za duzo tego owlosienia w nosie...ale czasami widze go przed lustrem jak sie preguje ;) :D

wiec chyba jemu zakupie...a niech ma... najwyzej bedzie lezal jak maszynka do golenia :bash: nie lubi jej... ehhh :(