Magda_lena85 16.12.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 noc czy nos? ja nadal bez prezentów - ale jadę w tym tyg do Opola to tam zrobię napad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 no właśnie nie rozumiem czemu faceci nie lubią maszynek -a takie fajne reklamy są.Nie usuwają dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Mój używa i maszynki i trymera, maszynke kupiłam mu w prezencie rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 może go spytaj... gdybym maszynke do golenia dostał jako prezent, to tez by lezała uzywal przez pol roku jak zapytam to nici z prezentu taki obcisły ? Mój sobie bez trymera radzi - nożyczkami (tzn jeżeli o noc chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Wymyłam dwa okna, po czym płyn do szyb się skończył. Przy trzecim użyłam nabłyszczacza do zmywarki - nigdy tego nie róbcie!!! To chociaż firany popiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 nabłyszczaczem tez myłam kiedyś haha - ale lepiej dać zwykłego ludwika już i późńiej ręcznikami polerować albo pieluchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 elektrycznej nie znosze, nie ogole sie tym dobrze. To się może i nada, jakbym wychodował brodę albo wąsy - do wstepnego skrócenia a reklam nie oglądam nie dogala dokladnie.. chodzi o efekt pupki niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 nabłyszczaczem tez myłam kiedyś haha - ale lepiej dać zwykłego ludwika już i późńiej ręcznikami polerować albo pieluchą Mówisz? Ale to bym się zapolerowała . Wolę kupić płyn po południu i dokończyć jutro. Mam jeszcze tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 hmm mój to jakieś gilette mach 3 - on to w ogóle mało kosmetyczny, mało wymagający i w ogólnie nic nie chce, wszystko ma itd:D Ilona jak dasz do wody mało płynu umyjesz - i później ręcznikami wypolerujesz to będzie ok.Czasem za dużo płynów daje właśnie efekt "przepolerowania" ( dobrze nazwane!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a wiesz, ze ja okna myłem samą szmatką z mikrofibry, bez żadnego płynu? byłem sceptycznie do tego nastawiony, ale wyszło rewelacyjnie.... To mam chyba za brudne okna . Ale wstyd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dziewczyny ja z apelem Mojej koleżanki córka urodziła się z rozszczepem kręgosłupa Ma trzy miesiące a już miała 4 operacje...Teraz potrzebują kasy na rehabilitację :(Gdyby ktoś chciał pomóc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 a mają fundację czy na osobiste konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 też takie od X lat używam, tylko nożyki wymieniam i tez jestem mało wymagający i nic nie chcący na pewno nie nazywasz się Bartek i mi kazania nie zrobisz jak wrócisz? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ilona jak dasz do wody mało płynu umyjesz - i później ręcznikami wypolerujesz to będzie ok. Czasem za dużo płynów daje właśnie efekt "przepolerowania" ( dobrze nazwane!) No właśnie u mnie ten efekt jest po nabłyszczaczu . Ścierka się ślizga zamiast czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Wróciłam:) w smyku dowiedziałam się ,że wymienić mogę ale nie ma tego rozmiaru:bash::bash::bash:. O,j ja nieszczęśliwa bo bluzeczka mi się podoba ,jedynie galeria katowicka i europa centralna a ani tu ani tu juz nie jadę:(:(:(:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 wiem,wiem prezenty nigdy nie były moja mocną stroną, nie lubię ich ani robić, ani dostawać ja uwielbiam robic prezenty...ale mojemu nie dogodzi bo duzo rzeczy nie nosi: lancuszek, zegarek... a najgorsze to to, ze ja obdarowuje a sama fige z makiem dostaje ...nawet na urodziny :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dziewczyny ja z apelem Mojej koleżanki córka urodziła się z rozszczepem kręgosłupa Ma trzy miesiące a już miała 4 operacje...Teraz potrzebują kasy na rehabilitację :(Gdyby ktoś chciał pomóc..... nesska moze w swojej stopce napiszesz bo tak rzucony link nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ilona bo ten płyn jest tłusty - wiem o czym piszesz,, będziesz musiała z alkoholem jakimś go usunąc. Mmelisa ja tak samo jak Ty - uwielbiam dawać a czasem sama dostaję nic albo buble - może dlatego w tym roku mi nie śpieszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 tego nie wiem...sąsiedzi palą węglem i masz sadzę na parapetach? tylko woda musi byc ciepła... okna myte 2 razy w roku, sporadycznie częściej.... Sąsiedzi palą węglem . Palą też śmieci, ale to na równoległej ulicy (te dymy ). Z drugiej strony na działkach palą opony . Z racji ciąży/małego dziecka okna bardzo brudne (myte przed Wielkanocą - mąż i we wrześniu - na szybko, chyba nawet nie wszystkie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ja co 1.5 -2 m.ce bo to 10 min roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts