Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Maszynki elektryczne nie golą tak dokładnie podobno. Kiedyś mojemu kupiłam wypasioną, można bylo się golić na mokro. Ale nic to nie dało - skóra nadal nie była gładka.

Zresztą z maszynkami jednorazowymi tez tak jest... te tańsze (np z biedry) nie zostawiają tak gładkiej skóry jak np giliette woman.

U nas okna myte 3 razy w roku - wali mnie brud na nich. A szczeglnie zimą kiedy pełno sadzy lata w powietrzu.

mój by na to nie wpadł - tzn przyjedzie w pt wieczorem dopiero - ale większej nadzieji nie mam.

On nie odróżnia, że np chciałabym armaniego zamiast c-thru.

On tylko wiedziałby gdzie buty kupuję - albo że płaszcz z Z.

Adiqq no ale czemu tak faceci robią? ja tego nie rozumiem

kobieta się stara -pamięta o każdym, przygotowuje dom, pada na pysk co wieczór a on "nie miał czasu" albo zapomniał... nosz przeciez liczy się czasem pamięc/gest... a nie "zapomniałem"

Edytowane przez Magda_lena85

Maszynki elektryczne nie golą tak dokładnie podobno. Kiedyś mojemu kupiłam wypasioną, można bylo się golić na mokro. Ale nic to nie dało - skóra nadal nie była gładka.

Zresztą z maszynkami jednorazowymi tez tak jest... te tańsze (np z biedry) nie zostawiają tak gładkiej skóry jak np giliette woman.

U nas okna myte 3 razy w roku - wali mnie brud na nich. A szczeglnie zimą kiedy pełno sadzy lata w powietrzu.

Nie golą :no:. Mój używa i ma lekką "szczecinę" zawsze :yes:.

To mój mąż jakiś inny goli się maszynką elektryczną bo te ręczne go podrażniały, ale on ma bardzo wrażliwą skórę

A o prezentach to on zawsze pamiętam i kupuje z miesiąc wczesniej, ale też często pyta co bym chciała

U nas to ja jestem tą co zapomina np o rocznicy ślubu, raz oczywiście zapomiałam i dzwoni teściowa składa życzenia a ja myślę o co chodzi i jej mówię że imieniny mam za miesiąc ha ha ha

NA szczęście mój egzemplarz jest inny. Uwielbia jak dom jest ustrojony, zachęca mnie do tego, chwali , dużo chwali. Ogólnie kocha święta i aż nadto się "spuszcza nad nimi". Np jak byliśmy spakowany przy przeprowadzce to na starym mieszkaniu musiałą być choinka (a mi nie święta były wtedy w głowie). Zwraca uwagę na takie drobnostki (jak np udekorowałam na helowen dynią i kwiatami to nachwalić się nie mógł). Ogólnie szanuje i docenia to co ma. A mnie tym samym dopinguje i chce mi się stroić, lepić te pierogi i uszka, dekorowac pierniczki itd.

To mój mąż jakiś inny goli się maszynką elektryczną bo te ręczne go podrażniały, ale on ma bardzo wrażliwą skórę

A o prezentach to on zawsze pamiętam i kupuje z miesiąc wczesniej, ale też często pyta co bym chciała

U nas to ja jestem tą co zapomina np o rocznicy ślubu, raz oczywiście zapomiałam i dzwoni teściowa składa życzenia a ja myślę o co chodzi i jej mówię że imieniny mam za miesiąc ha ha ha

Mój też elektryczną bo ręczna go podrażnia.

Co do prezentów to ja nie pracuje to nie kupuję i jemu tez powiedziałam ,że ma nie kupować .Ogólnie tak jak pisałam chcemy sypialnie więc wolę tam dołożyć.

O rocznicy też zapominam i jakby nie data na obrączce to do teraz nie wiem w jakim dniu slub brałam:D:D:D.

Ja jak się przeprowadziłam to pierwszy raz ściągłam z powodu pracy wkoło domu bo my duzo sami robimy i mi jej żal bylo.Teraz raz noszę raz nie:).

No ja tez przed ślubem prezentów full dostałam ,później zmieniło się to i często słyszałam hasło przecież ty co chcesz to idziesz i kupujesz- i to była racja.Teraz powoli wraca do prezentów ale to zawsze ja mówie co bym chciała i podaje kilka rzeczy a on wybiera i kupuje:D:D:D