Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja obrączkę noszę. Specjalnie robiłam sobie taką mało obrączkową, dwukolorową, żeby i do złota i do srebra pasowała i z kamyczkami, żeby pierścionek przypominała, bo jak za mąż wychodziłam, to jakaś taka zbuntowana byłam i tradycyjnej nie chciałam, a teraz (paradoks) czuję się bez niej goła. Dosłownie. Nie ściągam jej zasadzie nigdy. Chyba że do zagniatania ciasta i zaraz potem nakładam.

A ja obrączkę noszę. Specjalnie robiłam sobie taką mało obrączkową, dwukolorową, żeby i do złota i do srebra pasowała i z kamyczkami, żeby pierścionek przypominała, bo jak za mąż wychodziłam, to jakaś taka zbuntowana byłam i tradycyjnej nie chciałam, a teraz (paradoks) czuję się bez niej goła. Dosłownie. Nie ściągam jej zasadzie nigdy. Chyba że do zagniatania ciasta i zaraz potem nakładam.

No ja też tak wymyslałam :D:D:D.Zbuntowana też byłam welonu nie chciałam a suknię kupiłam drugą która mierzyłam - to był najszybszy mój zakup:):).

Jak kolczyków długo nie nosiłaś to czy jak wróciłaś ropiały Ci uszy??Ja mam taki problem ,ze co nie włożę to od razu zapalenie i ropa.

a u mnie delikatne kolczyki z diamencikami i tyle - mam jeszcze korsa więc go noszę czasem a tak to nic - a na szyi to w ogóle bym się zadrapała.

Ania ja mam 3/4 złota żółego 1/4 białego na środku brylant... nie jest na okrągło szlifowana tylko całkiem na płasko - jakby się kartkę w rulon zwinęło:)

Haha, moja ślubna to też był najszybszy zakup ever. Weszłam do sklepu, spojrzałam na manekina, powiedziałam: "Ta", przymierzyłam, stwierdziłam: "Na pewno ta". Sprzedawczynie były w szoku, naznosiły mi innych sukienek, żebym na wszelki wypadek przymierzyła, ale byłam uparta: "Ta i tylko ta". Dla świętego spokoju obeszłam jeszcze trzy sklepy ze ślubnymi, niczego nie mierzyłam, wróciłam do pierwszego sklepu i zamówiłam :).

Haha, moja ślubna to też był najszybszy zakup ever. Weszłam do sklepu, spojrzałam na manekina, powiedziałam: "Ta", przymierzyłam, stwierdziłam: "Na pewno ta". Sprzedawczynie były w szoku, naznosiły mi innych sukienek, żebym na wszelki wypadek przymierzyła, ale byłam uparta: "Ta i tylko ta". Dla świętego spokoju obeszłam jeszcze trzy sklepy ze ślubnymi, niczego nie mierzyłam, wróciłam do pierwszego sklepu i zamówiłam :).

Usłyszałam wtedy, że jestem najbardziej zdecydowaną panną młodą, więcej takich klientek by się przydało, bo zazwyczaj wybrzydzają, panikują, kombinują. Ale dla mnie to była raczej formalność (mieszkałam już z mężem, znałam go jak własną kieszeń, wypadało się pobrać ;)).

mirkamis, z uszami nic się nie dzieje, ale kolczyki złote. Innych niestety nie mogę, bo od razu mi uszy puchną, ale tak było od zawsze więc to nie kwestia tej długiej przerwy tylko taka ma uroda :D

No ja kiedys zero problemu mogłam od zwykłej blachy po złoto nosić i nic,później nie chodziłam i jak chcialam wrócić to problemy :(.

ja jestem

ja obrączki nie nosze ani mój, pierścionka zareczynowego też nie noszę mimo ze musiał byc z brylantem

prezentów nie dostaję, ciagle słysze , ze trudno mi dogodzic ale dostaję duzo kwiatów i to bez okazji, kiedyś w walentynki weszłam do domu a tam w kazdym pokoju róze, na kazdej sofie i łóżku, tak mi było głupio , ze nie wiedziałam co powiedzieć