Ilona Agata 16.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam ,przepraszam z innego tematu chcem utworzyc nawy temat na tym forum nie wiem jak to zrobić , Pomocy Na górze pod czerwonym paskiem, potem pod tym domkiem, gdzie w linii jest napisane: forum, etc., potem jakieś ogłoszenie (u mnie) jest na czerwono "Napisz nowy temat" (po lewej stronie), klikasz, dodajesz tytuł, piszesz pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 mirella i tu cię mam, jak masz takie wyrzuty sumienia to kasę z wykładziny oddaj na biednych i nie zakrywaj pięknego parkietu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: NA razie nie będzie wykładziny. Czekam az sie lampa powiesi i zasłony. Obrus sobie kupiłam (tzn materiał na obusy ) w Ikeii - szary len. Zobacze jak wyglada i potem zdecyduję co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 My wczoraj znowu mieliśmy nalesniki ze szpinakiem, więc ja nakrecona na miodowy jestem (chyba od tygodnia) ale jakoś się zabrać na niego nie mogę (promocji w Lidlu już nie ma na polędwiczki więc zaczekam aż znowu coś sie pojawi tańszego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 o co chodzi z tym parkietem? bo już kiedyś miałam pytaćdziś chyba ryby w promocji są w L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Parkiet jest do dupy ogólnie. To parkiet przemysłowy, kiedys jesion bielony - sliczny. Ale... jak to drzewo po latch żółknie. Teraz jest fatalny. Nie mogę na niego patrzeć. Chciałam więc przemalować (kasa niemal taka jak pierwotna cena) ale nie było pewności, że chwyci (bo jest olejowany). Chciałam więc go przykryć wykładziną na co oburzyła się (i to cholernie) reni . I od jakiegoś czasu mnie gani za ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) no nie żartuj - idę do Ciebie na wątek luknąc - bo ja pamiętam chciałam taki sam - ale maż wybral sam deskę dębową nic tam nie widzę w galerii do przykrycia ( kotów bym się bała jakbym takie w nocy spotkała na drodze!). A propo kota nie mamy pomyslu na prezent dla Albika - chyba nie dostanie nic z zabawek i zdecydujemy się na kota. Nie, że dla młodego bo kota chcieliśmy od zawsze - jeden prezent dla nas wszystkich. Dziś mi babka z hodowli napisała, że ma 3 kotki - ale spodziewalam się niższej ceny.Nie zalezy mi na "super krwi". Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 no nie żartuj - idę do Ciebie na wątek luknąc - bo ja pamiętam chciałam taki sam - ale maż wybral sam deskę dębową nic tam nie widzę w galerii do przykrycia ( kotów bym się bała jakbym takie w nocy spotkała na drodze!). A propo kota nie mamy pomyslu na prezent dla Albika - chyba nie dostanie nic z zabawek i zdecydujemy się na kota. Nie, że dla młodego bo kota chcieliśmy od zawsze - jeden prezent dla nas wszystkich. Dziś mi babka z hodowli napisała, że ma 3 kotki - ale spodziewalam się niższej ceny. Nie zalezy mi na "super krwi". Mój znajomy ma hodowlę kotków - chyba w niższej cenie, bo właśnie nie ma "super krwi". Kiedyś to były ragdolle, a teraz nie wiem. mogę podpytać, ale to daleko (koło Poznania)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dziewczyny, ale hodowla to hodowla. To daje pewność pewnych cech okreslonych we wzorcu rasy. Chyba nie chcesz kota z pseudohodowli Wokół tyle kociego nieszczęścia, po co napędzać machinę? A dachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) w sumie nie wiem ile kot powinien kosztowaćrok temu brala w hodowli w której pisałam kolężanka "szaraka" ostatni z miotu - za 800 zł - dziś pytałam i 1400 nowy miot wiadomo... Agatha a dachowca nie mam - byłam kilka razy "na łowach: ale strasznie dzikie były no i się obawiam o "złośliwość" takiego kota - chociaż z nimi pewnie jak z psami ze schroniska - wierne do końca. babka z tej hodowli zachwalała, ze towarzyskie są one w stos. do dzieci - wiadomo od 2 latka nie wymagam cudów. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 nie radzę na tym oszczędzać....to nie telewizor - każdy niemal taki sam z danej serii. Zdrowie, charakter, agresja - to wszystko trzeba wziąż pod uwage kupując kota. A już szczególnie jak się ma dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 no to wiesz dlaczego nie chcę dachowca - ale tak sobie myślę, znam dużo osób z dachowcami - nikt nie narzeka na ich cechy negatywne, wręcz przeciwnie raczej chwalą szybkie dostosowywanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 tu sa fotki jadalni http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do/page125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.12.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 MAgda - co kto lubi. Dla mnie było wazne, zeby kot miał charakter psa - wszędzie za nami chodził i ciagle był skory do zabaw i pieszczot. a ni elezał jak ozdobna poduszka Niestety mało jest takich kotów. I dodatkowo - minimalna sierść. Dokłądnie się zastanawiałąm nie tylko nad rasą ale i nad hodowlą - żeby koty były zsocjalizowane najlepiej z dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 to chyba nie jestem jeszcze gotowa na kota -mimo, że od kilku dobrych lat mam na niego "chrapkę"Dzięki Mirela ! ale się czepiłaś parkietu - serio zamiast wykładziny oddaj kasę!Jest dobrze - parkiet to parkiet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.12.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Dlatego piszę, jak z hodowli to z dobrej, sprawdzonej. Wtedy każdy taki sam. A jak z pseudohodowli, to nie wiadomo co się kupi, można kota w worku Wtedy lepiej dachowca przygarnąć. Z agresywnymi się nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ogladaliście wczoraj ugotowanych, no brało mnie na wymioty jak ostatnia uczestniczka robiła kolacje a kot chodził po blacie i lizał mleko z miski w której ona robiła deser:yes::yes::o:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 co do kotów to prawda, my kupiliśmy kota "niby" z hodowli ale chyba niestety była pseuda i niestety kot agresywny w stosunku do dzieci, do dorosłych nic a na dzieci z pazurami skacze i teraz mieszka u teściowej tam sami dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Hellloł Reni ja też się cieszę ale w moim przypadku użytkowanie będzie hym... sporadyczne Nie wiem jeszcze nic o kolorze ale obstawiam trzy oczywiste opcje Ach i najważniejsze Ty odpaliłaś ten lont hahhaa:lol2: a Ola pomogła dokończyć dzieło. Kurcze dziewczynki i yyy.... chłopcy muszę tyle nadrabiać, zostawię sobie Was na wieczór. Buziaki Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Bastki literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ogladaliście wczoraj ugotowanych, no brało mnie na wymioty jak ostatnia uczestniczka robiła kolacje a kot chodził po blacie i lizał mleko z miski w której ona robiła deser:yes::yes::o:o:o:o:o:o:o Ja wyszłam i powiedziałam,że na to patrzeć nie mogę,ciekawe co inni uczestnicy poczuli jak to zobaczyli. Czasami warto się dowiedzieć co we wsi piszczy np. w mojej dziewiczej parafii na każde święta najbiedniejszym robiliśmy paczki z najpotrzebniejszymi rzeczami.Ludzie sobie z tego czasami sprawy nie zdają co się wew .parafii dzieje .U nas na początku proboszcz wykładał pieniądze na takie akcje ,teraz zresztą też się dołoży a ale zespół charytatywny już w większości sam organizuje zbiórkę kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Mirela!!!!!!!!!!!!! mam 9 próbek- jedna testuję na tydzień... teraz mam Hinoki AAAAAAAAAAAAAAA nie wiem co napisać edit: wiem już wiem ale mam skojarzenia masakryczne - wiem kto tak pachniał bosz..ile ten zapach rzeczy przypomina! lewa hinoki prawa black oud ( oud dziś mi bardziej pasuje... czemu oud ma na nazwę oud? nie rozumiem tego nazewnictwa boski jest) Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts