Magda_lena85 16.12.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 zrobiłam obiad polędwiczki z indyka ze szpinakiem na jutro ...teraz mam free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A co to znaczy, że kot nie ma super krwi ? 1500 za kota z hodowli to minimum. Taniej to podejrzane. Warto zapłacić za kota rasowego, z rodowodem. Jeszcze zależy jaka rasa. Mój mąż się stara jeśli chodzi o prezenty, zawsze trafi z czymś czego chcę i podoba mi się, że teraz o synku ciągle myśli . Noszę i obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Jest piękny, ale pieniądze wolałabym wydać na co innego. To z resztą pewnie pierwszy i ostatni w moim życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 chodzi o to, ze kot po jakimś interchampionie mi nie potrzeby - wystarczy zwykły rodowodowy po championie czy nawet niżej ( o ile jest) bo na wystawy się nie wybieram a w domu nikt mu papierów sprawdzać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 O mamo o jakich wy cenach za choinki piszecie ja za swoja w donicy ok 2,30m dałam 300zł plus transport :bash::bash: Mam nadzieję że chociaż przyjmie się na wiosnę w ogrodzie Mirela mam te same foremki do ciastek i wczoraj robiłam je z moimi dzieciaczkami tylko że z ciasta maślanego i kurcze te reniferki mi się łamały nie wszystkie ale większość. Ja jestem bardzo sentymentalna ale chyba do wybranych rzeczy np do butów, za żadne skarby świata nie mogę żadnych wyrzucić nawet tych kupionych kilkanaście lat temu np w Czechach w Bacie (o mamuniu to był kiedyś szał niemodne już ale tak mi szkoda je wsadzić do kosza Za to oddaję innym osobom różne rzeczy po dzieciach m.in. pościel, mebelki, zabawki, buty czy ubrania co prawda takie z których już wyrosły ale są to naprawdę fajne niezniszczone rzeczy na które wydałam trochę pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.12.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Magda ależ jestem ciekawa tych zapachów, tylko ja raczej wolę świeże i lekkie ale na wieczór ciężkie może , może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ten black oud dziś pobił mnie całkowicie- idealny na wieczór ( kadzidła kościelne jednak trzeba lubić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Magda, ok to rozumiem . Nasza kota ma ładny rodowód, ale z nią na wystawy się nie wybieramy. Lola z resztą miała w dzieciństwie złamany ogonek prawdopodobnie i teraz ma skręcony . Ja lubię Lanvine Rumeur, Moschino Glamour, Lancome Magnifique. One chyba w podobnej nucie wszystkie. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A ja tez mam choinke :P niedawno kupilismy... i tak sobie teraz stoi.... i stoi.... i stoi... nikt jej nie ubiera... moze jutro to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ten black oud dziś pobił mnie całkowicie- idealny na wieczór ( kadzidła kościelne jednak trzeba lubić) O matko to nie moje klimaty mnie ten zapach dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.12.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Bastki choinka wysokości 2,30 ma marne szanse na przyjęcie czym większa tym gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Woman który ? ten chyba hinoki kadzidlany - bo black oud jest taki glamour ale wiadomo co skóra inaczej pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Adiqq MŻ najważniejsze.. no i białkowa dieta to najszybszy rezultat..oo albo się zakochaj na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 czyli to 2 to zawsze działa ..motyle w brzuchu i w ogóle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 florence słucham nic nie piszę już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Może to głupie - w sumie nigdy w to nie wierzyłam, ale po głębszym zastanowieniu u mnie się sprawdza - ale dobrze działa dieta zgodna z grupą krwi. Ja np. jestem tzw. myśliwy, czyli powinnam jeść mięso i faktycznie mogę jeść do woli, a nic nie tyję. Dowodem niech będzie moja ciąża, nosiłam chłopaka pod sercem, ciągle miałam apetyty na mięso, jadłam je w naprawdę zastraszających ilościach (np. wołowina, ale też tłuste, bo dzień bez boczku był dniem straconym - i to do każdego posiłku) i prawie nie tyłam . Zawsze jak się najem mięsa to wręcz chudnę . A np. wszystkie zboża bardzo, ale to bardzo mi nie służą (tyję od głupiej kanapki, porcji makaronu, itp.). Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ale mięso to bialko - najgorzej węglowodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 eeeeeeeee tak z kg... kochanego cialka nigdy nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 :lol2::lol2: Mikołajka zawsze prawdę powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 :lol2::lol2: Mikołajka zawsze prawdę powie no ba :lol2: mojego probuje podpasic i sie nie udaje..moze od nadmiaru sportow wyczynowych :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 pozwolę sobie mieć odmienne zdanie no nie mow ze same odstajace gnaty lubisz przytulac trzeba miec za co zlapac..klepnac..uszczypnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts