Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A co to znaczy, że kot nie ma super krwi ? ;) 1500 za kota z hodowli to minimum. Taniej to podejrzane. Warto zapłacić za kota rasowego, z rodowodem. Jeszcze zależy jaka rasa.

Mój mąż się stara jeśli chodzi o prezenty, zawsze trafi z czymś czego chcę i podoba mi się, że teraz o synku ciągle myśli :).

Noszę i obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Jest piękny, ale pieniądze wolałabym wydać na co innego. To z resztą pewnie pierwszy i ostatni w moim życiu ;).

O mamo o jakich wy cenach za choinki piszecie :o ja za swoja w donicy ok 2,30m dałam 300zł plus transport :bash::bash::bash::bash:

Mam nadzieję że chociaż przyjmie się na wiosnę w ogrodzie :sick:

Mirela mam te same foremki do ciastek i wczoraj robiłam je z moimi dzieciaczkami tylko że z ciasta maślanego i kurcze te reniferki mi się łamały :( nie wszystkie ale większość.

Ja jestem bardzo sentymentalna ale chyba do wybranych rzeczy :yes: np do butów, za żadne skarby świata nie mogę żadnych wyrzucić nawet tych kupionych kilkanaście lat temu np w Czechach w Bacie (o mamuniu to był kiedyś szał :lol2: :) niemodne już ale tak mi szkoda :o je wsadzić do kosza ;)

Za to oddaję innym osobom różne rzeczy po dzieciach m.in. pościel, mebelki, zabawki, buty czy ubrania co prawda takie z których już wyrosły ale są to naprawdę fajne niezniszczone rzeczy na które wydałam trochę pieniędzy.

Magda, ok to rozumiem :). Nasza kota ma ładny rodowód, ale z nią na wystawy się nie wybieramy. Lola z resztą miała w dzieciństwie złamany ogonek prawdopodobnie i teraz ma skręcony :D.

Ja lubię Lanvine Rumeur, Moschino Glamour, Lancome Magnifique. One chyba w podobnej nucie wszystkie.

Edytowane przez yokasta

Może to głupie - w sumie nigdy w to nie wierzyłam, ale po głębszym zastanowieniu u mnie się sprawdza - ale dobrze działa dieta zgodna z grupą krwi.

Ja np. jestem tzw. myśliwy, czyli powinnam jeść mięso i faktycznie mogę jeść do woli, a nic nie tyję. Dowodem niech będzie moja ciąża, nosiłam chłopaka pod sercem, ciągle miałam apetyty na mięso, jadłam je w naprawdę zastraszających ilościach (np. wołowina, ale też tłuste, bo dzień bez boczku był dniem straconym :lol2: - i to do każdego posiłku) i prawie nie tyłam :no:. Zawsze jak się najem mięsa to wręcz chudnę :eek:.

A np. wszystkie zboża bardzo, ale to bardzo mi nie służą (tyję od głupiej kanapki, porcji makaronu, itp.).

Edytowane przez Ilona Agata