reni1980 20.06.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ilonka ja bym wszystko zrobiła aby kitchena upchać, dosłownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 dziewczyny jeśli kupie tę lampę nie oryginalną to tu, dosyc pewny sklep http://www.customform.pl/Sklep/sufitowe/Dandelion-50,2,0,18,128.htm I jaka cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ilonka ja bym wszystko zrobiła aby kitchena upchać, dosłownie wszystko Ja też. Część ciuchów bym zostawiła, ale KA by się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A ja tam olałam KA i będę niebawem przytulać się do nowiutkiego KMX50 Reni, a mąż już wie jaką lampę planujesz zakupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.06.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Reni, a mąż już wie jaką lampę planujesz zakupić... Czyli co, decyzja podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 mój mąż cen lamp jakie w końcu kupię to nie pozna nigdy:p już ja tego dopilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czyli co, decyzja podjęta? Nie wiem czy reni podjeła decyzję, ale pisała wcześniej, że mąż się nią nie zachwyca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no rere jak mój mąż zobaczył twoją wizualizację to się zgadza, i cena mu sie podoba, oczywiście nie mówilam ile kosztuje oryginał bo by kazał iść na ulicę dorobić, ale postanowiłam pojechać do wrocławia i ją dotknąć a potem postanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 postanowiłam pojechać do wrocławia i ją dotknąć a potem postanowić słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A we Wrocku to oryginał gdzieś dotkniesz, czy inspirowaną? I w jakim sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.06.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 anna ja oryginału za 8 tyś wogóle nie biorę pod uwagę, pojadę zobaczyć inspirowaną do tego sklepu Customform, bo oni są z wrocławia, a jeśli będzie dupa to caboche kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Reni bardzo fajna ta lampa z Customform. Cena uważam że bardzo atrakcyjna, nie przejmuj się że ktoś Ci powie że burżuj jesteś Ja mam lampę nad stół w jadalni za 1500 zł i ani razu tak o sobie nie pomyślałam (fakt znajomi się śmieją że my chyba wersal sobie robimy za tą cenę, ale ludzie zawsze będą gadać więc nie ma się co przejmować ) Na Caboche też choruję, ale mój wydrenowany budżet tego nie udźwignie. Wziełabym tą drugą lampę za 1095 zł, pasuje świetnie i idealnie zgrywa się nad kulami w jadalni Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Reni, przeglądałam dzisiaj swoje inspiracje i... Sama zobacz http://www.mjarchitekt.pl/foto/wnet/ml_house/01_ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Reni, przeglądałam dzisiaj swoje inspiracje i... Sama zobacz I nawet zestawienie takie jak u Ciebie reni - z tymi metalowymi kulkami w jadalni No, może to rzeczywiście to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 I nawet zestawienie takie jak u Ciebie reni - z tymi metalowymi kulkami w jadalni Właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 no rere jak mój mąż zobaczył twoją wizualizację to się zgadza, i cena mu sie podoba Tak to zwykle z nimi bywa. Dopóki na obrazku nie pokażesz to mu się nie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.06.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ojej prawie jak u reni Tak to zwykle z nimi bywa. Dopóki na obrazku nie pokażesz to mu się nie spodoba. Potwierdzam w 100% się zgadza a przynajmniej na moim modelu, który mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ojej prawie jak u reni Potwierdzam w 100% się zgadza a przynajmniej na moim modelu, który mam w domu Napisałam tak, bo nie raz to przerabiałam. Najpierw NIE, potem TAK i to bez uciekania się do innych metod perswazji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.06.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ojej, a myślałam, że tylko mój tak ma Najpierw: "Nie, bo nie" (awersja jest zawsze bez przyczyny, co niezmiennie mnie dziwi, bo przecież każdy jakiś powód ma, żeby czegoś nie lubić! Nie ten kolor? Nie. Nie ten kształt? Nie. Nie ten rozmiar? Nie. To dlaczego? Bo nie, nie podoba mi się i już), potem (jak już pokażę konkretną realizację): "Może..." - ja już wiem, że jemu się podoba, ale nie chce się przyznać do pomyłki Potem narzeczony zawsze się tłumaczy, że ma za małą wyobraźnię - myślę, że to dotyczy większości facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.06.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) dziewczyny, idę sobie sobie dziś po nowootwartym sklepie meblowym i patrzę a tam ten sklep customform, oglądałam te inspirowaną cabochę i wygląda naprawdę ok, tej ze srebrnymi kołami nie mieli niestety, ale widziałam te fotele barcelona(do Ilony) i musze przyznać bardzo porządnie wykonane, żadna fuszerka, także decyzja o lampie nie podjęta jeszcze, a dzis jeszcze pan koparkowy przewoźił kostke brukową z końca działki na poczatek bo Panowie zaczynają ukladać i baran że tak powiem zajechał całą moją trawę, myślałam ze mnie szlag trafi Edytowane 21 Czerwca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts