Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni bardzo fajna ta lampa z Customform. Cena uważam że bardzo atrakcyjna, nie przejmuj się że ktoś Ci powie że burżuj jesteś ;) Ja mam lampę nad stół w jadalni za 1500 zł i ani razu tak o sobie nie pomyślałam (fakt znajomi się śmieją że my chyba wersal sobie robimy za tą cenę, ale ludzie zawsze będą gadać więc nie ma się co przejmować ;) )

Na Caboche też choruję, ale mój wydrenowany budżet tego nie udźwignie. Wziełabym tą drugą lampę za 1095 zł, pasuje świetnie i idealnie zgrywa się nad kulami w jadalni :)

Edytowane przez Venus_m

Ojej, a myślałam, że tylko mój tak ma ;) Najpierw: "Nie, bo nie" (awersja jest zawsze bez przyczyny, co niezmiennie mnie dziwi, bo przecież każdy jakiś powód ma, żeby czegoś nie lubić! Nie ten kolor? Nie. Nie ten kształt? Nie. Nie ten rozmiar? Nie. To dlaczego? Bo nie, nie podoba mi się i już), potem (jak już pokażę konkretną realizację): "Może..." - ja już wiem, że jemu się podoba, ale nie chce się przyznać do pomyłki ;)

Potem narzeczony zawsze się tłumaczy, że ma za małą wyobraźnię - myślę, że to dotyczy większości facetów :yes:

dziewczyny, idę sobie sobie dziś po nowootwartym sklepie meblowym i patrzę a tam ten sklep customform, oglądałam te inspirowaną cabochę i wygląda naprawdę ok, tej ze srebrnymi kołami nie mieli niestety, ale widziałam te fotele barcelona(do Ilony) i musze przyznać bardzo porządnie wykonane, żadna fuszerka, także decyzja o lampie nie podjęta jeszcze, a dzis jeszcze pan koparkowy przewoźił kostke brukową z końca działki na poczatek bo Panowie zaczynają ukladać i baran że tak powiem zajechał całą moją trawę, myślałam ze mnie szlag trafi Edytowane przez reni1980