agatah 17.12.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Jakie te szprotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 w puszce szprotki w sosie np pomidorowym - trzeba czytać skład - na pewno puszka nie za 4 zł tylko za 9 ta malutka.Może zlinkuję,..chwilą( mają dużo wapnia ze wzgl na to, ze się je je z ością... a sa tak miękkie, ze nawet 9 m-c dziecko zje bo to ciapka się robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcena12 17.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Na górze pod czerwonym paskiem, potem pod tym domkiem, gdzie w linii jest napisane: forum, etc., potem jakieś ogłoszenie (u mnie) jest na czerwono "Napisz nowy temat" (po lewej stronie), klikasz, dodajesz tytuł, piszesz pierwszego posta. Dardzo dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) z King Oscar kupowałam - są jeszcze sardynki też dobrehttp://pl.kingoscar.com/kraje/polska/polska-sardynki/sardynki-z-brislinga-w-sosie-pomidorowym-4.html Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 marcena, nie ma sprawy. Cytryna - słyszałam, że cytrusy są silnie uczulające i wprowadzać jak najpóźniej? Sępi - to dobre słowo . Szprotki są bardzo zdrowe. Podobnie śledzie, makrele, sardynki. Podobno właśnie te najtańsze ryby są najzdrowsze (dużo kwasów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.12.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 http://pl.kingoscar.com/kraje/polska/polska-sardynki/sardynki-z-brislinga-w-sosie-pomidorowym-4.html http://pl.kingoscar.com/kraje/polska/polska-szproty/szproty-w-sosie-pomidorowym-2.html Będę dziś w PiP to zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ilona, spróbuj. Wiele rzeczy słyszałam a wiesz jak jest. Mój na święta na pewno cytrusy jadł. Pomarańcze na pewno wcześniej wysysał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ilona ale 2 krople go nie uczulą w Lidlu są cytryny bio ryby zdrowe.. mój na rybach i króliku bo inaczej tragedia...i jeszcze indyk. Najzdrowsze są ryby morskie a nie slodkowodne i te z zimnych mórz Agatha o właśnie te kupuję - ale puszka malutka... oszusty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ja też dzisiaj na zakupy, wyciągnę męża do PiP i kupimy. Dziewczyny, zrewolucjonizowałyście mój tok myślenia . Ja ciągle patrzę na te tabelki, co teraz, co później, młody sporo przez to traci, a kleikami dla niemowlaków już wręcz... rzyga (sorry za wyrażenie, ale tak to wygląda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 nie patrz.. do pół roku może bym patrzyła maks .. ale raczej wątpię. Barszcz ugotuj daj warzywka - zblenduj i może jeść a jak nie chcesz zakwaszonego dać to odlej przed ja się w żywieniu tylko bałam zawsze zaksztuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.12.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Robert to już duży chłopak Wiadomo, nie pchać na siłę słodyczy, żadnego syfu, ale wszystkiego dawać próbować Mój był prawie na samym na cycku do końca 6. miesiąca, Czasami jakies owoce dawałam. A później to jak leci. Gotowałam sama, ale nie patrzyłam czy kukurydza to już czy jeszcze nie, czy dawać śliwki czy jeszcze tydzień poczekać Dałam, jadł, dobre! Będą pewni kryzysy, że nie będzie chciał, wtedy odpuścić, i znowu wrócić za jakiś czas Barszcze dosłownie pół łyżeczki cytryny zakwaszałam. Buraki same też. Jak widzi buraki to az piszczy! Zakrztuszenia się nie bałam, dawałam zawsze stopien twardości odpowiednie do wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 u nas kryzysu nigdy nie było - zawsze jadł wszystko oprócz sałaty - bo mówi, że trawy jeść nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.12.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mój sałatę by chciał ale nie może rozmemłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie wyobrażam sobie kryzysu . On jest mały żarłok . Krzywi się, na tą rybę np. jakby miał odruch wymiotny, ale otwierał buzię po jeszcze. Jedyne, czego nie lubi to zupa z dyni. Zje trochę i dalej nie. Raz się popłakał, jak podeszłam z miseczką, bo myślał, że znowu dynia (dostał, nie chciał, wymieniłam na kaszkę i się spłakał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 a robiłaś tą z mlekiem kokosowym i imbirem?mój A pół bagietki pieczonej w niej ciapra i czyści nią talerz:) Agatha o to chyba właśnie o dobre "pogryzienie" chodzi...bo się klei do podniebienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie Magda, robiłam tak po niemowlęcemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 a fuj - mój by mnie opluł jakbym mu dała po niemowlęcemu bez przypraw błeeee dynia smakuje jak tektura przecież:lol2: skoro jest taki chętny ja bym testowała przyprawy - zacznij od delikatnych zobaczysz, że wyjdzie na dobre. Czosnku matki boją się podać ( że za ostry) po wyciśnięciu trzeba go posypać odrobiną cukru i miękki się robi ( nie palący) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 wszystkie uciekły jak temat dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Też to zauważyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.12.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dostałam ładną nagrodę - kupuję mezowi drugi prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts