Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tosia Ona ma słabe włoski, więc obcięłam ją na pieczareczkę bo takie mysie ogonki miała, i powiem ci że po tym obcinaniu faktycznie jej zgęstniały i teraz bedę jej hodowała :) ja zawsze miałam długaśne włosy i kiepsko wspominam czesanie przez mamę która straszliwie mnie ciągała, a np na komunię miałam takie włosy że na nie siadałam

Co Tosia, co Tosia :p Ja muszę dom skończyć- kto będzie za mnie zasuwał?! Ni mom casu , allle w przyszłym roku jest szansa na jakieś działania :lol:

dasz radę - Albika już przyuczam do pieca, wie gdzie się co robi i np umie popielnik wypróżnić...ale do wiaderka nie trafia;)

Adiqq może chłopcy z tego roku 2011 tak mają? :D nie będę mojego cytowała - nie przeklina..ale ciągle pyta, gada, śpiewa, skacze.... no nie wyprę się dziecka !

dasz radę - Albika już przyuczam do pieca, wie gdzie się co robi i np umie popielnik wypróżnić...ale do wiaderka nie trafia;)

Adiqq może chłopcy z tego roku 2011 tak mają? :D nie będę mojego cytowała - nie przeklina..ale ciągle pyta, gada, śpiewa, skacze.... no nie wyprę się dziecka !

Ja jak kupiłam ekspres, to ucze kawę robić mamusi :D

wiecie co nie mam nic do adopcji, zupełnie nic ale kiedy nie ma sie swoich dzieci,

nigdy nie uwierzę w to, że jeśli rodzic ma jedno dziecko biologicznie swoje a drugie z adopcji to kocha je tak samo

tak samo jak kobieta z dzieckiem spotyka nowego faceta i mają drugie wspólne dziecko, nie wierze , ze facet tak samo kocha pierwsze i te swoje

Dziewczynki z 2011 chyba też tak mają, jak ktoś zobaczy moją Aluśkę od razu mówi ale ona ma chochliczy śpiew a jak przez 2 sekundy jej nie słychać to znaczy że coś broi ;)

Mmelisa - podrzucisz do mnie :) Chetnie przygarnę :)

dzieki... chetnie... aleee u mnie moze byc wiecej niz 1sztuka w brzuchu :lol2:

ale by bylo loooomatko :jawdrop:

ja sie wstrzymuje ;) lepiej nie kusic losu...

moja pierwsza niania.. 8lat staran o dziecko... tylko invitro nie probowali... jak pochlonela sie praca... przestala tak myslec o tej ciazy..tak teraz jest w 36tyg :D

wyszlo na to, ze to w glowie u niej siedzialo... tu byl problem :)

bo ja wiem, podejrzewam, że kluczowe znaczenia ma tutaj najbliższe otoczeniet

a czemu otoczenie?

mój jest od 6-16 z nianią - bardzo spokojna i ułożona rodzina, zleksowana z silnymi więziami, mają czas na wszystko od wspólnego śniadania po kawę, pieczenie ciastek do kawy.... faktycznie wraca od nich spokojny Albik - ale od 16.01 ... odżywa...budzi się....

Małe miałam na myśi nie noworodka czy niemowala ( na takie to szanse zerowe prawie) ale takie w wieku przedszkolnym.

Adopcja zagraniczna jest cżęsta polskich dzieci w starszym wieku - do Holandii, Belgii....

Ja mysle o drugim ,może w przyszłym roku te myśli w cos rzeczywistego się zamienią.

Moja uparta,gaduła i wszędzie jej pelno.Jak miała 2-3 latka to wyglądała jak Einstein po włożeniu palców do kontaktu,pełno loczków a ,że włossów dużo to wygladała zabawnie.Teraz wlosy się wyprostowały chyba właśnie z powodu ilości :(.

Jezu bliźniaki!! Ale bym chciała! Idealna sytuacja- raz a dobrze :D :D

ja tak samo Tosia...teraz bym podawała melisę dożylnie i w pampersy się więcej nie bawiła;)

Adiqq na pewno tak jest - jesteśmy na siebie skazani tym bardziej w naszej sytuacji ( a mąż spokojny) - u nas żłobek dopiero od 3 r.ż - musi mieć skończony dany m-c

Ale na mulatke by się zgodził. Jednak w PL cięzko o taką ... a zagraniczna... nawet się nie zastanawiam, pewnie nie do przejścia jak sie nie jest Angeliną jolie :(.

Mirela to nie jest tak - adopcje zagraniczną prowadzi każda prokuratura rejonowa... tzn nasze dzieci do innego kraju - w odwrotnej sytuacji na pewno urząd gdzie dziecko mieszka.

I tych spraw nie jest tak mało "że tylko Angelina"