Magda_lena85 17.12.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 My mieliśmy w sumie dziesiątkę ale nie było wszystko rozwinięte .... wazyła 1800 w inkubatorze przez 3 tygodnie była . Traktowana do roku jako wczesniak (za to full wypas badań mieliśmy zrobionych ). Mirela raczej skoro jest to ok to będzie -ja też wcześniak z końca 7 m0c ponad miesiąc w inkubatorze, waga urodzeniowa 1600, pkt 7 - szkołę skończylam, matematyki nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dianka, u mnie też różne rzeczy wykrywali (m.in. co dwa tygodnie obserwowaliśmy komory mózgowe, bo niby wodogłowie, ile ja się po lekarzach najeździłam . W końcu trafiłam do światowej sławy profesora, który mnie wyśmiał - dziecko było duże, ja mała, stąd przekłamanie w obrazie usg, jakieś szumy czy coś, no ale skasował nas ładnie za 15 minut roboty - chyba z 300 zł - pamiętam tylko, że leżałam na kozetce i cała latałam ze strachu przed badaniem, a jak płaciłam, to chciałam go wycałować z radości). Znowu u mojej bratowej straszyli zespołem Downa (tak wyszło w prenatalnym), pamiętam, że relanium jej przepisali (w ciąży!), bo była strzępkiem nerwów, a dziecko zdrowe jak rybka. Ja też mam wielką nadzieję że u niej będzie dobrze u niej przezierność karkowa żle wyszła A co lekarzy i badań Moja koleżanka urodziła synka no i na początku wiadomo różne badania oni przychodzą do niej i mówią że mały ma białaczkę, ona rozpacz co robić, powtórzyli badania i nie młody zdrowy po prostu jakieś błędy w wynikach były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 takich lekarzy to tylko za jaja i do płotu... powinno ponosić za to konsekwencje finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ja też mam wielką nadzieję że u niej będzie dobrze u niej przezierność karkowa żle wyszła A co lekarzy i badań Moja koleżanka urodziła synka no i na początku wiadomo różne badania oni przychodzą do niej i mówią że mały ma białaczkę, ona rozpacz co robić, powtórzyli badania i nie młody zdrowy po prostu jakieś błędy w wynikach były U bratowej też przezierność karkowa . Jezu, niemile wspominam te chwile . Mam nadzieję, że będzie ok. U nas badania na tarczycę u młodego były niepokojące po porodzie, co ja przeżyłam, potem się okazało, że to moje wyniki (po trzech miesiącach, gdzie już zdążyłam się nabiegać do kontroli i dziecko tak mi pokłuli, że hej). Nie rodziłam w szpitalu na zadupiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.12.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mirkamis na zwykłym USG ale ponoć na jakimś dobrym sprzęcie, teraz miała robioną Amniopunkcje i czeka na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nas wypuścili ze szpitala z żółtaczką przez co mała cały czas spadała na wadze i po tygodniu od wyjścia ze szpitala trafiłyśmy do niego znowu, najgorszy okres w moim życiu na szczęście mała jest siłaczką po tatusiu i szybko pozbierała się do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Życzę miłego dnia!!Ja idę po urwisa niegrzecznego,po dwóch godzinach wracamy do przedszkola na jasełka a później religia . Pa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.12.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 siostra tez miała najpierw na usg ,później we krwi, po amniopunkcji niby wszystko ok ale stresa do porodu miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nas wypuścili ze szpitala z żółtaczką przez co mała cały czas spadała na wadze i po tygodniu od wyjścia ze szpitala trafiłyśmy do niego znowu, najgorszy okres w moim życiu na szczęście mała jest siłaczką po tatusiu i szybko pozbierała się do kupy Bratową też wypuścili przy pierwszym dziecku, potem powrót, dlatego przy drugim się uparła i została dłużej (do piątej doby, bo podobno czwarta jest krytyczna pod tym względem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 krew w żyłach mi marznie, proponuję bardziej gorący temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.12.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Reni a Ty zawsze o seksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 w końcu zima, święta idą, dużo wolnego a co niektóre chcą bobaska, to chyba dobry temat:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 mozemy jeszcze pogadać o tym, jak bardzo mi brakuje kasy teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 to nieciekawy temat reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Hej Pomyłam okna (prawie) schody mi się montują A u was pewnie już świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 bo na wyprzedaże odłożyłaś? kto chce bobaska? kto chce seksu? ja czekam na mężą i dalej nie mam ani 1 prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A, ja jeszcze nawiążę do tematu tych badań - czasami mam wrażenie, że nie warto przesadzać, robić minimum, przy drugiej ciąży pójdę do ginekologa na NFZ, trzy badania usg, wybiorę lekarza, który za dużo tam nie wypatrzy, żadne szmery bajery, echa go nie zainteresują, a nie co miesiąc i przyglądanie się przez pół godziny, szukanie dziury w całym. Prawdopodobnie żadnych tam prenatalnych, srutututu, tylko się potem człowiek denerwuje niepotrzebnie, a i tak będzie co ma być. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 bo na wyprzedaże odłożyłaś? kto chce bobaska? kto chce seksu? ja czekam na mężą i dalej nie mam ani 1 prezentu Ja już mam wszystkie prezenty. Właśnie zaniosłam bratu ostatnie, on mi jakąś ciężarówę przytachał dla młodego - większa od niego, do tego te sanki, prezenty mojego dziecka zasłonią choinkę . A miało być dziecko bez zabawek chowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.12.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ilonka z tymi prenatalnymi to w ogóle porażka jakaś. Moja siostra też robiła (mimo, że z usg żadnych wskazań nie było) i z krwi jej wyszło większe prawdopodobieństwo że dziecko ma jakiś tam zespół....Ile się dziewczyna uryczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 kasy, czasu - jak pomyślę ile rzeczy do 16 bym zrobiła w domu to:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts