rere79 21.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Szkoda, że lampy Dandelion nie dane było Ci zobaczyć. A pana koparkowego sama bym zajechała za tą trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.06.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 rere no faktycznie ta inspiracja to jak strzał w dziesiątkę, ale musze ją zobaczyć na żywo, dziś mi się np przyśniło, że te kółka odczepily się od tego metalowego drucika bo za mocno przetarłam ścierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kurcze Reni, u Was ciągle się coś dzieje, a u nas dwa sklepy meblowe na krzyż (nie licząc Ikei), a w obydwóch te same firmy mają wystawki, których nie zmieniają od co najmniej pięciu lat (w ETC to pewnie i od dziesięciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 [...] dziś mi się np przyśniło, że te kółka odczepily się od tego metalowego drucika bo za mocno przetarłam ścierką to chyba dobry znak, bo sny są na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 dziś mi się np przyśniło, że te kółka odczepily się od tego metalowego drucika bo za mocno przetarłam ścierką Intensywnie musisz o tych lampach myśleć, skoro już Ci się śnią Dobrze, że chociaż Caboche widziałaś. Może zadzwoń najpierw do Wrocławia i spytaj, czy tam tę drugą mają, żeby na darmo nie jechać. No, chyba że przy okazji na inne cudeńka chcesz popatrzeć, to wyjazd jak najbardziej wskazany Pana koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Reni, mam do Ciebie ogromną prośbę. Czy mogłabyś zrobić fotkę Twojego łóżka i podłogi w sypialni. Wiesz tylko taki wycineczek, bo chcę zobaczyć jak dąb bielony wygląda z innym 'drewnem'. Właśnie co masz na podłodze w sypialni, bo to nie jest dąb bielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Zaciekawiłyście mnie tym customformem. Muszę pooglądać co oni tam mają. Tu tysiąc, tam tysiąc i na stół z MD się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.06.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Reni, mam do Ciebie ogromną prośbę. Czy mogłabyś zrobić fotkę Twojego łóżka i podłogi w sypialni. Wiesz tylko taki wycineczek, bo chcę zobaczyć jak dąb bielony wygląda z innym 'drewnem'. Właśnie co masz na podłodze w sypialni, bo to nie jest dąb bielony. rere, a reni nie ma w sypialni paneli? Kilka stron wcześniej o tym pisałyśmy, że chyba na całej górze panel jest, Balterino z v-fugą. Zobacz na koniec tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 anna, o panelach pamiętałam, że są, tylko nie wiedziałam czy je ma też w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 rere w mojej sypialni też mam panele orzech czarny z balterio, cyknę fotkę po 15 jak będę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 reni, wiesz bo ja mam zagwozdkę, bo nie wiem na jaki kolor łóżka się zdecydować.... Od początku nastawiałam się na dąb bielony, ale teraz myślę, że może lepszy byłby dąb. W przyszłości planuję jasne drewno i pewnie to będzie dąb. Ale namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 rereja mam ten dąb bielony i jest naprawdę ładny, a dąb naturalny( z ikei przynajmniej) zmienia kolor i po jakimś czasie robi się ciepły i żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No właśnie tego się obawiam. Niby widziałam go na żywo. Raz wydawała mi się taki wpadający w szary, a innym razem w pomarańcz. Pewnie to wszystko zależy od światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 rere na tym ok widać http://img835.imageshack.us/img835/7171/dsc0251b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mam takie samo łóżko I do niego jeszcze półkę za zagłówkiem, zamiast szafeczek A co tam pod tą kapą leży? Bo to chyba nie jest materac? Tak dużo mniejszy od ramy łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Reni, bardzo dziękuję. Z ciemnym drenem nie zgrzyta kolor łóżka. Ciekawe jak ze zwykłym dębem... Kurcze po co ja się teraz tym głowię. W piątek jadę do Ikei, poglądam aranżacje... Na 99% jestem zdecydowana na ten dąb bielony A co tam pod tą kapą leży? Bo to chyba nie jest materac? Tak dużo mniejszy od ramy łóżka? anna, a Ty byś chciała wszystko wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.06.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 anna, a Ty byś chciała wszystko wiedzieć Bo tak się zastanawiam, czy reni jakiś inny materac tam ma, jakiś mniejszy, węższy, czy po prostu coś tam upchnęła (bo chyba nie kogoś ). Ciekawska jestem, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No raczej na kochanka to nie wygląda Sorry reni, nie mogłam się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 anna tak się poprostu kołdra ułożyła a na kochanka to za chudy, wiecie że ja wolę tych większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 posadziłam dziś bukszpany do tych dużych ciemnych donic, i muszę powiedzieć to jest to, piknie wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts