Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wracając do ryb to ja absolutnie wszystkie poza (śmieciami typu panga i szprotki ale to dlatego że więcej ości niż ryby).

Ryby się pięknie filetuje jak pisał Adiqq, alke w święt ja baaardzo jubię tę zabawę z karpiem. ( u mnie w tym roku już 15 kg karpia się mrozi).

U nas wszycy rybni bardzo, a jeszcze dojdzie szczupak i łosoś ale w postaci gravlax.

Ja karpia piekę w takim cudzue co się kiedyś kombiwarem zwało a teraz halogen oven. Tylko w mące i z masłem jest lżejszy niż z patelni (mniej opity) a skórka rumiana i chrupiąca. Ten sam efekt wychodzi z piekarnika z termoobiegiem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...