Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hello! :bye:

moja córka dzis kończy 11 lat:):):):)

tym bardziej STO LAT bo ja i moj tez z 18go (ale z innych mcy) :D

reni...i kiedy to minelo, co? :)

mirela, tez sie pokusilam o kilka pachnacych probek :) poki co zdecydowanie odpada Nu-be Helium ale juz Nu-be Mercury do mnie jak najbardziej pasuje :) jeszcze kilka zapachow przede mna ;)

W Douglasie najbardziej do niszy się zbliżają:

YSL La Nuit De L'Homme

YSL M7 (mój faworyt)).

Gucci Pour Homme 2

Disquared He Wood

Lalique Encre noir (moja mama używa a to typowo samczy zapach)

Serge Lutens i Tom Ford - sa w niektórych douglasach (min w silesii) - to niszowe marki które powolo się pokazują w popularnych drogeriach. Warte poznania, uwielbiam je :)

Edytowane przez mirela99

Cześć wszystkim :)

Proszę zapodać jakiś temat na dziś, może się rozkręcę, bo mam straszną zmułę z rana

to co sex na piecy czy sex na stole? ;)

adiqq - musisz się dowiedzieć co żona lubi. To pomożemy. Idź np do douglasa i odszukajcie składnik który jej się widzi. Wiele kobie uwielbia angela - jest słodki ale... kobiecy, rasowy. Niektóre (jak ja i M.) lubią unisexy (Magda a znasz

http://media-pl.douglas-shop.com/549637/50_0/Yves_Saint_Laurent-La_Nuit_De_L_Homme.jpg

taniak, popularny w każdym douglasie dostaniesz a cuudny :)

nie widzę co to ...

co do "ogółu" wydaje mi się, że ogółowi na pewno podoba się np różowe lacoste, albo hugo boss deep red itp..chanel i inne

ja lubię piżmo w składzie... Angel nie każdemu może podpasić ze wzgl na "nutę ciała"

mirkamis -ale się sexisz ??

:D:lol2::lol2: przeczytałam "z kim"

Magda MD

??? ja jestem Magda M :p

ucałuj córkę - pewnie masz wrażenie, ze czas zapierd..ziela... a Ty wiecznie młoda:D

Wczoraj moje damessy wziely sie za ubieranie choinki...ale po kilku bombkach padly :D

wiec siama dokonczylam :p i bylam z siebie dumna... do czasu..kiedy zobaczylam ze jeden rzad swiatelek nie swieci :eek:

no ale juz nic nie zrobie, bo polozenie nowych lampek bez sensu na to wszystko ;)