reni1980 18.12.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 dzieki laski złożę zyczenia od wszystkich forumowych ciotek:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.12.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 hello! moja córka dzis kończy 11 lat:):) tym bardziej STO LAT bo ja i moj tez z 18go (ale z innych mcy) reni...i kiedy to minelo, co? mirela, tez sie pokusilam o kilka pachnacych probek poki co zdecydowanie odpada Nu-be Helium ale juz Nu-be Mercury do mnie jak najbardziej pasuje jeszcze kilka zapachow przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) W Douglasie najbardziej do niszy się zbliżają: YSL La Nuit De L'Homme YSL M7 (mój faworyt)). Gucci Pour Homme 2 Disquared He Wood Lalique Encre noir (moja mama używa a to typowo samczy zapach) Serge Lutens i Tom Ford - sa w niektórych douglasach (min w silesii) - to niszowe marki które powolo się pokazują w popularnych drogeriach. Warte poznania, uwielbiam je Edytowane 18 Grudnia 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ann - najlepiej odszukać składniki które pasują i które nie pasują Ja nie cierpię jaśminu - żaden zapach z jasminem mi nie przydanie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 yoka - my mamy z P. wszystkie niemal wspólne (tzn ja mam kilka takich które sie P nie podobają) i jak gdzies razem wychodzimy to musimy skonsultować co kto użyje żeby się nie powtórzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Reni - a robi córka urodziny dla koleżanek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Cześć wszystkim Proszę zapodać jakiś temat na dziś, może się rozkręcę, bo mam straszną zmułę z rana to co sex na piecy czy sex na stole? adiqq - musisz się dowiedzieć co żona lubi. To pomożemy. Idź np do douglasa i odszukajcie składnik który jej się widzi. Wiele kobie uwielbia angela - jest słodki ale... kobiecy, rasowy. Niektóre (jak ja i M.) lubią unisexy (Magda a znasz http://media-pl.douglas-shop.com/549637/50_0/Yves_Saint_Laurent-La_Nuit_De_L_Homme.jpg taniak, popularny w każdym douglasie dostaniesz a cuudny nie widzę co to ... co do "ogółu" wydaje mi się, że ogółowi na pewno podoba się np różowe lacoste, albo hugo boss deep red itp..chanel i inne ja lubię piżmo w składzie... Angel nie każdemu może podpasić ze wzgl na "nutę ciała" mirkamis -ale się sexisz ?? :lol2: przeczytałam "z kim" Magda MD ??? ja jestem Magda M ucałuj córkę - pewnie masz wrażenie, ze czas zapierd..ziela... a Ty wiecznie młoda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Tosia a mąż jest, że Ty taka nie w formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dzień dobry Dzięki za kawusię Adigg Reni to ode mnie też dużoooo dużoooo słodyczy dla córki. Ja też mam dziecko w tym wieku kurde stara już jestem i tym optymistycznym akcentem zatapiam się w lekturze ostatnich kilku strom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 moja córka dzis kończy 11 lat:):) Wszystkiego Najlepszego dla corceczki http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/U540.jpg p.s. moja konczy dzisiaj lat 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a co zrobiłaś? jajecznica nie wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 dziekuje Adiqq i przy okazji za kawunie..tego mi potrzeba http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wow dzisiaj urodzinowo sto lat dla solenizantek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 mirella zastanawiamy sie, czy robić jej urodziny dla koleżanek czy nie lepiej basen dla całej rodziny, tzn naszej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 to brykałyście wszystkie w ten sam dzień Mmelcia ucałuj Królewnę :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/U540.jpg p.s. moja konczy dzisiaj lat 6 w takim razie twojej rowniez STO LAT!! i góry słodkości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wczoraj moje damessy wziely sie za ubieranie choinki...ale po kilku bombkach padly wiec siama dokonczylam i bylam z siebie dumna... do czasu..kiedy zobaczylam ze jeden rzad swiatelek nie swieci no ale juz nic nie zrobie, bo polozenie nowych lampek bez sensu na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A młoda chce ? Mnie wkurza, że So ma zima urodziny - nie widzę tej bandy dzieckiaków w domu, szkoda, ze garden party nie da się zrobić. Moja chce robić urodzinki i tu jest problem. Kiedyś zapłaciło się w jakimś figlolandzie i nie było problemu a teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Meliska to dla twojej tez buziaki Reni a co ona by wolała ? koleżankową imprezę czy basen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja bym wyprawiła urodzinki na basen to się chodzi bez okazji U nas zresztą wszyscy wyprawiają w tym miesiącu młoda idzie na 3 imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts