Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wczoraj moje damessy wziely sie za ubieranie choinki...ale po kilku bombkach padly :D

wiec siama dokonczylam :p i bylam z siebie dumna... do czasu..kiedy zobaczylam ze jeden rzad swiatelek nie swieci :eek:

no ale juz nic nie zrobie, bo polozenie nowych lampek bez sensu na to wszystko ;)

Moja wczoraj swoją ubrała. Ale się nabuczała, że nie ma wszystkich bobmek w jednym kolorze (szarym). Ogólnie efekt ładny ;). Dumna z siebie potem była. Nasz dalej w garażu zamknięta :(

Mel - nieźle http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif JA wiem, że So poczęliśmy dokładnie w dzień wstąpienia do UE http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif.

:rotfl::rotfl::rotfl:

nie no padnę!!!

dobra my naszego w moje urodziny 25 - pamiętam że mąż powiedział "nie mam prezentu - ale oddam siebie"

to teraz mam prezent chodzący i mnie całujący:lol2:

A młoda chce ? Mnie wkurza, że So ma zima urodziny - nie widzę tej bandy dzieckiaków w domu, szkoda, ze garden party nie da się zrobić. Moja chce robić urodzinki i tu jest problem. Kiedyś zapłaciło się w jakimś figlolandzie i nie było problemu a teraz ?

a mojej w zime i tuż przed świętami cholera no kompletnie mi nie pasuje w ten weekend, bo prawie święta i do szkoły, chcę jej zrobić z moimi 3 stycznia to foch cholera

Znajoma która pomagała mi odnawiac fotele prowadzi takie warsztaty decoupage itp. Organizuje dla dzieciaków urodzinki i przy okazji prowadzi zajęcia np. ozdabianie bombek. Ale to raczej dla dziewczynek - nie widzę Karola (kolega z klasy) klejącego kule....Nie wiem też, nie mam koncepcji (a urodziny ma 7 stycznia),

Mel to nie robicie już takich akcji ?

no co ty!!!

gdzie teraz przez 2 dni i noce lezec w lozku w strojach Adama i Ewy i grzeszyc :lol2::lol2::lol2:

chyba, ze wyjechac gdzies a dzieci babci pod opieka zostawic :lol2::lol2:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: bez golizny

Mmelisa a jak Twój norweski czy po ang rozmawiasz w szkole czy sklepie?

spoko golizny nie bedzie :p

ja po norwesku :p

po angielsku w awaryjnych sytuacjach, kiedy nie znam slowek po norw. , a francuski stosowany z mezem w domu z wyrywkowa lacina :lol2: