mirela99 18.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wczoraj moje damessy wziely sie za ubieranie choinki...ale po kilku bombkach padly wiec siama dokonczylam i bylam z siebie dumna... do czasu..kiedy zobaczylam ze jeden rzad swiatelek nie swieci no ale juz nic nie zrobie, bo polozenie nowych lampek bez sensu na to wszystko Moja wczoraj swoją ubrała. Ale się nabuczała, że nie ma wszystkich bobmek w jednym kolorze (szarym). Ogólnie efekt ładny . Dumna z siebie potem była. Nasz dalej w garażu zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 dziekuje dziewczyny nooo ja brykalam z koncem marca2007 date doooskonale pamietam, bo moj do mnie do Monachium przyjechal bylo non stop sex z przerwami na drzemke i siusiu :rotfl: do dzis dnia wspominamy to nasze szalenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Z! Taka jest moja wersja i tej będę się trzymać! Foch, foch, foch przecież nasz inna wersja nie interesuje MmelSexQueen :lol2::lol2: jednak dobry nick wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mel - nieźle JA wiem, że So poczęliśmy dokładnie w dzień wstąpienia do UE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mel - nieźle http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif JA wiem, że So poczęliśmy dokładnie w dzień wstąpienia do UE http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif. :rotfl: nie no padnę!!! dobra my naszego w moje urodziny 25 - pamiętam że mąż powiedział "nie mam prezentu - ale oddam siebie" to teraz mam prezent chodzący i mnie całujący:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A młoda chce ? Mnie wkurza, że So ma zima urodziny - nie widzę tej bandy dzieckiaków w domu, szkoda, ze garden party nie da się zrobić. Moja chce robić urodzinki i tu jest problem. Kiedyś zapłaciło się w jakimś figlolandzie i nie było problemu a teraz ? a mojej w zime i tuż przed świętami cholera no kompletnie mi nie pasuje w ten weekend, bo prawie święta i do szkoły, chcę jej zrobić z moimi 3 stycznia to foch cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Znajoma która pomagała mi odnawiac fotele prowadzi takie warsztaty decoupage itp. Organizuje dla dzieciaków urodzinki i przy okazji prowadzi zajęcia np. ozdabianie bombek. Ale to raczej dla dziewczynek - nie widzę Karola (kolega z klasy) klejącego kule....Nie wiem też, nie mam koncepcji (a urodziny ma 7 stycznia), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 druga cora poczeta w walentynki 2010 a tutaj z okazji urodzin...poczestujcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 "nie mam prezentu - ale oddam siebie" mój tak zawsze mówi... gdyby to tak działało to bym całe przedszkole treaz miała w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:ale wielkie foto... zaraz to reni usune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Meliska :lol2: ty agenciaro Ja też mam bezsensu z tymi urodzinami , ja koniec listopada, młody 4 grudnia, mikołaj 6 grudnia no i święta zaraz aaa i jeszcze mój mąż 6 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:ale wielkie foto... zaraz to reni usune ale niby czemu, niech jakieś foty będą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no i co ja mam powiedziec teraz hmm skoro to prawda boooszzzze ale bym sobie tak jeszcze poszala w tym wielkim lozu... ale juz bez produktu ubocznego na zakonzcenie, w postaci dziecka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no i co ja mam powiedziec teraz hmm skoro to prawda boooszzzze ale bym sobie tak jeszcze poszala w tym wielkim lozu... ale juz bez produktu ubocznego na zakonzcenie, w postaci dziecka :lol2: Mel to nie robicie już takich akcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ale niby czemu, niech jakieś foty będą:lol2: :lol2::lol2: bez golizny Mmelisa a jak Twój norweski czy po ang rozmawiasz w szkole czy sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mel - tylko francuski w domu z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ja to tego dużej wagi nie przywiązuję a ja tak...bo to brykanie takie crazy bylo skad czlowiek tyle sily w sobie wtedy mial, to ja nie wiem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a później chodzi jak kaczka i usiąść nie umie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mel to nie robicie już takich akcji ? no co ty!!! gdzie teraz przez 2 dni i noce lezec w lozku w strojach Adama i Ewy i grzeszyc :lol2: chyba, ze wyjechac gdzies a dzieci babci pod opieka zostawic :lol2: :lol2::lol2: bez golizny Mmelisa a jak Twój norweski czy po ang rozmawiasz w szkole czy sklepie? spoko golizny nie bedzie ja po norwesku po angielsku w awaryjnych sytuacjach, kiedy nie znam slowek po norw. , a francuski stosowany z mezem w domu z wyrywkowa lacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts