Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a zdradź jak się uczyłaś sama czy jakaś szkoła?

sama ;)

pozniej na kurs poszlam, bo myslalam ze mnie czegos wiecej naucza a tu duuupa :p

niemka mnie uczyla wiec sie tak wkuuu ze pewnego dnia w klasie wstalam i zaczelam wyzywac :lol2: malo tego.. po niemiecku pare slow jej tez powiedzialam :p wzielam plecak i wyszlam :lol2::lol2:

jak mowilam grupie ze tak zrobie to mi nie wierzyli... ojj oczy postawili hahahhaha

teraz mi niepotrzebny.

Ale jeżdziłam całe studia i LO do Norwegii i miałam ambicję tam zostać... ale po studiach nie miałabym tam szans na pracę w zawodzie.

Mmelisa ale chodziłaś do szkoły w Polsce czy w No? tam jak jeżdziłam w wakacje i siedziałam od czerwca-października to musiałam chodzić 1.5 m-c do takiej szkoły nie wiem czemu ale chodziłam :D a ile lat już jesteś w NO?

teraz mi niepotrzebny.

Ale jeżdziłam całe studia i LO do Norwegii i miałam ambicję tam zostać... ale po studiach nie miałabym tam szans na pracę w zawodzie.

Mmelisa ale chodziłaś do szkoły w Polsce czy w No? tam jak jeżdziłam w wakacje i siedziałam od czerwca-października to musiałam chodzić 1.5 m-c do takiej szkoły nie wiem czemu ale chodziłam :D a ile lat już jesteś w NO?

do szkoly? w PL ukonczylam szkole :lol2:

na kurs 126godz tutaj w NO... jednym slowem wydalam na darmo 4500zl ;)

bo moja szefowa mi kasy nie zwracala... heh hotel :sick:

innym osobom kurs opalcal pracodawca... wiec sobie mogli siedziec ..ja zrezygnowalam z kolejnych...

z koncem marca bedzie 6lat jak tutaj mieszkam

Co do zapachów, ja się czuję raczej ogółem niż wyjątkiem, ale ani wymieniona lacosta różowa, ani hugo boss deep red mi nie pasują :no: Ale już Hugo klasycznego szarego uwielbiam. Mąż też :)

Dzieci też wiem kiedy "powstały". Syn w domu, za to córa na wakacjach i w drodze powrotnej w samolocie zemdlałam. Afera była, jakieś tabletki mi steward przyniósł, ale nie wzięłam, bo się bałam, a później w domu okazało się, że to mała się zagnieżdżała ;)