Magda_lena85 18.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a zdradź jak się uczyłaś sama czy jakaś szkoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 My So ewakuujemy do babci na weekend co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Magda - chcesz norweskiego się nauczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a zdradź jak się uczyłaś sama czy jakaś szkoła? sama pozniej na kurs poszlam, bo myslalam ze mnie czegos wiecej naucza a tu duuupa niemka mnie uczyla wiec sie tak wkuuu ze pewnego dnia w klasie wstalam i zaczelam wyzywac malo tego.. po niemiecku pare slow jej tez powiedzialam wzielam plecak i wyszlam :lol2: jak mowilam grupie ze tak zrobie to mi nie wierzyli... ojj oczy postawili hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 teraz mi niepotrzebny. Ale jeżdziłam całe studia i LO do Norwegii i miałam ambicję tam zostać... ale po studiach nie miałabym tam szans na pracę w zawodzie. Mmelisa ale chodziłaś do szkoły w Polsce czy w No? tam jak jeżdziłam w wakacje i siedziałam od czerwca-października to musiałam chodzić 1.5 m-c do takiej szkoły nie wiem czemu ale chodziłam a ile lat już jesteś w NO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 crazy brykanie to ja chyba mam zbyt często i przywykłem no ale nie takie bo crazy is crazy.... to mam czesto...ale nie az tak jak w tamten pamietny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 sorki, że Cię tak przepytuję po prostu mam wielki sentyment do No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 teraz mi niepotrzebny. Ale jeżdziłam całe studia i LO do Norwegii i miałam ambicję tam zostać... ale po studiach nie miałabym tam szans na pracę w zawodzie. Mmelisa ale chodziłaś do szkoły w Polsce czy w No? tam jak jeżdziłam w wakacje i siedziałam od czerwca-października to musiałam chodzić 1.5 m-c do takiej szkoły nie wiem czemu ale chodziłam a ile lat już jesteś w NO? do szkoly? w PL ukonczylam szkole na kurs 126godz tutaj w NO... jednym slowem wydalam na darmo 4500zl bo moja szefowa mi kasy nie zwracala... heh hotel innym osobom kurs opalcal pracodawca... wiec sobie mogli siedziec ..ja zrezygnowalam z kolejnych... z koncem marca bedzie 6lat jak tutaj mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.12.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 adiqq, ja też z 26.12 jestem i pamiętam, że w dzieciństwie żal mi było, że tylko jeden prezent dostaję - pod choinkę. Jak już dorosłam to oświadczyłam wszystkim, że wolę drobne, ale 2 - jeden gwiazdkowo, drugi urodzinowo. I tak też teraz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 tak o kurs chodziło - ja mówię szkoła na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Co do zapachów, ja się czuję raczej ogółem niż wyjątkiem, ale ani wymieniona lacosta różowa, ani hugo boss deep red mi nie pasują Ale już Hugo klasycznego szarego uwielbiam. Mąż też Dzieci też wiem kiedy "powstały". Syn w domu, za to córa na wakacjach i w drodze powrotnej w samolocie zemdlałam. Afera była, jakieś tabletki mi steward przyniósł, ale nie wzięłam, bo się bałam, a później w domu okazało się, że to mała się zagnieżdżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Adiqq widzę, że się rozkręcasz :lol2: Jeszcze chwila i zaczniesz mówić pełnymi zdaniami :lol2::lol2::lol2: i skomentuje jak to dobrze u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 :lol2::lol2::lol2: i skomentuje jak to dobrze u nas :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Adiqq widzę, że się rozkręcasz :lol2: Jeszcze chwila i zaczniesz mówić pełnymi zdaniami :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 nie teraz słowo SEX nie napiszesz tak swobodnie...albo coś w stylu - jak zrobić żeby było dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no to cały ja....jeszcze się nie przyzwyczaiłyście? tu są bardzo konkretne babki, czyli mówimy wprost i dosłowie:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.12.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Adiqq ale może się ukierunkowujesz jeszcze i zmienisz sposób pisania? Że nie jesteś bardzo konkretną babką :lol2: :lol2: a taki zawzięty Pompiarz był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Magda a którą dokładnie wziełaś kurtę tę co ja , bo są jeszcze ze wstawkami z dzianiny ale moim zdaniem to sie będzie mechacić zwłaszcza pod pachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 to z tego wynika, że ja nie jestem bardzo konkretny ukonkretnic cie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 He he Meliska to jest jakaś niemoralna propozycja?? moralna-niemoralna...nie wazne.... liczy sie efekt a teraz zmykam czas zrobic zakupy... buuuuuuu juz takie swiateczne buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts