Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tosia tej baterii nie widziałam - ale rok temu miał wulkan i był bardzo zadowolony

z tej serii kupuję http://www.smyk.com/green-science-eko-bateria-zabawka-naukowa,prod400009,zabawki-gry-dla-dzieci-p

wydaje mi się, ze podział majątku zawsze jest dużo trudniejszy niż rozwód bez dzielenia...

Nie lepiej o kosmetyczce porozmawiać ? Własnie się na jutro umówiłam :)

Mi ciężko takie tematy przepracowywać - nigdy nawet na ułamek sekundy nie brałam pod uwagę takiej sytuacji. Choć P. wie, że jak miłości nie będzie to się od razu rozstajemy. Nie chcę żyć jak jego czy moi rodzice.

Ilonka, zależy od dziecka, moja ma 4,5 roku i nie lubi pony :no: Monster High też nie bardzo :no: W ogóle za zabawkami jako takimi nie przepada. Dla niej najlepiej książki, gry planszowe, ewentualnie zestawy do prac ręcznych - glina, modelina, ciastolina, koraliki, wyszywanki, naklejanki itd... No i na Furbiego chorowała więc jako zamiennik dostanie pieszczocha z Biedronki.

Ilonka, zależy od dziecka, moja ma 4,5 roku i nie lubi pony :no: Monster High też nie bardzo :no: W ogóle za zabawkami jako takimi nie przepada. Dla niej najlepiej książki, gry planszowe, ewentualnie zestawy do prac ręcznych - glina, modelina, ciastolina, koraliki, wyszywanki, naklejanki itd... No i na Furbiego chorowała więc jako zamiennik dostanie pieszczocha z Biedronki.

No tak. Każde dziecko lubi coś innego. Ta mała też Monster High :no:, prawdopodobnie nawet nie wie, co to jest.

nawet nie dziecko. Zastanawiam się zawsze co się pojawi jak chemia zniknie ? A jeszcze częściej - jak będzie wygladać życie codzienne ? Mój P. w pożyciu jest niezastapiony - nie wierzę, ze takiego księcia z bajki gdzies jeszcze znajdę. Trzeba myśleś o praniu, zwierzętach, zakupach, śniadaniach, imprezach. No i oczywiście o tym jakim jest ojcem.... JEstem w stanie nawet sex oddać za to wszystko ;).