Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znajoma która pomagała mi odnawiac fotele prowadzi takie warsztaty decoupage itp. Organizuje dla dzieciaków urodzinki i przy okazji prowadzi zajęcia np. ozdabianie bombek. Ale to raczej dla dziewczynek - nie widzę Karola (kolega z klasy) klejącego kule....Nie wiem też, nie mam koncepcji (a urodziny ma 7 stycznia),

Lasche zawsze tematyczne urodziny robi dla chłopaków, są i dziewczynki i chłopcy, możesz do niej na bloga zajrzeć (nie jest reklamowy ;)) i poszukać inspiracji. Dla mnie jest mega jeśli chodzi o takie rzeczy.

ciagle trzeba. Nie można osiąść na laurach. Np. staram się zawsze ładnie wygladać (nie noszę dresów jak przyjde z pracy), ubierać tak jak on lubi, P. kupuje sobie zapachy takie które mnie rajcują, też zwraca uwagę na to co lubię. Ogolnie dużo rozmawiamy. O tym co nam przeszkasza a co pomaga. Zabiegamy o siebie. P. zrzucił brzuch, ma tegaz bardzo wysportowaną sylwetkę - trułam mu o brzuchu z dwa lata. Stosuje dietę i jak się w te obcisłe wdzianka ubierze ... to chemia mi się pojawia :)

ja na sylwka chyba pojadę z dzieciakami do krakowa, miałam iść na bal ale tylko jedna para chetna a w 4 osoby to beznadzieja

ale wam fajnie ;) na rynku bylam moze ze dwa razy, ze dwa razy za granica, w zakopcu, na domowkach, a od 3ch lat swietujemy z sasiadami ;) kazdy ma po 2 dzieci, wiec domowka jest najlepszym rozwiazaniem...oczywiscie bedzie bez fajerwerkow, bo za sciana beda spaly dzieci, ale i tak bedzie milo ;)