agatah 19.12.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 agatah, no nie napiszę, bo wszystko "na oko", bez przepisów, itp. Zaobserwowałam, że korzystają z dobrego mięsa: mieszkają prawie na wsi, więc łatwiej, a po drugie mięso przed przyrządzeniem dłuuugo leży w różnych przyprawach. A potem smażenie i do piekarnika (tak chyba najczęściej). A, czyli jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ale sobie termin wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 a to jakaś "okresowa" dieta czy totalna zmiana nawyków żywieniowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.12.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 HEJKA! czemu tyle klepiecie jak mnie nie ma, co ? Magda czy ja mogę jeszcze jedno pytanie Ci zadać odnośnie wczorajszej sprawy?? , jasne, tylko że odp wieczorem bo zaraz się zmywam z domu Magda... tyle co wczoraj mówiłam , że kwiaty w perfumach są fee, że róża i jaśmin są fuj... a dzisiaj mam na sobie Ranię (dostałam próbkę na warsztatach perfumeryjnych kiedyś) : http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55382 jeeejjj... zmysłowy, kobiecy.... sexowny. Podoba mi się, chyba o jedyny prawdziwie kobiecy perfum który jest śliczny. zgogluję jak wrócę - dziś mam jakiś na N. ( napiszę później ) kadzidło, puder, piżmo...bajka! awięc dla mojego meża w domu najlepiej:D:D:D:D:D ohohohho SKROMNISIA! dobra okna pomyte, pranie się pierze, spadam po prezenty pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Mirela jzauważyłam, ze najlepiej mi pasują kadzidło, piżmo, ambra ... kwiaty hmm nie doszłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 hajka a ja myślałam , że Ty już z powrotem a Ty dopiero jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.12.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 A wg mnie słabo dzisiaj z pisaniem :D:D:D:D Ja idę jeszcze te 3 piwniczne umyć i zmykam po młodą. Ja mam jakąś telepatie.Przyjechał kurier z prezentem mojego taty ,pooglądałam i mi przez myśl przeszło,że mam to szybko schować bo mi tata niespodziankę zrobi:).Jak schowałam to za 5 min dzwonek u drzwi- niespodzianka przyjechała:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Heja Ja też jeszcze jutro do pracy i wolne do nowego roku. Nie wiem konkretnie o którą kurtkę chodzi ale pikowane bardzo mi się podobają tzn takie cienkie pikowane yhm.. fajne są Reni kurier wczoraj dojechał ale nie widziałam paczki hahhahaa tak szybko działał mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Gosia to super:wave: u mnie jeszcze nic nie słychać o paczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.12.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Reniu a była możliwość przesyłki lotniczej czy tylko morska ? i jaka różnica w cenie między nimi ? jak trzeba będzie dokupić inne końcówki lub przystawki, tak się zastanawiam czy brać w tym sklepie co mąż mi kupił czy przez allegro Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Bastki bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 była lotnicza za 399 i morska za 150, wybrałam tańszą, ja widziałam , ze przed świątami go nie będzie ale jednak człowiek się łudził a ty gdzie kupowałaś, w stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.12.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ja z polskiego sklepu http://sklep.kitchenaid.pl/mikser-artisan-5-cat-209.html mój też nie będzie brał udziału w przygotowaniach do świąt (będzie leżał pod choinką) za to będziemy z nimi szaleć później. Zbieraj przepisy hahhaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 nawet sprawdziłam gdzie jest przesyłka to pisze -pozycja w tranzycie czyli jeszcze płynie i nie ma go w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Gosia ale dodatki możemy sobie razem zamówić i przesyłka na pół, także za jakiś czas odezwij sie to moze razem zamówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.12.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 okej będziemy w kontakcie a co ty byś chciała do niego ? ja chyba maszynkę do mięsa i jeszcze możeeee jakieś mieszadło np. http://sklep.kitchenaid.pl/mieszadlo-ze-zgarniaczem-5-id-340.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Wo ja padam już na ryj a dopiero 13 korki w sklepach na ulicy Ogólnie większość chaty ogarnięta i okna wszystkie umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Reni jak nie kupiłaś jeszcze tego prezentu dla córki znajomych to czytałam że w biedronce zabawki -30% to monster haigh wyjdzie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 women -a ja dalej w robocie siedzę, pomyśl ile jesteś do przodu w porównaniu do mnie adiqq - to dobrze, bo myslałam, że się łapiesz na te diety-cud po których wszystko wraca do starego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Reni jak nie kupiłaś jeszcze tego prezentu dla córki znajomych to czytałam że w biedronce zabawki -30% to monster haigh wyjdzie tanio Ale mało gdzoe MH jeszcze jest. Patrz... a So wczoraj sobie kupiła . Biedulka . woman - na ich stronie nie widzę info..... Edytowane 19 Grudnia 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 biegać zacznij - to najlepsze. Początkowo cięzko ale potem super . Bez tego o kaloryferze możesz zapomniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts