Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

agatah, no nie napiszę, bo wszystko "na oko", bez przepisów, itp. Zaobserwowałam, że korzystają z dobrego mięsa: mieszkają prawie na wsi, więc łatwiej, a po drugie mięso przed przyrządzeniem dłuuugo leży w różnych przyprawach. A potem smażenie i do piekarnika (tak chyba najczęściej).

A, czyli jak ja :D

HEJKA!

czemu tyle klepiecie jak mnie nie ma, co ? ;)

Magda czy ja mogę jeszcze jedno pytanie Ci zadać odnośnie wczorajszej sprawy??

,

jasne, tylko że odp wieczorem bo zaraz się zmywam z domu

Magda... tyle co wczoraj mówiłam , że kwiaty w perfumach są fee, że róża i jaśmin są fuj... a dzisiaj mam na sobie Ranię (dostałam próbkę na warsztatach perfumeryjnych kiedyś) : http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55382

jeeejjj... zmysłowy, kobiecy.... sexowny. Podoba mi się, chyba o jedyny prawdziwie kobiecy perfum który jest śliczny.

zgogluję jak wrócę - dziś mam jakiś na N. ( napiszę później ) kadzidło, puder, piżmo...bajka!

awięc dla mojego meża w domu najlepiej:D:D:D:D:D

ohohohho SKROMNISIA! :D

dobra okna pomyte, pranie się pierze, spadam po prezenty :) pa

A wg mnie słabo dzisiaj z pisaniem :D:D:D:D:D

Ja idę jeszcze te 3 piwniczne umyć i zmykam po młodą:).

Ja mam jakąś telepatie.Przyjechał kurier z prezentem mojego taty ,pooglądałam i mi przez myśl przeszło,że mam to szybko schować bo mi tata niespodziankę zrobi:).Jak schowałam to za 5 min dzwonek u drzwi- niespodzianka przyjechała:D:D:D:D:D:D

Reniu a była możliwość przesyłki lotniczej czy tylko morska ? i jaka różnica w cenie między nimi ?

jak trzeba będzie ;) dokupić inne końcówki lub przystawki, tak się zastanawiam czy brać w tym sklepie co mąż mi kupił czy przez allegro

Edytowane przez Bastki
bład

Reni jak nie kupiłaś jeszcze tego prezentu dla córki znajomych to czytałam że w biedronce zabawki -30% to monster haigh wyjdzie tanio

Ale mało gdzoe MH jeszcze jest. Patrz... a So wczoraj sobie kupiła :(. Biedulka :(.

woman - na ich stronie nie widzę info.....

Edytowane przez mirela99