women.beauty 19.12.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Mirela na stronie nie ma info ale ludzie na innym forum zakupowym piszą że jest wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Hmmm..... poślę męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Idę się ogarnąć za godz. dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 mirela to córka kupiła czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.12.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ale mało gdzoe MH jeszcze jest. Patrz... a So wczoraj sobie kupiła . Biedulka . woman - na ich stronie nie widzę info..... Sa zabawki -30 % na pewno od dziś do wigilii http://cenydowziecia.biedronka.pl/ Tylko kliknij w kółeczka to się zmieni strona z promocją. Weź ten paragon wczorajszy, kup nową zabawkę, i oddaj ją ale ze starym paragonem A dziecku dorzuć zaoszczędozne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Gosia ja tez bym chciała maszynkę do mięsa ale tę metalową i mieszadło w silikonem i jak sie rozkręcę to drugą misę:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Weź ten paragon wczorajszy, kup nową zabawkę, i oddaj ją ale ze starym paragonem zawsze tak robię:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Kupiła sobie wczoraj - dostałą dwie piątki. Tylko tam sa jeszcze dwie których nie ma (z tej konkretnej kolekcji) - wczoraj miała cholernego zdryza którą kupić. Powiedziała mi, że jej marzeniem jest mieć wszystkie z tej biedronkowej kolekcji.... Dwóch chyba jej jeszcze brakuje. Ale przypuszczam, ze panie sprzedawczynie już się nimi zaopiekowały... a wczoraj jeszcze ich 10 było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 zawsze tak robię:lol2: ja tak nie potrafię, gryzie się to moimi zasadami... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ale musiało się dziecko cieszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ja tak nie potrafię, gryzie się to moimi zasadami... . no zartujesz chyba, jednego dnia jest cos po tyle, drugiego taniej a ty masz wyrzuty? no coś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 no . Gdyby się jeszcze dało te dwie kupić ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 no zartujesz chyba, jednego dnia jest cos po tyle, drugiego taniej a ty masz wyrzuty? no coś ty tak mam. Każdy robi jak chce... ale ja nie lubię się rzucac na każdą złotówkę.... nie robię takich rzeczy, za dumna na to jestem (wiem, wydaje się to głupie ale co pradzę jak tak mam). Kupiła wczoraj - trudno, miała pecha. Powinna się cieszyć, ze ją ma, bo może dzisiaj już są pustki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Idę po ajerkoniak do koleżanki - załatwiła mi "swojski" od znajomego . Czytałam własnie jak się go robi... mi z ciasta zostanie 10 żółtek... może sobie takiego swojaka zrobię ? Ja tylko mega słodkie alkohole potrafię pić . UWielbiam je . Robił ktoś ajerkoniak ? Czytam, ze czasami na smietanie się robi, czasami na mleku albo na mleczku skondensowanym....nie wiem co lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Mirkamis U nas przede wszystkim znienawidzone tu karpie. Ja na tego wigilijnego czekam bardziej niż na Mikołaja O to to. Dokładnie jak umnie.....:yes: Witajcie, ja na momencik wpadam poweidzieć HEJKA i lece dalej, do wieczorka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 zawsze tak robię:lol2: Nie chciałam wyjśc na głupa, specjalnie bym nie pojechała, ale jak mam po drodze to dlaczego nie Kupiła sobie wczoraj - dostałą dwie piątki. Tylko tam sa jeszcze dwie których nie ma (z tej konkretnej kolekcji) - wczoraj miała cholernego zdryza którą kupić. Powiedziała mi, że jej marzeniem jest mieć wszystkie z tej biedronkowej kolekcji.... Dwóch chyba jej jeszcze brakuje. Ale przypuszczam, ze panie sprzedawczynie już się nimi zaopiekowały... a wczoraj jeszcze ich 10 było . To sprawdź czy są tak mam. Każdy robi jak chce... ale ja nie lubię się rzucac na każdą złotówkę.... nie robię takich rzeczy, za dumna na to jestem (wiem, wydaje się to głupie ale co pradzę jak tak mam). Kupiła wczoraj - trudno, miała pecha. Powinna się cieszyć, ze ją ma, bo może dzisiaj już są pustki..... mirellam no weź się nie wygłupiaj Normalną polityką biedronki jest możliwośc zwrotu towaru. Ja też dzieciaka nie rozpuszczam,, nie kupuję masy zabawek, ale Sonia jest już taka świadoma, że na pewno strasznie by się ucieszyła z drugiej sztuki jeśli tak o niej marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 narka -do jutra kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 P. dzwonił - mamy operetę i lagoonę . Jedna pod choinkę druga na urodziny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.12.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 no to super:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts