mirkamis 20.12.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hej Mirka Krzeseł nie ma i nie będzie,zgłosiłam już sprawę na policji:( a tak chciałam je miec:( myslałam ,że jednak się coś uda bo pisałaś ,że ta babka się odezwala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 londonka Co za pizda z tej baby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hej Madzia ..oj szkoda bo od kominów do mnie rzut beretem:) w solarisie parking tylko w środku piętrowy ,ale beznadzieja my tam tylko do kina chodzimy,zakupy karolinka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ehh..nie ma jak przedswiateczna atmosfera...&^$%^#* pierniczki upieczone...prezenty kupione...choinka przywieziona...kolejny rower i jeszcze deska ZAJ....NE z piwnicy w starym mieszkaniu *(&^(&^$:mad: no musialam sie 'pozalic' a na dodatek dzisiaj rano do 8.00 pradu nie bylo, zimno jak w psiarni, dziecka sie o 6.30 obudzily i dra sie ze ciemno, ze glodne :/ a starsze jeszcze zaczelo smarkc i prychc...ratujcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Chociaż jest obok płatny ale zaparkowac tam to h...bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Krzeseł nie ma i nie będzie,zgłosiłam już sprawę na policji:( a tak chciałam je miec:( o cholera! dobrze, ze zgłosiłaś - masarka jakaś Hej Madzia ..oj szkoda bo od kominów do mnie rzut beretem:) w solarisie parking tylko w środku piętrowy ,ale beznadzieja my tam tylko do kina chodzimy,zakupy karolinka:yes: no właśnie tak przypuszczałam ale nie wjechałam a była w godz szczytu - ostatni raz w O. byłam dyplom odbierać nic się nie zmieniło tylko sklepów pełno. U was rusza rozbudowa elektrownii po nowym roku...będzie się działo ten płatny to wiem - bo tam parkowałam czasem jak do szkoły chodziłam - ale faceta powaliło i 7 zl godzina.. lo smarkc i prychc...ratujcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ann... współczuję. Ale jednak wiele pozytywów też jest (pierniczki, choinką...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 londonka Co za pizda z tej baby..... ano taka pi..maiła oddac kasę i nic choc paru osobą niby oddała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ann trzymaj się Ja powtarzam sobie codziennie "idą święta ,ciesz się":) chociaż już nie umiem wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.12.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ann... współczuję. Ale jednak wiele pozytywów też jest (pierniczki, choinką...). taaa...czyli w tym roku zamiast na deche bede na nowych sankach mojej corki jezdzic ;P chyba dla poprawienia humoru zaraz sobie choinke ubierzemy ;P tylko musze jeszcze polukrowac pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 mój też wychodzi - masakra jak mnie to wkurza. Jeszcze czasem w złości wykrzyczę "że się kłócić nie potrafi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 J też cichych dni nie rozumiem,raz próbowałam i po 5 min. ze śmiechu nie umiałam zreszta mój m też:D:D:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Magda niech rusza,bo czekam na ciepło z elektrowni:D:D tylko jak ja się obędę pózniej bez mojego pieca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 gdzieś czytałam art, że wykonawca szuka lokali dla pracowników - i zaczęły się dobudówki inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 A ja jestem obrażalska i potrafię tydzien się nie odzywac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja się kiedyś obrażałam i potrzebowała kilku dni żeby wszystko przemyśleć. Po terapi DDA nauczyłam sie rozmawiać, bez podnoszenia głosu i reagować odpowiednio jak ktoś na mnie podniesie głos. Nie wpadam już w szał jak np. ktoś ma pretensję, że źle zaparkowałam. Potrafie prosto z mostu powiedzieć co mnie wkurza i dlaczego. Przynajmniej w prostych sytuacjach (z rodziną dalszą, znajomymi i nieznajomymi). W bardziej skomplikowanych (z mężem) potrzebuje dnia na wyciszenie się, nie działąnie w nerwach, przemyślenie sprawy. Nastepnego dnia sobie wszystko wyjasniamy bez podnoszenia głosu, wyzwisk i awantur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja siedze z Wami do 9.30 później idę za łazienki sie łapać.Muszę dopiec tych ciasteczek bo z tym lukrem takie piękne są ,że chce mi się jeszcze. Potrzebuję przepis na pyszny barszcz krok po kroku ,słaba jestem w tej dziedzinie:) i chcę sie doszkolić żeby mojemu przyjemność zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 kiszony barszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Kiszony robiłam z 3 lata wstecz i nigdy taki jak u mojej mamy mi nie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ach...ogólnie dobre z Was żony...hyyyy ...ja jestem całkowicie inna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts