Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni można się tu do was przyłączyć do rozmów? Podczytuję twój wątek od pewnego czasu i ciekawe tematy poruszacie:)

Jak nie masz nic przeciwko to bym czasem coś głupiego napisała:)

oczywiscie , jezu nawet bym nie pomyślała ze ktoś o to zapyta, pisz śmiało:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

ale na to trzeba sobie jeszcze zasłużyć ;)

na co zasłużyć na s,?

a ja niczego tak nienawidzę jak godzenia się w łóżku!!! Nawet jak się dogadamy i wszystko sobie wyjasnimy, to ja dopiero po kilku dniach "dochodzę" do siebie.

Mirela nie wyobrażam sobie pokłócona iść - przy czym u nas czasem wojna o pierdoły więc do wieczora zazwyczaj już nikt nie pamięta o ekscesie

Mozna Mrka- zawsze daję :D na 40 stopni

adiqq - to jest najprostszy ????????????????????????????

ja gotuję w jednym garze rozół a w drugim same buraki pokrojone dosyć drobno. Potem łączę, doprawiam (duzo czosnki i kminku, sól, pieprz, ocet - ocet na poczatki zeby był ładny kolor).

Pamiętac trzeba, że nie powinno się potem barszczu zagotowywać, a już szczególnie jak dodamy kiszony - traci kolor.JAk straci... to trzemy surowego buraka, i na sitku wkładamy do zupy - zabarwi się ładnie ponownie.

żartujesz?

cholera jak mi powiedział m, że mam sobie na s. zasłużyć albo ja jemu to dawno mam nazwisko panieńskie.

Przecież nitk nie traktuje się jak nauczyciel v uczeń a tak to zabrzmiało.

masz rację. A ja jako kobieta... poczułabym się masakrycznie. Ja lubię być pożądana... to podstawa w związku. Ja nawet źle znoszę delikatne i grzeczne odmowy mojego męża (a tylko kilka ich usłyszałam w swoim życiu).