Magda_lena85 20.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 o dobre! ja to może po pysku bym wolała nie dać - ale cisza to jak dawanie po pysku, ignorowanie jakby mieć kogoś w dupie. To już wolę mega burzę 5 min i później cium cium do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Wiesz - to w takim razie adiq ONA ma problemy a nie Ty. Skoro rozmowa normalnym tonem ją tak prowokuje. Nie potrafi inaczej wtedy rozmawiać jak widać. Problem z opanowaniem emocji. Wkurzasz ją dodatkowo, ze Ty to potrafisz a ona nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a ja niczego tak nienawidzę jak godzenia się w łóżku!!! Nawet jak się dogadamy i wszystko sobie wyjasnimy, to ja dopiero po kilku dniach "dochodzę" do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Reni można się tu do was przyłączyć do rozmów? Podczytuję twój wątek od pewnego czasu i ciekawe tematy poruszacie:) Jak nie masz nic przeciwko to bym czasem coś głupiego napisała:) oczywiscie , jezu nawet bym nie pomyślała ze ktoś o to zapyta, pisz śmiało:hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 adiq - tez taka byłam. Ale sobie wypracowałam co trzeba . To bardzo pomaga w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 oczywiscie , jezu nawet bym nie pomyślała ze ktoś o to zapyta, pisz śmiało:hug::hug::hug::hug::hug: Reni... jak aTy gościnna ? Zaskakujesz mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a ja niczego tak nienawidzę jak godzenia się w łóżku!!! Nawet jak się dogadamy i wszystko sobie wyjasnimy, to ja dopiero po kilku dniach "dochodzę" do siebie. święte słowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Czy mozna szklane półki z lodówki dać do zmywarki??????Wiem leń jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ale na to trzeba sobie jeszcze zasłużyć na co zasłużyć na s,? a ja niczego tak nienawidzę jak godzenia się w łóżku!!! Nawet jak się dogadamy i wszystko sobie wyjasnimy, to ja dopiero po kilku dniach "dochodzę" do siebie. Mirela nie wyobrażam sobie pokłócona iść - przy czym u nas czasem wojna o pierdoły więc do wieczora zazwyczaj już nikt nie pamięta o ekscesie Mozna Mrka- zawsze daję na 40 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a nie możesz kilka razy wyjść - on wraca Ty idziesz do CH i wracasz p 21 jak młody śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilona - na hasło "ja do 18 nie mam dwoch rak" sama bym się wkurzyła .... choć Cię doskonale rozumiem . Zamiast rozmawiac się ranicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilonka więc może musisz się odważyć i zrobić drastyczny krok:).Najgorzej jak druga strona się przyzwyczai do dobrego .Może na początek wyjdź w czasie kąpieli , karmienia i usypiania.zapisz się w tym czasie do kosmetyczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 żartujesz?cholera jak mi powiedział m, że mam sobie na s. zasłużyć albo ja jemu to dawno mam nazwisko panieńskie.Przecież nitk nie traktuje się jak nauczyciel v uczeń a tak to zabrzmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 adiqq - to jest najprostszy ????????????????????????????ja gotuję w jednym garze rozół a w drugim same buraki pokrojone dosyć drobno. Potem łączę, doprawiam (duzo czosnki i kminku, sól, pieprz, ocet - ocet na poczatki zeby był ładny kolor).Pamiętac trzeba, że nie powinno się potem barszczu zagotowywać, a już szczególnie jak dodamy kiszony - traci kolor.JAk straci... to trzemy surowego buraka, i na sitku wkładamy do zupy - zabarwi się ładnie ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Mój czasami na budowę nie jechał ( sam od siebie) i KAZAŁ (dosłownie) wyjść mi z domu np.na zakupy żebym się zrelaksowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 żartujesz? cholera jak mi powiedział m, że mam sobie na s. zasłużyć albo ja jemu to dawno mam nazwisko panieńskie. Przecież nitk nie traktuje się jak nauczyciel v uczeń a tak to zabrzmiało. masz rację. A ja jako kobieta... poczułabym się masakrycznie. Ja lubię być pożądana... to podstawa w związku. Ja nawet źle znoszę delikatne i grzeczne odmowy mojego męża (a tylko kilka ich usłyszałam w swoim życiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Oj Ilonka no nie fajnie.. mój mąż nigdy nie pomagał przy młodym.never ..oki może go kąpał i to czasami dlatego nigdy mi nie powiedzał,żę nic nie robie wręcz otwarcie zawsze mówił,ze on by tak nie potrafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ahh jakoś to na okrągło napisałęś - a to wiadomo co wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilonka kiedy ten Twój m jedzie?? Weź go podstępem, na tydzień przed na dwa dni do spa wyjedź jemu powiedz, że dajesz mu czas sam na sam z synem bo go długo widzieć nie będzie niech się nacieszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 https://www.youtube.com/watch?v=4sNlcwAh83Y boska reklama! hahaha Ilona serio? to źle...zrób wyskok w weekend - w końcu święta idą musisz na pewno jeszcze coś kupić..tak się ulotnij po 18 jak dziecko ma marudera już. Na pewno sobie poradzi.. a dziecko tym bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts