Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mój zainstalował 6 wyłączniki do bramy w garażu = pamiętam ze miałam z tego polewkę w trakcie budowy, bo po cholerę tyle ...ale on to montował w 2010 roku...a ja zajarzylam po co one dopiero wczoraj - jak garaż zawalony, sanki, rowery i inne a włącznik np jeden byłby na końcu garażu:)

faceci jednak "czasem" myślą:lol2:

Ilona - kiedyś mógł narzekac bo nie znał tego z praktyki. Poza tym to jego wyuczony schemat - cżłowiek to leniwa istota i woli niczego nie zmieniać wokół (nie chodzi o meble a o relacje).

Wiesz... to skrajny przypadek ale takich jest masa: ojciec alkoholik, bije matkę i syna. Syn dorasta, broni matkę, awanturuje się z ojcem (czasami staje w obronie matki i dochodzi do rekoczynów). Obiecuje, że on taki nigdy nie będzie. Ojciec umiera... teraz to syn przejmuje pałeczkę i on bije matkę .... która kiedyś bronił. Tak działają patologiczne rodziny. Bo tego jest syn nauczony. To zna. Wie, że w ten sposób sobie człwoiek może z problemami poradzić.

Uczymy dzieci jak sobie radzic z emocjami. Dzieciaki nas obserwuja i to potem kopiują.

hehehe, u nas co jakiś są tarcia jeśli chodzi o obie mamusie...;)

ale to chyba norma....różnica jest taka, że córka mamy nie zostawi, a synuś mamusię dużo prędzej - np. żeby ratować swój związek

adiqq moja matka jak w obrazek w ziecia wpatrzona! co mc jezdzi do miasta kupic jemu murator ! :lol2:chcialam zamowic prenumerate ale ona ze nieee ona kupi ziiiniowi :D

i tylko moj zienciu moj zienciu... kurcze szok :D

a tesciowa to taka dupa z niej i tyle ;)

ona przyjedzie do nas jak jej za to zaplacimy.... :lol2:

tak bylo jak oferte pracy dostalam..nie znalazlam na czas niani... to jego matke poprosilimy... przyjechala...zaplacilam jej 2 tysiaki za to pilnowanie...codziennie paczke fajek(tutaj cena to 55-65zeta paczka), wracalam z pracy i gotowalam obiad, sprzatalam...

ona przyjechala do dziecka i odpoczac...

bo obiadki dziecku tez szykowalam, ona tylko podgrzala. :bash:

wiec?

wole moja mame i moj maz tak samo :lol2:

a ty pochwaliłaś ze tyle włączników ci pomontował:lol2::lol2::lol2::lol2:

napisałam mu smsa że wiem już po co tyle włączników jest w garażu.

To mi odpisał, że to i tak wcześnie bo obstawiał na 2017 rok :lol2:

Zadzwoniłam i powiedziałam, zeby na przyszłość nie dodawał. Zapytał (całkiem jak ja :)): to co? nie smakuje ci ? Mówię, że smakuje i to bardzo ale żeby na przyszłośc jednak nie dodawał :)

serio? :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ty to masz nerwy ze stali.

Ja bym zadz i zaraz " nie mam teraz co jeść bo nie da się zjeść pocukrowanej kanapki z cebulką i papryką , więc cały dzień będe bez" albo coś w tym stylu... specjalnie to napisze zeby dowiedzieć się co źle - tzn co on pomysli

no... ja do pieca tez nie wiem czy bym chodziła.... jestem bardzo wyczulona na zapachu... musiałabym cięgle pod prysznicem siedzieć :p.

ja bym poszla :D

tak jak Magda :D

u mnie w domu rodzicow kiedys piece kaflowe byly..w kazdym pokoju po jednym...wiec szlam rabalam drzewo, nosilam je w koszach do kazdego pokoju i rozpalam w piecach, podkladalam... a to takie poeruny ciagniecie mialy ze dziennie po 8 koszy nosic musialam :sick:

Magda... nie jarzę.... przecięz kurna da się zjeśc pocukrowaną cebulkę !!!! Szcególnie jak się jest w pracy i nie nic innego do jedzienia. No nie przesadzaj....A już szczególnie jak Ci ją mąż zrobił wieczorem (z gorączką) kiedy Ty w tym czasie dupę moczyłaś sobie na basenie !!!

ja bym poszla :D

tak jak Magda :D

u mnie w domu rodzicow kiedys piece kaflowe byly..w kazdym pokoju po jednym...wiec szlam rabalam drzewo, nosilam je w koszach do kazdego pokoju i rozpalam w piecach, podkladalam... a to takie poeruny ciagniecie mialy ze dziennie po 8 koszy nosic musialam :sick:

ale wtedy nie było innego wyjścia - a teraz jest :). No bo gdybynie bylo to bym oczywiście była zmuszona i bym to robiła.