mirkamis 20.12.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 to ma dla siebie prezent a jak tak dasz kasę to wyda na rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hmm w sumie fajny pomysł - tylko skąd ona będzie wiedziaa ile jest na tej karcie? pójdzie do płaszcz i się rozczaruje, ze tak mało:lol2: Bon to super pomysł . Ale chyba trzeba powiedzieć, ile tam jest. Może jakiś ekstra kosmetyk? Krem, dobry tusz do rzęs. Perfumy są ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hmm w sumie fajny pomysł - tylko skąd ona będzie wiedziaa ile jest na tej karcie? pójdzie do płaszcz i się rozczaruje, ze tak mało:lol2: dołącz karteczkę z napisem 200 zł:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a może by wolała pieniądze ? Może brakuje jej na jedzenie ?? Wiem, ze fajni ekobiecie zrobić prezent, ale jak musi kombinować, żeby święta jako tako zrobić to gotówka by była lepsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hmmm zaraz o tym poczytam - pomysłu nie mam Mirela finansowo u nich nie ma tragedii - mąż pracuje, nie widze zeby im brakowało bo bym jej zwiększyla wypłatę.A z kasa to chodzi o to, ze nie chce przyzwyczaić po prostu - z drugiej str mam wrażenie, że jej mąż jak niektórych z nas i nic jej nie kupi:) więc chciałabym żeby się poczuła wyjątkowo ze coś extra dostala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 mirkamis, często nie jest napisane, bo nie trzeba doładowywać pełnych kwot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.12.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 nie- tego tez mnie nauczyli na terapii - jak się jest mistrzynią świata we wszystkim to życie staje się nieznośne (dla mnie i dla osób mnie otaczających). Pieprze okna. Są lepsze niż były a mąż dumny, ze umył Nie mam CZASU zastanawiac się ile smug widać. Mistrzynią nie jestem, ale czasami z nudów to robię Ilonka żeby nie było, ze naskoczyłyśmy na ciebie, my chcemy ci pomóc bo przez bycie najlepszą matką zapomniałaś o sobie:hug::hug::hug: Otóż to a ja jak opierdolę to wytrze ręcznikiem ale niedokładnie i są smugi ale chociaż widze , ze chce wytrzeć po sobie albo tez tak macie, myje ręce i zamiast kuźwa wytrzeć w ręcznik to trzepie tymi łapami po całej łazience a potem wyciera, ostatnio stałam przy nim i ten moment trzymania zatrzymałam i zapytałam po co to Brrrrrrrrrr:mad: ALe kobiety też to robią... nie tylko chłopy.... Dzięki MMel. Mój P. też bardziej się So opiekowała chyba niż ja - do dnia dzisiejszego traktuje ja jakby miała roczek. Jak jesteś same w domu to So sobie wszystko przygotuje do kąpieli, ale jak jest tatuś - to po wykapaniu się krzyczy że nie ma piżamy i recznika Moje dziecko, jak jest dziadek, to nagle nie ma nóżek:lol2::lol2: nieee... własnie jem śniadanie. Do serka białego z zieloną cebulką i czerwoną papryką (drobno pokroił) dodał mój P..... cukru . Życie Ja dostałam kiedyś kanapkę ze słodkim serkiem twarogowym, sałatą, wedliną i ogórkiem. Cóż było zrobić.... zjdałam. Mąż zapytał "a to źle?":lol2::lol2: Tylko poprosiłam żeby następnym razem patrzył czy on aby nie słodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.12.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hmm w sumie fajny pomysł - tylko skąd ona będzie wiedziaa ile jest na tej karcie? pójdzie do płaszcz i się rozczaruje, ze tak mało:lol2: azwyczaj karty podarunkowe są w taki kartonowym etui, i tam piszesz dla kogo i jaka kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 aa.. to coś dla niej A moż np bon podarunkowy do douglasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.12.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 E tam, na słodycze.Gdyby na jedzenie brakowało. Ale słodycze... nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja bym jednak wolała So słodycze kupić (gdyby nie miała) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ona zarabia to co u nas, jej maż pracuje - mieszkają z teściową mają jedno piętro dla siebie, samochody mają, ciuchy mają, dziecko ma dużo atrakcji - na pewno pod tym wzgl nie ma źle. Tak się zastanawiam nad czymś dla niej extra bo nie raz mówiła jak to ma z meżem - ze nie pomaga, idzie na mecz itp itd..no wiecie o co chodzi.Dziecku dalam słodycze na mikołaja - co roku robię paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 to douglas - może jeszcze nigdy sobie tam nic nie kupiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 to bon dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 https://www.douglas.pl/douglas/mydouglas/voucher.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 do której dzis pracujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 mirkamis, często nie jest napisane, bo nie trzeba doładowywać pełnych kwot . nie znam się nikt mi dac nie chce:( tylko kasę dostaję . Albo do kosmetyczki na jakiś zabieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hmm a perfum? za ryzykowny? nie wiem co używa w sumie ja do 15 w poniedziałek też do 16 a we wtorek do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 tak reni, ale gdyby w domu była bieda to przynajmniej ja bym się zupełnie z tego bonu nie cieszyła. Nawet by była podirytowana. Jak się kobieta ma cieszyć kiedy na świtęa musi kombinowac , albo dziecko ni ema prezentu ? Dlatego pytałam o syt. mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.12.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 do której dzis pracujecie? ja chyba do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts