Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hmmm zaraz o tym poczytam - pomysłu nie mam

Mirela finansowo u nich nie ma tragedii - mąż pracuje, nie widze zeby im brakowało bo bym jej zwiększyla wypłatę.

A z kasa to chodzi o to, ze nie chce przyzwyczaić po prostu - z drugiej str mam wrażenie, że jej mąż jak niektórych z nas i nic jej nie kupi:) więc chciałabym żeby się poczuła wyjątkowo ze coś extra dostala.

nie- tego tez mnie nauczyli na terapii - jak się jest mistrzynią świata we wszystkim to życie staje się nieznośne (dla mnie i dla osób mnie otaczających). Pieprze okna. Są lepsze niż były a mąż dumny, ze umył :) Nie mam CZASU zastanawiac się ile smug widać.

Mistrzynią nie jestem, ale czasami z nudów to robię :D

Ilonka żeby nie było, ze naskoczyłyśmy na ciebie, my chcemy ci pomóc bo przez bycie najlepszą matką zapomniałaś o sobie:hug::hug::hug::hug::hug:

Otóż to :)

a ja jak opierdolę to wytrze ręcznikiem ale niedokładnie i są smugi ale chociaż widze , ze chce wytrzeć po sobie

albo tez tak macie, myje ręce i zamiast kuźwa wytrzeć w ręcznik to trzepie tymi łapami po całej łazience a potem wyciera, ostatnio stałam przy nim i ten moment trzymania zatrzymałam i zapytałam po co to

Brrrrrrrrrr:mad:

ALe kobiety też to robią... nie tylko chłopy....

Dzięki MMel.

Mój P. też bardziej się So opiekowała chyba niż ja - do dnia dzisiejszego traktuje ja jakby miała roczek. Jak jesteś same w domu to So sobie wszystko przygotuje do kąpieli, ale jak jest tatuś - to po wykapaniu się krzyczy że nie ma piżamy i recznika :)

Moje dziecko, jak jest dziadek, to nagle nie ma nóżek:lol2::lol2::lol2:

nieee... własnie jem śniadanie. Do serka białego z zieloną cebulką i czerwoną papryką (drobno pokroił) dodał mój P..... cukru :(.

Życie :D

Ja dostałam kiedyś kanapkę ze słodkim serkiem twarogowym, sałatą, wedliną i ogórkiem.:lol2:

Cóż było zrobić.... zjdałam.

Mąż zapytał "a to źle?":lol2::lol2::lol2:

Tylko poprosiłam żeby następnym razem patrzył czy on aby nie słodki.

ona zarabia to co u nas, jej maż pracuje - mieszkają z teściową mają jedno piętro dla siebie, samochody mają, ciuchy mają, dziecko ma dużo atrakcji - na pewno pod tym wzgl nie ma źle.

Tak się zastanawiam nad czymś dla niej extra bo nie raz mówiła jak to ma z meżem - ze nie pomaga, idzie na mecz itp itd..no wiecie o co chodzi.

Dziecku dalam słodycze na mikołaja - co roku robię paczkę.