Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No tak, na komodzie nie sięgnie, ale jakoś tak się boję, bo na górze, z przodu wystaje, ktoś pójdzie, potrąci, no nie wiem.

Magda, nie wiem, czy się znudzi - jemu zakazane się nie nudzi :no: - np. telefony, piloty, komputery to coś, do czego dąży 24 h/dobę (no dobra, może przez sen nie) ;).

Przejdzie mu :)

Ilona Ty chyba jak najszybciej rób drugie...bo zwariujesz:)

ja to jestem wyrodna matka chyba;)

mój ma 2.5 lata i np jak coś zapomni w piwnicy w garażu np w samochodzie to sam zapala światło i idzie - otwiera auto pilotem, drzwi, wyjmuje - wszystko zamyka i gasi:)

Ilonka ale goła by mu krzywdy nie zrobiła - a jakby upadła to by drugi raz nie dotykał :) czasem trzeba dać "sparzyć palca" żeby dziecko zrozumiało

sama decyduj!

i popieram co Reni napisała

mój wytłukł w tym roku 2 i sam posprzątał - jeszcze do mnie wołał że mam z góry nie schodzić bo nie posprzątane :bash:

Dobre :rotfl:. Dobrze go wychowałaś :yes:.

Reni, nie, przy ścianie, nawet przestawiałam komodę jak już choinka stała (do kontaktu) i dalej stała stabilnie :yes:.

Ilona Ty chyba jak najszybciej rób drugie...bo zwariujesz:)

ja to jestem wyrodna matka chyba;)

mój ma 2.5 lata i np jak coś zapomni w piwnicy w garażu np w samochodzie to sam zapala światło i idzie - otwiera auto pilotem, drzwi, wyjmuje - wszystko zamyka i gasi:)

Ilonka ale goła by mu krzywdy nie zrobiła - a jakby upadła to by drugi raz nie dotykał :) czasem trzeba dać "sparzyć palca" żeby dziecko zrozumiało

E tam, wyrodna. Po prostu zdroworozsądkowa. Też taka miałam być :D. Nie wyszło :oops:.