Magda_lena85 20.12.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a jest tam coś co się może strzaskać?bo jak nie to krzywdy mu nie zrobi... przerabial i upadek choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a jest tam coś co się może strzaskać? bo jak nie to krzywdy mu nie zrobi... przerabial i upadek choinki Szklane bombki . O matko. Chyba schowam tą choinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a nie możesz wersję bez bombek same światełka i coś nietłukącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Szklane bombki . O matko. Chyba schowam tą choinkę . Ilonka i zaś dajesz sie zwariować, ja mam dwójkę dzieci i choinka zawsze w domu była, zawsze duża, świeża i z bombkami i stała na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Nie chodzi o bombki (chociaż są z Almi Decor :rotfl: ), ale oczami wyobraźni widzę, jak go zbieram zakrwawionego i wyjmuję szkło ze skóry . Może trzeba było faktycznie same lampki zostawić? Zaczekam na męża i zobaczymy, co on na to. Na razie zostaje na komodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilonka i zaś dajesz sie zwariować, ja mam dwójkę dzieci i choinka zawsze w domu była, zawsze duża, świeża i z bombkami i stała na ziemi No kurde, chyba faktycznie przeginam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 No tak, na komodzie nie sięgnie, ale jakoś tak się boję, bo na górze, z przodu wystaje, ktoś pójdzie, potrąci, no nie wiem. Magda, nie wiem, czy się znudzi - jemu zakazane się nie nudzi - np. telefony, piloty, komputery to coś, do czego dąży 24 h/dobę (no dobra, może przez sen nie) . Przejdzie mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no kto ma ci zrzucić z komody, stoi w przejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 sama decyduj! i popieram co Reni napisała mój wytłukł w tym roku 2 i sam posprzątał - jeszcze do mnie wołał że mam z góry nie schodzić bo nie posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 W sumie nie myślałam, że to będzie problem, dopóki nie zobaczyłam, jak się gołą choinką bawi, przestawiał ją z kąta w kąt, lada chwila mogła upaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 e jak z almi decor to lepiej ściagnij:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilona Ty chyba jak najszybciej rób drugie...bo zwariujesz:) ja to jestem wyrodna matka chyba;) mój ma 2.5 lata i np jak coś zapomni w piwnicy w garażu np w samochodzie to sam zapala światło i idzie - otwiera auto pilotem, drzwi, wyjmuje - wszystko zamyka i gasi:) Ilonka ale goła by mu krzywdy nie zrobiła - a jakby upadła to by drugi raz nie dotykał czasem trzeba dać "sparzyć palca" żeby dziecko zrozumiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 sama decyduj! i popieram co Reni napisała mój wytłukł w tym roku 2 i sam posprzątał - jeszcze do mnie wołał że mam z góry nie schodzić bo nie posprzątane Dobre . Dobrze go wychowałaś . Reni, nie, przy ścianie, nawet przestawiałam komodę jak już choinka stała (do kontaktu) i dalej stała stabilnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 e jak z almi decor to lepiej ściagnij:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Zostaw Ilonka Dziwisz się, że to go ciekawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no miałam schize, że do palca coś wjedzie - ale nauczyłam go operować małą zmiotką więc elegancko mu poszło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilona Ty chyba jak najszybciej rób drugie...bo zwariujesz:) ja to jestem wyrodna matka chyba;) mój ma 2.5 lata i np jak coś zapomni w piwnicy w garażu np w samochodzie to sam zapala światło i idzie - otwiera auto pilotem, drzwi, wyjmuje - wszystko zamyka i gasi:) Ilonka ale goła by mu krzywdy nie zrobiła - a jakby upadła to by drugi raz nie dotykał czasem trzeba dać "sparzyć palca" żeby dziecko zrozumiało E tam, wyrodna. Po prostu zdroworozsądkowa. Też taka miałam być . Nie wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dobre . Dobrze go wychowałaś . Reni, nie, przy ścianie, nawet przestawiałam komodę jak już choinka stała (do kontaktu) i dalej stała stabilnie . czyli nikt jej nie zrzuci, chyba , ze pijany, ale zakładam, ze takowych raczej nie będziesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Zostaw Ilonka Dziwisz się, że to go ciekawi? Nie, jak się obudzi i zobaczy ubraną, to chyba będzie prawdziwe święto i radość na pół dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Też taka miałam być . Nie wyszło . będziesz tylko musisz wrzucić na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts