diana_teresa 20.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Jeśli o dzieci chodzi bo w kaczce nie pomogę to do wszystkiego dorosną,moja przeżyła dzieciństwo bo ma już dwa lata i 4 miesiące bez zabezpieczen szufladowych, paluchy ze 3 razy przycięła, zatyczki były ale mała bardzo szybko nauczyła się je oddtykać, jak np ja szłam z odkurzaczem ona by mi pomóc odtykała zatyczki. Choinke jak miała rok postawiliśmy na kominku, ale masza mała to churagan jest, teraz mamy na podłodze i jest ok, tzn czołga się pod choinką bo wie że nie wolno dotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.12.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja za kaczką nie przepadam, ale jak już to faktycznie wątróbka, bułeczka i dużo pietruszki:yes: Moja teściowa taką robi ,mój m uwielbia kaczkę -ja nie .W tym roku chciałam mu zrobić tylko zaznaczyłam ,że w jabłkach bo ja wątróbki nie dotknę brrrrrrrr. Magda tak z ciekawości - kara jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) yokasta, z tym, że "niegrzeczny" to był żart . Trudno powiedzieć o takim maluchu, że jest niegrzeczny. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja z ciekawości jak biedak to wytrzymuje i ona po takiej rozłące .No ja wątróbki nie lubię od dzieciństwa.Kiedyś w czasach randek pojechałam do mojego m i tam jego mama mi wątróbkę zaserwowała:(.Ja stwierdziłam ,że spróbuję może od dzieciństwa mi się zmieniło ale niestety.Teściowej też podpaść nie chciałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilona, Antek to samo! Umie sam usiasc ale nie chce siedziec, woli zapychac na brzuchu. Tym bardziej teraz, bo uczy sie raczkowac. Nie mowie nic ale zmiana pieluchy = lapanie dziecka gdzies w locie. Diana juz kiedys pisalam ze znam malucha ktory stracil palca po przycieciu szuflada :/. Wiec fajnie, ze malutka sobie nic nie zrobila ale uprzedzona jestem. To dotyczy glownie moich komód ktore nie maja wolnego domykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Sprawdziłam i u mnie jeszcze e-tesco nie działa:(..Mąż pojechał ,młoda maluje obok,ja ciasto na nowe pierniczki do lodówki włożyłam i teraz się zorientowałam ,że o przyprawie do pierników zapomniałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) zrobiłam na obiad rybę po tajsku z krewetkami - ale dobre.Młody zjadł 10 krewetek...oby go nie obsypało. Dałam niani dobre winko i kasę. Była bardzo zadowolona a Karol od nich dostał też prezencik.Wróciłam do domu a tam błysk, wszystko poprasowane, podłogi umyte... no głupia d.pa bylaby gdybym jej nic nie dała. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.12.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dwulatek je krewetki, podziwiam nawet ja bym nietknela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 moja ma 5 i krewetek jeszcze nie tknęła ,smakosz rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no on uwielbia takie - ale on mało dziecięcych je - a jak fajnie mu szło odgryzanie ogonków i podsumował "za mało kupiłaś" osobiście nie lubię - ale w tym sosie z mleczkiem kokosowym i curry + ryż - pyszne wyszły delikatne i miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 A właśnie fajnie, ja bym chciała, żeby mój jadł wszystko - i oliwki, i kapary, i francuskie sery (te śmierdziuchy), i owoce morza. Magda, a smakowało mu? Głupie pytanie , jak zjadł dziesięć, to na pewno smakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Magda on chyba bardzo dorośle się zachowuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Wiecie co, deszcz u nas pada od kilku godzin, a miałam jeszcze dachowe okno wymyć. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, żeby ostatecznie zamknąć sprawę okien. Mąż wrócił z pracy i wymył kanapę . Sam z siebie. Zrobił mi kawę . A teraz pojechał po zakupy. I ciągle dopytuje, kiedy odkurzamy podłogę (to akurat od małego zależy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Może poczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 w sensie jedzenia? hmm je sam widelcem, łyżką odkąd rok skończył - a od 2 urodzin noża sobie zażyczył Niania go nauczyła bardzo dużo rzeczy. Ilonka bardzo on tylko sałaty nie lubi haha i ogólnie zielonych liściastych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 może czytał FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Może poczytał Nie, wczoraj wieczorem przedyskutowaliśmy kilka kwestii. Dobra, spadam robić spaghetti . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 pochwal go ze dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ogólnie ma fajne teksty ,sprząta itd. chwalenie to podstawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts