Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli o dzieci chodzi bo w kaczce nie pomogę to do wszystkiego dorosną,moja przeżyła dzieciństwo bo ma już dwa lata i 4 miesiące bez zabezpieczen szufladowych, paluchy ze 3 razy przycięła, zatyczki były ale mała bardzo szybko nauczyła się je oddtykać, jak np ja szłam z odkurzaczem ona by mi pomóc odtykała zatyczki. Choinke jak miała rok postawiliśmy na kominku, ale masza mała to churagan jest, teraz mamy na podłodze i jest ok, tzn czołga się pod choinką bo wie że nie wolno dotykać :D

Ja za kaczką nie przepadam, ale jak już to faktycznie wątróbka, bułeczka i dużo pietruszki:yes:

Moja teściowa taką robi ,mój m uwielbia kaczkę -ja nie .W tym roku chciałam mu zrobić tylko zaznaczyłam ,że w jabłkach bo ja wątróbki nie dotknę brrrrrrrr.

Magda tak z ciekawości - kara jest?????

Ja z ciekawości jak biedak to wytrzymuje i ona po takiej rozłące .

No ja wątróbki nie lubię od dzieciństwa.Kiedyś w czasach randek pojechałam do mojego m i tam jego mama mi wątróbkę zaserwowała:(.Ja stwierdziłam ,że spróbuję może od dzieciństwa mi się zmieniło ale niestety.Teściowej też podpaść nie chciałam .

Ilona, Antek to samo! Umie sam usiasc ale nie chce siedziec, woli zapychac na brzuchu. Tym bardziej teraz, bo uczy sie raczkowac. Nie mowie nic ale zmiana pieluchy = lapanie dziecka gdzies w locie.

Diana juz kiedys pisalam ze znam malucha ktory stracil palca po przycieciu szuflada :/. Wiec fajnie, ze malutka sobie nic nie zrobila ale uprzedzona jestem. To dotyczy glownie moich komód ktore nie maja wolnego domykania.

zrobiłam na obiad rybę po tajsku z krewetkami - ale dobre.

Młody zjadł 10 krewetek...oby go nie obsypało.

Dałam niani dobre winko i kasę. Była bardzo zadowolona a Karol od nich dostał też prezencik.

Wróciłam do domu a tam błysk, wszystko poprasowane, podłogi umyte... no głupia d.pa bylaby gdybym jej nic nie dała.

Edytowane przez Magda_lena85

Wiecie co, deszcz u nas pada od kilku godzin, a miałam jeszcze dachowe okno wymyć. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, żeby ostatecznie zamknąć sprawę okien.

Mąż wrócił z pracy i wymył kanapę :jawdrop:. Sam z siebie. Zrobił mi kawę :eek:. A teraz pojechał po zakupy. I ciągle dopytuje, kiedy odkurzamy podłogę :eek: (to akurat od małego zależy ;)).