Magda_lena85 20.12.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no on taki jest pomocy i b. dużo mówi - wszyscy w szoku ( ale od małego miałam zabawki logopedyczne i niania z nim siedziała min godzinę dziennie i ćwiczyli - ale jest niestety zbuntowany..bunt trwa prawie rok, codziennie ryk, rzucanie się, darcie... nie ma wieczoru bez darcia się. Więc coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 No ja to też przechodziłam i przechodzę Młoda tez inteligentna,szybko pojmuje i uczy się,przed 2 urodzinami kolory znała no ale te bunty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 grunt to bunt ja już się przyzywczaiam - ale dalej mnie wkurza wycie bez powodu..albo kąpie się a on wyje..nosz idzie czasem do głowy dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no mnie rozwala bunt o byle co, np.te ubranie kurtki czy butów:). Moja i pani już w przedszkolu chwaliła ,że dzieci to o 2 lata wyprzedza:)- dumna jestem . Tylko szkoda ,że w zachowaniu ma 2 lata wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ehh życie - ja mam nadzieję, ze w dzień 3 urodzin wstanie jak nowonarodzony i wróci potulne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ja chciałam ale właśnie 2 min. temu zwątpiłam ,ma 5 lat chwalę ją że inteligentna a ona tak markerem po kartce pisała ,że na stól przebiło i cały popisany:bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.12.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) ja spirytusem cos umyłam i troche puściło,ale się popłakała bo tę kartkę wyrzuciałam ( tak namoczona była tym markerem) i znowu nosa wydmuchac nie umie:bash::bash: Edytowane 20 Grudnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 No dla mnie to niesamowite Magda, że 2,5-latek taki zaradny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 dzięki:) luz i nie wyręczanie we wszystkim - chociaż nie wiem jakie metody ma niania:) Albik od małego taki - i hasła "dziś mamy dużo roboty" albo "mama chodzi do pracy a tato do roboty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 "mama chodzi do pracy a tato do roboty" :rotfl: Padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 niania pochodzi z takiej niemiecko-śląskiej rodziny więc mówią czasem jakieś wstawki niemieckie i kiedyś jesteśmy w CH z moją mamą a Albik woła głośno "Omaaaa chodź! " a moja mama 52 lata dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 bardzo! na pewno do następnego ją wezmę i chcę coś zrobić żeby ją przetrzymać - odprowadzania młodego do przedszkola i odbieranie - wtedy nie musiałby być w przedszkolu od 6 do 16. pamiętam jak szłam do pracy - młody miał 10 m-c...te łzy w oczach, wyrzuty sumienia, opinia rodziny że źle robię... a dziecko odnalazło się w 2 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Magda, super niania! Gratuluję, że taką znalazłaś bo to skarb obecnie. I fajnie, że taki prezent zrobiłaś. Ilonka, niektóre smaki mogą dziecku nie pasować ale człowiek dojrzewa do smaku (sama wiesz jak u Ciebie było z rybami ). Ja oliwki późno polubiłam, teraz uwielbiam. Kalmary średnio, ale krewetki owszem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 mój ma menu które zostało po diecie - bo np oliwki uwielbia ale czarne i suszone pomidory też lubi dzięki Yoka:) niania na prawdę skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 A ja nawet mam tę dietę . I chyba będę niedługo korzystać . Ostatnio dałam cynamon do jabłka i zjadł ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) tak chyba wysyłałam - można nie tyle na przepisy co podpatrzeć co na pewno jest bezpieczne:) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,134216,15158261.html?i=0ale jaja trzeba będzie się przejść do Biedry Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ilonka, niektóre smaki mogą dziecku nie pasować ale człowiek dojrzewa do smaku (sama wiesz jak u Ciebie było z rybami ). Ja oliwki późno polubiłam, teraz uwielbiam. Kalmary średnio, ale krewetki owszem itd. Faktycznie, podobnie z ciastami, kiedyś ciasto bez kremu lub bitej śmietany nie było warte mojego spojrzenia. Teraz znowu na te z kremem nie mogę patrzeć (mdłe!), a uwielbiam intensywne, czekoladowe, kawowe, z odrobiną alkoholu, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Też takie lubię. No i drożdżowe. Tiramisu. A tort nie może być słodki! (ZA słodki oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 jaki tu spokój dziś - pewnie lukrują pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hahaha ja pucowalam lazienke skoro mialam isc pod prysznic to zrobilam to juz teraz, po co jutro tracic na to dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts