Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej!!!

U nas w nocy lekko poprószyło śniegiem:).

Oj , jak mi się nie chciało wstać dzisiaj:(,mąż mi powiedział ,że mam leżeć ale ja w solidarności z nim wstałam.Biedny dziś do pracy odrabiać sylwestra jechał:(.

Jeszcze dzisiaj na urodziny ,ale tylko takie kawowe więc spoko a wieczorem u nas na rynku jest koncert Feel ( fanem nie jestem) i młodą bym zabrała, ona lubi koncerty:)

Diana Piękna chatka,

Jestem w szarej dooopie....

Okna pomyte, dywan z wysokim włosem odkurzony (nigdy więcej dywanu typu shaggy :bash::bash:) 2 godziny mi zeszło na czyszczeniu i konserwacji kanapy......

Przywieziona jodła kaukaska i............ okazało się że stojak się rozsypał. teraz jade do tesco szukać......

a kurz i podłogi czekaja.....

Diana Piękna chatka,

Jestem w szarej dooopie....

Okna pomyte, dywan z wysokim włosem odkurzony (nigdy więcej dywanu typu shaggy :bash::bash:) 2 godziny mi zeszło na czyszczeniu i konserwacji kanapy......

Przywieziona jodła kaukaska i............ okazało się że stojak się rozsypał. teraz jade do tesco szukać......

a kurz i podłogi czekaja.....

Lolek, spokojnie, zdążysz :yes:. Miłego dekorowania choinki - osobiście baaardzo to lubię :).

dobrze - ale jego durne pomysły to mnie czasem wkur...

typu są święta - ja czekam na prezent:D a on mamusi pożycza dość dużo kasy :bash:

ha! skad ja to znam...juz wczoraj jego siostrunia po 2 tyg milczenia przemowila, tzn na skypie pisala, ze braciszek taki bogaty to moglby jej na swieta co nieco kasy wyslac :wtf:

teraz to kase, buhahaha a jak mial urodziny to zyczen nie zlozyla :p

tesciowa tez pewnie na to liczy..buhaha nawt niech nie snia o tym, ja juz mojemu nagadalam po wakacjach wiec tej checi pomocy u niego nie widze hahaha

Tosia dluga historia, w sumie temat rzeka tutaj.

Kiedys jak byl kawalerem to swieta sponsorowal, dom remontowal, siedzial za granica kase wysylal, jak ja sie pojawilam, to jestem wrog number one ;) i mam na to wyrypane :D

ona nie moze pracowac bo ma opieke calodobowa nad synem... ale jej facet niech sie wezmie... byl u nas w styczniu, zarobil ponad 20tysi to jeszcze 2tysiaki nam wisi..haha zamiast nam oddac to lepiej imprezowac, fajki zapalic itp ;) nie moje malpy nie moj cyrk.

Ja w tej kwestii (kasa) jestem juz stanowcza, NIE