agatah 20.12.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Uprałam i prasuję zasłony. Tylko nie wiem po co to robię bo wyglądają dokładnie tak samo jak przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.12.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 :lol2::lol2::lol2: no to chociaz u mnie efekt widoczny uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja się cieszę, ze jeszcze okien nie ruszyłam bo dzisiaj lało cały dzień i jest jeden wielki syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.12.2013 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Hej!!! U nas w nocy lekko poprószyło śniegiem:). Oj , jak mi się nie chciało wstać dzisiaj:(,mąż mi powiedział ,że mam leżeć ale ja w solidarności z nim wstałam.Biedny dziś do pracy odrabiać sylwestra jechał. Jeszcze dzisiaj na urodziny ,ale tylko takie kawowe więc spoko a wieczorem u nas na rynku jest koncert Feel ( fanem nie jestem) i młodą bym zabrała, ona lubi koncerty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dzień dobry Domek z piernika Wam przynosze http://imageshack.us/a/img198/5660/nr39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diana, super . agatah, jak się odwieszą (maks. pół dnia), to będą wyglądać ładnie . U nas słoneczko, więc mogę się zabierać za dachowe (całe szczęście jedno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 A ja kurna dopiero posprzatalam u góry :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diana pięknie!!!! Zmachana już jestem, a gdzie koniec????????Młoda mi okna ozdabia :bash: mam w ich wszystko ,nawet falagę narodową o śladach palców ie wspominam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tosia zajęta przecie jest:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diana Piękna chatka, Jestem w szarej dooopie.... Okna pomyte, dywan z wysokim włosem odkurzony (nigdy więcej dywanu typu shaggy :bash:) 2 godziny mi zeszło na czyszczeniu i konserwacji kanapy...... Przywieziona jodła kaukaska i............ okazało się że stojak się rozsypał. teraz jade do tesco szukać...... a kurz i podłogi czekaja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diana Piękna chatka, Jestem w szarej dooopie.... Okna pomyte, dywan z wysokim włosem odkurzony (nigdy więcej dywanu typu shaggy :bash:) 2 godziny mi zeszło na czyszczeniu i konserwacji kanapy...... Przywieziona jodła kaukaska i............ okazało się że stojak się rozsypał. teraz jade do tesco szukać...... a kurz i podłogi czekaja..... Lolek, spokojnie, zdążysz . Miłego dekorowania choinki - osobiście baaardzo to lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 :P:P:P wrócił a na jakie temat mam mówić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 oprócz tego, że 3 razy szłam przymusowo do sklepu, w drodze do CH kłótnia, to teraz już jest miło - ja siedzę na FM a on sprząta w kuchni i robi mięso na jutro.A dziecko marudzi - ale odsyłam do tatusia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 dobrze - ale jego durne pomysły to mnie czasem wkur... typu są święta - ja czekam na prezent:D a on mamusi pożycza dość dużo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 tego to nie wiem - pewnie takale mógł się mnie spytać bo może miałam inne plany albo cośehh olać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 no szkoda - ehh zawsze jak nie urok to s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 dobrze - ale jego durne pomysły to mnie czasem wkur... typu są święta - ja czekam na prezent:D a on mamusi pożycza dość dużo kasy ha! skad ja to znam...juz wczoraj jego siostrunia po 2 tyg milczenia przemowila, tzn na skypie pisala, ze braciszek taki bogaty to moglby jej na swieta co nieco kasy wyslac teraz to kase, buhahaha a jak mial urodziny to zyczen nie zlozyla tesciowa tez pewnie na to liczy..buhaha nawt niech nie snia o tym, ja juz mojemu nagadalam po wakacjach wiec tej checi pomocy u niego nie widze hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 moja mi też nie.. w ogóle temat rzeka...Mój mi z zaskoczenia jedziemy do CH a on skręca do mamusi - to go spytałam tylko czy skoro mamunia nr ONE to czy o nas na święta pamietal:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tosia dluga historia, w sumie temat rzeka tutaj. Kiedys jak byl kawalerem to swieta sponsorowal, dom remontowal, siedzial za granica kase wysylal, jak ja sie pojawilam, to jestem wrog number one i mam na to wyrypane ona nie moze pracowac bo ma opieke calodobowa nad synem... ale jej facet niech sie wezmie... byl u nas w styczniu, zarobil ponad 20tysi to jeszcze 2tysiaki nam wisi..haha zamiast nam oddac to lepiej imprezowac, fajki zapalic itp nie moje malpy nie moj cyrk. Ja w tej kwestii (kasa) jestem juz stanowcza, NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts