Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powiedziałam że musze z mężem pogadać bo to on w domu rządzi ;):D

Mel - ja to znam, mój niby żeby zarobić na moje zachcianki musi coraz dalej jeździć bo lepiej płaca niż 5 km od domu...na moje zachcianki, bo ja leżę i pachnę i jestem na bezrobotnym...

Edytowane przez Magda_lena85

to my w ubieglym roku na jej 3 dzieci po 200zl na prezenty wyslalismy...a nasze nawet czekoladki nie dostaly :lol2:

u jego brata tak samo, od lat sie nie odzywaja do siebie bo tamten mojego okradal, rzeczy sprzedawal...do pokoju klucze dorobil i kase zwinal heh... dzieci ma trojke i do swojej matki mowil tak-Krzychu kase ma to moglby dac moim dzieciom na ksiazki do szkoly . buhahaha ma tupet... a jak bylam w ciazy to z lapa na mnie skoczyl,aale powstrzymal sie, nie uderzyl.

Ostatnio jakos mc temu dzwoni do mojego bo auto chce kupic i czy mu pozyczy na nie :lol2: no jelop jelop na maxa hahaha

pewnie spodziewal sie ze tak, skoro synek w wakacje swojej mamci auto kupil, bo prawko zdala ;)

A ta teraz do nas przyleciec nie chce :sick:

ja tam biorę się w końcu za te ciasteczka...dzieci już się nie mogą doczekać...razem oczywiście robimy :)

jakie ciasteczka ? :D

ja mialam robic makowiec, ale nie chce mi sie, od rana w ruchu, wiec jutro go wyrobie :D

reeety moj maz wie jak mnie od kompa odciagnac,,, wlaczyl M.J. Moonwalker... uwielbiam aaaaaaaaa :D

rękawy do góry i do roboty...a nie pożyczać i chama robić z innych:bash:

a myslisz ze takich tekstow nie bylo ? ze moj to sknera:lol2:

wyprawil chcrzciny, ubral wszystkich i zostal chamem :lol2:

pewnie ja jemu oczy otworzylam, wiec teraz chetny do pozyczania nie jest, a jesli tak to szybko mu to wybijam argumentujac ze ma juz swoja rodzine i nam oni nigdy nie pomagaja ;)

dziala :wiggle:

Tosia za blisko jego siostry...po trasie do miasta maja do nas ..... ale nie dam sie hahaha juz i tak jestem wredna malpa i dobrze mi z tym haha

Adiqq dzieki, zapisze sobie :D

Madzia, haha no tak, niech dzialke przepisza w darowiznie na syna :D

ja tez brana za ta co z brzuchem do gory lezy,,,ale nie pamietaja, ze moja niunia miala 6mcy i z niania zostala a ja do pracy...

walic to:lol2: wazne ze miedzy mna i moim mezem jest wspaniale...to my jestesmy rodzina, a oni moga mnie w policzek pocalowac nic wiecej...

to jest najważniejsze...ale miej się na baczności....;)

mam mam... czuja mam juz wyrobionego... kiedys nie potrafilam odmowic, ale nauczylam sie tego, bo wiem ile to nas kosztuje, zeby do czegos sie dorobic,,,

moj maz mnie ostatnio zapewnial ze jestemy dla niego najwazniejsze i nikogo wiecej nie potrzebuje ( padlo moje pytanie na temat swiat i przylotu jego mamy w tym roku, on nie chce i ona tez checi nie wyrazila...lepiej dla mnie :p )

Powwiem to tak, dopoki praca jest to maz bedzie tutaj... a ma dobrze platna wiec.. ;)

on moze co weekend do nas przylatywac lub co mc a ja do niego...wyrobi sobie wtedy status pendler... aleee na pewno nie zgodze sie na dlugie takie zycie... i wiem, ze moj maz tez tak nie chce :yes: