Magda_lena85 21.12.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) powiedziałam że musze z mężem pogadać bo to on w domu rządzi Mel - ja to znam, mój niby żeby zarobić na moje zachcianki musi coraz dalej jeździć bo lepiej płaca niż 5 km od domu...na moje zachcianki, bo ja leżę i pachnę i jestem na bezrobotnym... Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 to my w ubieglym roku na jej 3 dzieci po 200zl na prezenty wyslalismy...a nasze nawet czekoladki nie dostaly u jego brata tak samo, od lat sie nie odzywaja do siebie bo tamten mojego okradal, rzeczy sprzedawal...do pokoju klucze dorobil i kase zwinal heh... dzieci ma trojke i do swojej matki mowil tak-Krzychu kase ma to moglby dac moim dzieciom na ksiazki do szkoly . buhahaha ma tupet... a jak bylam w ciazy to z lapa na mnie skoczyl,aale powstrzymal sie, nie uderzyl. Ostatnio jakos mc temu dzwoni do mojego bo auto chce kupic i czy mu pozyczy na nie no jelop jelop na maxa hahaha pewnie spodziewal sie ze tak, skoro synek w wakacje swojej mamci auto kupil, bo prawko zdala A ta teraz do nas przyleciec nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 ja tam biorę się w końcu za te ciasteczka...dzieci już się nie mogą doczekać...razem oczywiście robimy jakie ciasteczka ? ja mialam robic makowiec, ale nie chce mi sie, od rana w ruchu, wiec jutro go wyrobie reeety moj maz wie jak mnie od kompa odciagnac,,, wlaczyl M.J. Moonwalker... uwielbiam aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 widzę że w dobrym momencie przyszedłem Mmelisa - znam też takie przypadki - trzymam się jak najdalej jak umiem.... d latego w NO siedzimy...nie maja szans nas nawiedzac kiedy tylko by sie im chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 szkoda, że gadają Ci którzy nie muszą co m-c płacić niani bo im kto inny dzieci miał czas i chęci pilnować No ale są i ludzie i klamki i parapety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 rękawy do góry i do roboty...a nie pożyczać i chama robić z innych:bash: a myslisz ze takich tekstow nie bylo ? ze moj to sknera:lol2: wyprawil chcrzciny, ubral wszystkich i zostal chamem pewnie ja jemu oczy otworzylam, wiec teraz chetny do pozyczania nie jest, a jesli tak to szybko mu to wybijam argumentujac ze ma juz swoja rodzine i nam oni nigdy nie pomagaja dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 na mojego to nie działa aż tak - ale z m-c na miesiąc jest lepiej.Ostatnio mówi o drugiej budowe - gdzieś bliżej centrum ( ja ofc ZA) ale mówię, że najpierw niech Ci mamunia działę przepiszę to ja dom sprzedam w 2 dni:lol2: Mmelcia a kiedy Wy chcecie wrócić na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 albo częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tosia za blisko jego siostry...po trasie do miasta maja do nas ..... ale nie dam sie hahaha juz i tak jestem wredna malpa i dobrze mi z tym haha Adiqq dzieki, zapisze sobie Madzia, haha no tak, niech dzialke przepisza w darowiznie na syna ja tez brana za ta co z brzuchem do gory lezy,,,ale nie pamietaja, ze moja niunia miala 6mcy i z niania zostala a ja do pracy... walic to:lol2: wazne ze miedzy mna i moim mezem jest wspaniale...to my jestesmy rodzina, a oni moga mnie w policzek pocalowac nic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 adiqq moja mama ma 50km, tesciowa jakies 30-35km, i siostra mojego K okolo 8km.... Madzia, plan byl na te wakacje, zobaczymy co po nowym roku nastapi... jak nie to max 2 lata sobie daje.... z checia bym nie wracala bo na rozlace nie chce zyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 a czemu rozłąka? myślalam, że wracacie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 to jest najważniejsze...ale miej się na baczności.... mam mam... czuja mam juz wyrobionego... kiedys nie potrafilam odmowic, ale nauczylam sie tego, bo wiem ile to nas kosztuje, zeby do czegos sie dorobic,,, moj maz mnie ostatnio zapewnial ze jestemy dla niego najwazniejsze i nikogo wiecej nie potrzebuje ( padlo moje pytanie na temat swiat i przylotu jego mamy w tym roku, on nie chce i ona tez checi nie wyrazila...lepiej dla mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tosia u nas sie mowi tesciowa na 102, 100m od domu 2 w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Powwiem to tak, dopoki praca jest to maz bedzie tutaj... a ma dobrze platna wiec.. on moze co weekend do nas przylatywac lub co mc a ja do niego...wyrobi sobie wtedy status pendler... aleee na pewno nie zgodze sie na dlugie takie zycie... i wiem, ze moj maz tez tak nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 dobra, dosyć tego dobrego...idę wyrabiać ciasto wyslij mi paczka 4 ciasteczka ja tez zmykam, pomarudzilam i jest mi lepiej...fajnie jest moc sie wygadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mmelcia ja to przerabiam - wraca co weekend, czasem co 10 dni - nie oszukujmy się nie ma kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.12.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja przerabialam...wizyty byly co 3 miesiace czlowiek byl wyobcowany do siebie nawzajem..a jak juz bylo ok, to wyjazd ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 tak jest - ale jak co 2 to tyle, że człowiek odpocznie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 kto się zna na rosole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 kto się zna na rosole? Ja! A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts