Magda_lena85 21.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 mój juz też dzis komentował czarno- czerwone logo fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 witajcie wieczorem, Mój pech znowu wrócił..... Kupiłem jakiś stojak pod choinkę (plastikowy) i ..... doopa, jak skręciłem śrubami to plastik pękł....... Pozostało wiadro, cegiełki i ziemia..... w końcu choinka ubrana. Co do garów, właśnie kupiłem za punkty garnek w Tesco, fakt znałem wcześniej Fislera ale nigdy nie miałem. Wykonany ślicznie, cięzki, zobaczymy jak się sprawdzi w gotowaniu, A tak poza tym, to ja polecam silit świetne gary z powłoką ceramiczną, antybakteryjną (straszne ceny mają) ale w DE można taniej kupić (mam niestety tylko 1). chyba już kiedyś pisałem o tym... A odnośnie pożyczek to ja też, stanowczo NIE, kiedyś było inaczej potem czekałem na zwrot miesiącami, a ja nie lubię się przypominac o swoje. Moja dobra znajoma nauczyła mnie bycia bardziej asertywnym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 witajcie wieczorem, Mój pech znowu wrócił..... Kupiłem jakiś stojak pod choinkę (plastikowy) i ..... doopa, jak skręciłem śrubami to plastik pękł....... Pozostało wiadro, cegiełki i ziemia..... w końcu choinka ubrana. Co do garów, właśnie kupiłem za punkty garnek w Tesco, fakt znałem wcześniej Fislera ale nigdy nie miałem. Wykonany ślicznie, cięzki, zobaczymy jak się sprawdzi w gotowaniu, A tak poza tym, to ja polecam silit świetne gary z powłoką ceramiczną, antybakteryjną (straszne ceny mają) ale w DE można taniej kupić (mam niestety tylko 1). chyba już kiedyś pisałem o tym... A odnośnie pożyczek to ja też, stanowczo NIE, kiedyś było inaczej potem czekałem na zwrot miesiącami, a ja nie lubię się przypominac o swoje. Moja dobra znajoma nauczyła mnie bycia bardziej asertywnym..... Fisler jest świetny - jak Silit w sumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jakis gotowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Adiqq przepis na ciastka spisany, muszę przetestować, ja miałem dzisiaj robic trufle Gordona Ramsaya ale mam juz dość na dzisiaj. Będę jutro robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Lolek, czekaj na kartkę . Rosół musi pyrkać! Robię na mrożonym i jest taki jak na świeżym. I każdą zupę robię wrzucając mięso do zimnej wody. Jesuu jacy zmordowani jesteśmy dziecko też koszmar, dzień na zakupach. Mąż ma spodnie i sweter a ja nic nawet nie było chwili żeby pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 To u nas dzisiaj odwrotnie, ja zakupowałam, a mąż dziecko po sklepach obnosił (mały oprotestował wózek). Tylko że ja musiałam zrobić zakupy, bo mi ostatnio czapkę w CH zwinęli, drugą zgubiłam i trzeba było kupić nowe. A że przy okazji bielizny nakupowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja chciałam spodnie, jakiś fajny sweter z dużymi oczkami, koszulę. Coś mi przemykało przed oczami ale skupiłam się i znalazłam mężowi spodnie w tym czasie kiedy jechał z dzieckiem windą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.12.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 świeże - przypraw zero -oprócz liścia laurowego ( na razie), cebula przypieczona dana. Może to ten "ogień" za duży..bo minimalnie się gotował - ale nawet na 1 nie pyrka tylko się gotuje ma pykac i to calkiem dlugo, mi wychodzi klarowny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 O kurde, to ja nie umiem robić mężowi zakupów . Za bardzo mnie ciągnie na dział damski . Wiecie jaki jest nasz problem (ostatnio zdałam sobie sprawę)? Obydwoje jesteśmy egoistami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tosia gospodyni czuwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ilona, to my chyba nie. Zawsze wolę jemu coś kupić niż sobie, a on myśli o mnie . Z resztą jedyny sklep, który ma spodnie na rozmiar mojego męża to C&A (co ma swoje plusy bo tam spodnie za 100zł można kupić). M. ma nogi jak modelka, szczupłe i dłuuuuugie. Wiedziałam gdzie iść i szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Magda uduszę!!! Wszystkich pompiarzy i kablarzy za sobą przyciągniesz?? :lol2: Jak tu zacznie się taki poziom dyskusji jak na ogrzewaniu to zmieniam forum na wizaż.pl :lol2: my się chyba nie znamy? pimpiarze zaraz nadejdą-wlasnie sie myja i oliwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ilona, to my chyba nie. Zawsze wolę jemu coś kupić niż sobie, a on myśli o mnie . Z resztą jedyny sklep, który ma spodnie na rozmiar mojego męża to C&A (co ma swoje plusy bo tam spodnie za 100zł można kupić). M. ma nogi jak modelka, szczupłe i dłuuuuugie. Wiedziałam gdzie iść i szukać . Kupić tak - jak sam sobie wybierze . Nie umiem mu wybierać ciuchów . To tak jakbym jego wysłała po ciuchy dla mnie . Doradzić tak (jak ma na sobie), ale wybrać? Czarna magia. Mam przyjaciółkę, która jedzie do CH i kupuje wszystko za męża: buty, kurtki, czapki, koszule. Mój by mnie pogonił z domu za takie pomysły . Musi wybrać sam i już (podobnie ja, niby znamy swój gust, ale nie zaufałabym mu na tyle, żeby wysłać go po sukienkę dla mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 M. dla mnie wybrałby coś w porządku, chociaż nigdy nie wybiera bo się pewnie boi . Za to Jego pomysły na ubrania dla dziecka no czasem mi oczy wychodzą z orbit..... Ja nie jadę i nie komponuję mu garderoby ale jak jesteśmy razem, mam w głowie całokształt i potrafię wybrać coś co będzie do niej pasowało, a mój mąż patrzy na świetny sweter, faktycznie piękny, granatowy z norweskim wzorem, w sam raz na święta ale tylko i wyłącznie na nie, na dodatek nie pasujący do żadnych spodni itd. . A żeby nie było, spodnie na koniec wybrał zupełnie inne, kupił i wygląda w nich jak cukiereczek w porównaniu do tych, które ja wyszukałam . Generalnie chodziło o oszczędność czasu (na której straciłam tyle, że ja nic nie kupiłam, acz po świętach mam zamiar to sobie odbić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.12.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja już cię troszkę poznałam Jak bys Ty poznał mnie to byś wiedział że nie gustuję w pompiarzach. Mnie kręcą prawdziwi mężczyźni utytłani węglem i nie posiadający wiedzy na temat gotowania rosołu :lol2: nie Adiqq?? czyli nie lubisz adiqqa… czym sobie zawinil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ilonka Piękne dekoracje pokazałaś na blogu, napisz proszę czy masz osobny obiektyw do macro czy robisz jaką stałką? Cudne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 czyli nie lubisz adiqqa… czym sobie zawinil? Ja myślę że jest dokładnie odwrotnie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Adiqqa lubię bardzo, ale mnie nie kręci … sprezentuję mu tonę węgla i nie bedziesz mogła bez niego zasnąć… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ilonka Piękne dekoracje pokazałaś na blogu, napisz proszę czy masz osobny obiektyw do macro czy robisz jaką stałką? Cudne zdjęcia Obiektyw Nikona Makro (40 mm) . Plus (jeśli chodzi o tego posta) światło w programie graficznym, bo zdjęcia robione (przeważnie) wieczorami, a nie mam lampy . Słuchajcie, czy ktoś zna się na amerykańskiej rozmiarówce? Chodzi mi o rozmiary butów - 36 to rozmiar...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts