Ilona Agata 21.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 I jeszcze Ray-Bany (Magda, może wiesz?) - ile mają rozmiarów? Czy rozmiarówka zaczyna się od dziecięcych, czy tylko dla dorosłych, a dla dzieci są inne modele? Nosz kurde, raz tylko znalazłam dopasowany rozmiar (jakiś mały), ale kompletnie nie pamiętam jaki . W sklepach zawsze mają za duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Słuchajcie, czy ktoś zna się na amerykańskiej rozmiarówce? Chodzi mi o rozmiary butów - 36 to rozmiar...? Ja rok temu kupowałem z USA płaszcz TH i trzeba było 1 rozmniar mniejszy kupic, buty: http://www.convertworld.com/pl/rozmiar-buta tu jest przelicznik czyli dla kobiet amerykanek odpowiednik 6 byłby 36 europejski Edytowane 21 Grudnia 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 M. dla mnie wybrałby coś w porządku, chociaż nigdy nie wybiera bo się pewnie boi . Za to Jego pomysły na ubrania dla dziecka no czasem mi oczy wychodzą z orbit..... Ja nie jadę i nie komponuję mu garderoby ale jak jesteśmy razem, mam w głowie całokształt i potrafię wybrać coś co będzie do niej pasowało, a mój mąż patrzy na świetny sweter, faktycznie piękny, granatowy z norweskim wzorem, w sam raz na święta ale tylko i wyłącznie na nie, na dodatek nie pasujący do żadnych spodni itd. . A żeby nie było, spodnie na koniec wybrał zupełnie inne, kupił i wygląda w nich jak cukiereczek w porównaniu do tych, które ja wyszukałam . Generalnie chodziło o oszczędność czasu (na której straciłam tyle, że ja nic nie kupiłam, acz po świętach mam zamiar to sobie odbić). Mój wybiera fajne ciuchy dla małego. Dla siebie też. Może dlatego się za to nie zabieram? Dla mnie za to wybiera zazwyczaj coś nie w moim stylu, bo ja jestem strasznie zachowawcza, ale lubię, jak mi doradza: to czy to (nie spośród ciuchów z całego sklepu, tylko po mojej wstępnej selekcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ja rok temu kupowałem z USA płaszcz TH i trzeba było 1 rozmniar mniejszy kupic, buty: http://www.convertworld.com/pl/rozmiar-buta tu jest przelicznik czyli dla kobiet amerykanek odpowiednik 37 byłby 6,5 Dzięki lolek . A jak wypadają Conversy? Jak nasze normalne buty? Czy trzeba zaniżyć/zawyżyć? Ktokolwiek? Chyba muszę iść poprzymierzać, ale znowu w sklepach dwa rozmiary na krzyż (nigdy nie znalazłam mojego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mi się wydaje, że on wybiera to co może sam by chciał nosić jako dziecko, niekoniecznie to co jest modne ale i dobrze, dzięki temu młody zna smerfy które mąż lubi i regularnie funduje młodemu coś ze smerfem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mi się wydaje, że on wybiera to co może sam by chciał nosić jako dziecko, niekoniecznie to co jest modne ale i dobrze, dzięki temu młody zna smerfy które mąż lubi i regularnie funduje młodemu coś ze smerfem . Ja ostatnio młodego katuję "Littlest Pet Shop" - fajna muzyka, ciągle nucę i oglądam na Mini Mini, choć on niekoniecznie jest tym zainteresowany . Ale nie potrafię sobie odmówić żadnego odcinka . Chyba muszę mieć córę (uwielbiam "Dzwoneczka"!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ilonka poprawiłem posta bo źle spojrzałem "dla kobiet amerykanek odpowiednik 6 byłby 36 europejski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Jak lubicie drewniane zabawki dla dzieci to polecam Plan Toys są świetne ja kupowałem owoce i warzywa z nożem do krojenia, Wszystko mega bezpieczne i lakierowane lakierami wodnymi, są super. http://www.drewniaczek.euilonka ja uwielbiam pingwiny i kanciastoportego...... Edytowane 21 Grudnia 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 yokasta, a oglądacie jakieś bajki? Czy starasz się bez telewizji? Jeśli od czasu do czasu coś oglądacie, to polecam "Świat małego Ludwika" (na youtube), po minucie rozgryziesz, co za moment powie narratorka, ale maluch jest zafascynowany przez cały odcinek . Mój ma zawsze minę, jak ja w czasie oglądania dobrego kina akcji ("To jest samochód. Dzień dobry samochodzie. Gdzie jest samochów? Tu jest samochód! Do widzenia samochodzie! To jest samolot. Dzień dobry samolocie..." itp.). lolek, super te drewniane zabawki, instrumenty są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jak lubicie drewniane zabawki dla dzieci to polecam Plan Toys są świetne ja kupowałem owoce i warzywa z nożem do krojenia, Wszystko mega bezpieczne i lakierowane lakierami wodnymi, są super. http://www.drewniaczek.eu ilonka ja uwielbiam pingwiny i kanciastoportego...... Ja w ogóle lubię wszystkie bajki . "Madagaskar" najbardziej (na ostatniej części w 3D byłam w kinie trzy razy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Ilona, raz na dwa dni coś puszczę najczęściej po 17 jak czekamy na tatę i już mi brakuje pomysłów na zabawę hahah. Mój mały uwielbia Peak a boo i see you, nie pamiętam jaka to seria . Nie mam mini mini w pakiecie a lubię tę stację . Mój brat długo oglądał CN tłumacząc, że się angielskiego uczy z bajek hahhaha (jeszcze po polsku wtedy nie było). Jak pracowałam jak niania to (aż wstyd przyznać haha) czekałam codziennie na bajkę o potworach. Nie pamiętam jak się nazywała . Lolek, jako fanka wszystkiego co drewniane lubię większość zabawek z tego surowca. Jesteśmy na etapie klocków, ale przyjdzie czas i na krojenie warzyw, kuchnię, warsztat i inne. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 [lolek, super te drewniane zabawki, instrumenty są świetne . no i mogę zaświadczyć że zabawki nie mają żadnych ostrych krawędzi i są całowicie bezpieczne, czasem żałuję że się tak wcześnie urodziłem. Za mojego dzieciństwa były tylko "ruskie" blaszane śmieciarki, które kaleczyły palce........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Już wiem! Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster :D:D. A poza tym jestem wielbicielką Johnnego Bravo i Chojraka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Lolek, jako fanka wszystkiego co drewniane lubię większość zabawek z tego surowca. Jesteśmy na etapie klocków, ale przyjdzie czas i na krojenie warzyw, kuchnię, warsztat i inne. ja nie chcę żeby to jak reklama zabrzmiało bo nie oto chodzi ale jak raz kupisz plan toysa to tak jakbyś fischer prica (w odpowiedniku drewnianym) kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Johnnego Bravo :yes::yes: do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mój mały uwielbia Peak a boo i see you, nie pamiętam jaka to seria Patrz, nie znam tego. U nas tylko "Świat małego Ludwika" i "Littlest Pet Shop" (dla mnie, młody w tym czasie bawi się obok). Raz puściłam "Teletubisie", ale nie chwyciło . Za to muzyka zawsze: najbardziej z "Pana Kleksa" ("Kaczka Dziwaczka" ) i kołysanki (tu w wykonaniu mamy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Mój syn to będzie miał spaczony smak: obiad zje tylko kiedy ma posmak banana, na szczęście już powoli się z tego wycofujemy. Słuch: ciągle nie wiem czy zasypia szybko kiedy śpiewam bo A) mama pięknie śpiewa i kołysze do snu czy B) śpiew jest tak straszny, że lepiej iść spać niż tego słuchać . niestety jakość taka sobie . Antoś bardzo lubi ale sam nie ogląda bo jak odejdę to leci do mnie od razu . Lolek, spokojnie, fajnie że coś polecasz. My mamy jeszcze drewnianą kolejkę Eichhorn i słyszałam, że zabawki Boikido są dobrej jakości, naturalne i fajne. p.s. tak nabazgroliłam adres na kopercie mam nadzieję, że dojdzie. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 p.s. tak nabazgroliłam adres na kopercie mam nadzieję, że dojdzie. Yoka, ja Ciebie ta lubię, że jak nie dojdzie to się nie pogniewam:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Nie no, dojdzie. Tylko, żeby znaczek nie odpadł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.12.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Eh, moje dziecko jak odmieniec. Żadnych bajek... Diana, super . agatah, jak się odwieszą (maks. pół dnia), to będą wyglądać ładnie . U nas słoneczko, więc mogę się zabierać za dachowe (całe szczęście jedno). No! Już się ułożyły. Mój wybiera fajne ciuchy dla małego. Dla siebie też. Może dlatego się za to nie zabieram? Dla mnie za to wybiera zazwyczaj coś nie w moim stylu, bo ja jestem strasznie zachowawcza, ale lubię, jak mi doradza: to czy to (nie spośród ciuchów z całego sklepu, tylko po mojej wstępnej selekcji). Mój mówi TAK albo NIE. I na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts