Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki lolek :hug:. A jak wypadają Conversy? Jak nasze normalne buty? Czy trzeba zaniżyć/zawyżyć?

Ktokolwiek?

Chyba muszę iść poprzymierzać, ale znowu w sklepach dwa rozmiary na krzyż :bash: (nigdy nie znalazłam mojego).

normalnie nosze 39, a conversy kupuje rozmiar wieksze ;) ale najlepiej kupic dwie pary i jedna pozniej oddac (jesli kupujesz online) ;)

juz nie raz wtopilam z butami i mam chyba kilka par w rozm 39 ktore na mnie nie pasuja...moze ktos ma ochote na nowe TBS albo espadryle baleriny na wiosne? ;)

Reni, to myśl - chociaż ceny nie znam :no:. Ja kombinuję, że jak będzie taniej, to niech kupi, mam kilka rzeczy na wish liście (takich ubraniowych). Muszę tylko rozmiary podobierać :yes:.

annNS2, tak mi się wydawało, że Conversy rozmiar większe :yes:. Chyba kiedyś mierzyłam i nie mogłam wcisnąć 36.

Aha, agatah, Magda, mały wczoraj zjadł pierwszy dorosły obiad - pulpeciki z indyka, ziemniaki i marchewkę. Aż mu się uszy trzęsły. A ja się wzruszyłam, że mam takiego dorosłego faceta :).

yokasta, może spróbuj? Są dzieci, które nie chcą jeść papek, tylko tak jak rodzice (nasz powoli miał dość papek).

Magda uduszę!!! Wszystkich pompiarzy i kablarzy za sobą przyciągniesz?? :lol2::lol2: Jak tu zacznie się taki poziom dyskusji jak na ogrzewaniu to zmieniam forum na wizaż.pl :p:lol2::lol2:

czekaj czekaj - jeden mial tekst że przyjdzie się do "naszego domku" polansować :lol2::lol2::lol2::lol2:

tyle, że on naiwniak nie wie co tu się dzieje hahahhahaha

Tosia serio o długości przeczytałaś? no nie wierzę! jednak coś Cię tam kręci :p chociaż widzę, że posty admin pousuwał

pimpiarze zaraz nadejdą-wlasnie sie myja i oliwią

;)

Edytowane przez Magda_lena85

Aha, agatah, Magda, mały wczoraj zjadł pierwszy dorosły obiad - pulpeciki z indyka, ziemniaki i marchewkę. Aż mu się uszy trzęsły. A ja się wzruszyłam, że mam takiego dorosłego faceta :).

yokasta, może spróbuj? Są dzieci, które nie chcą jeść papek, tylko tak jak rodzice (nasz powoli miał dość papek).

Antek nie je papek tylko obiady w kawałkach. To nie zmienia faktu, że lubi kiedy jest posmak banana, ale jak napisałam - teraz już coraz mniej na szczęście :).To nie kwestia wielkości cząstek :no:. Na początku jadł pół banana do obiadu :o.

Obecnie zjada całą porcję. Naszego mu nie daję, bo jest solone, czasem w ogóle nie robię obiadu itd. Natomiast faktycznie chętnie sięga do naszego talerza i często mu daję, a to ziemniaka, a to buraczki.

A to mięsko jak zrobiłaś, że zjadł? Takie miękkie? Dawaj przepis!

Agatah, moje też niebajkowe, nietelewizyjne. Chyba z jednym peak a boo na dwa dni przesadziłam bo od tygodnia nic nie puszczałam ale nie jestem przeciwna jeśli to raz na jakiś czas. Potem średnio to widzę jak dziecko pójdzie do przedszkola. Wszyscy chłopcy będą się zachwycać jakimś bohaterem a mój będzie stał i patrzył nie wiedząc o co chodzi? Średnio, nie?

Edytowane przez yokasta