reni1980 01.07.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Bo sam pomysł super ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Chodziło mi o to, że pomysł na taki stół śniadaniowy jest super, tylko nie rozumiałam, gdzie go chcesz postawić. Czy na nowym miejscu, czy zamiast tamtego kawowego zestawu... A w międzyczasie wytłumaczyłaś i już wszystko jasne Pięknie będzie i śniadanko miłe przy takim stole, albo obiad nawet, jak goście przyjdą Z beczki oświetleiowej... Widziałaś? http://i2.fmix.pl/fmi1071/f823374400013bb64e0da7c1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 widziałam , widzialam ale się nie napalam bo nie mam i tak gdzie upchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 oj Reni ale wisząca z tego kompletu byłaby perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Reni, ja tam widzę miejsce na lampę stojącą - przy tv, po prawej stronie (na fotkach masz w tym miejscu biało-czarne gałęzie) - chociaż mało przydatna może być w tym miejscu, bardziej jako ozdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Na temat lamp ja już się nie wypowiadam , a wiklina z drewnem mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Mi się bardzo podoba pomysł z tym dużym stołem plus wiklina - rzeczywiście dąb plus wiklina czy inne drewno egzotyczne plus rattan? p.s pozdrowienia nadmorskie Edytowane 1 Lipca 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 reni, tak sobie szperam w temacie lampowym i co rusz natykam się na "Twoją" lampę Dandelion i coraz bardziej mi się podoba Będziesz miała coś przeciwko, jak zacznę się nią interesować? Jeszcze nie wiem, gdzie bym ją mogła dać, ale coś się pewnie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 anna no co ty, chyba zartujesz, a tak na marginesie moje większa połowa chce cabochę, więc ni ma problema a jak tak dalej u ciebie z kupowaniem będzie to chyba ją kupisz wczesnij niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 hmm bo u ciebie w jadalni to bym widziała caboche ale szt 2!!!!!!!!!!!!! nad stołem oczywiscie, co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) anna no co ty, chyba zartujesz, a tak na marginesie moje większa połowa chce cabochę, więc ni ma problema a jak tak dalej u ciebie z kupowaniem będzie to chyba ją kupisz wczesnij niż ja Czyli decyzja zapadła? Czy będziesz jeszcze z mężem negocjować? Ja pewnie jak zdecyduję, że chcę, to kupię, bo tak już mam O ile oczywiście w zjadliwej cenie znajdę Aktualnie wpadłam na fajny pomysł aranżacji wiatrołapu i jak mi wszystko zagra i pomysł zostanie przyklepany, to będę na Dandelion Moooi polowała. Swoją drogą, dzisiaj dowiedziałam się, że Dandelion to po prostu dmuchawiec, a moooi znaczy piękny Żande to odkrycie Ameryki, ale nie wiedziałam hmm bo u ciebie w jadalni to bym widziała caboche ale szt 2!!!!!!!!!!!!! nad stołem oczywiscie, co ty na to? Nad stołem będzie Alano, już zakupiona, wysokość 1m http://images49.fotosik.pl/784/4f19107c6dbe928f.jpg Pamiętasz mój ideał jadalni? Bąbelki mają być http://images46.fotosik.pl/745/e00757854a5a7aa3med.jpg Głowię się natomiast jeszcze, co do większej łazienki (tej "spa"), bo tam też bym najchętniej Caboche wcisnęła Edit: Jak nie chcesz tych zdjęć u siebie to daj znać Edytowane 2 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no tak bąbelki muszą być, zresztą piknie wygladają ale przyznam że nie wiedziałam że już kupione są, ale wiem ze później nigdy nie ma na te wymarzone lampy, albo żarówki albo ikea, jedno z dwóch zdjęcia muszą zostać bo cudowna ta jadalnia, niesamowite ma okno, nie wpadłabym na pomysł aby było od podłogi do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 moje w kuchni zostało zniczowane na forum o kuchniach a co dopiero takie dolne, fiu fiu masakryczna krytyka by była, a na wizualkach czy inspiracjach wszystko ma rację bytu, dziwne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Ooo, a dlaczego Twoje okno zlinczowali? Bo ja jakoś nie czytałam tych opinii. Ale ja nie od początku u Ciebie bywałam więc pewnie dlatego... Zgadzam się, później absolutnie nie ma kasy na lampy Ja mieszkam od 3,5 roku i prawie wszędzie na dole mam halogeny, bo na etapie wykończeniówki były najtańsze i dawaliśmy je gdzie popadło (do kuchni kupiłam lampę sporo wcześniej więc wisi ), a na górze wszędzie papierowa IKEA za 25 zł. Nie, żebym coś do nich miała, ale szczytem designu i moich marzeń to one nie są A teraz to już bez sesnu wymieniać... Edytowane 2 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 po 1. za wąskie i nie widać kto lezie po ulicy(mnie mało to interesuje a jeśli muszę looknąć to przecież mogę się schylić, ale inni chcą widzieć i się nie schylać)2. mało światla musi wpuszczać bo wąskie3.niemiłosiernie musi się chlapać przy pieczeniu, choć ja uważam że nie ma róznicy czy ścieram lacobel, czy płytki czy szybę ale inni mówią że na oknie musi najbardziej widaća cholera cały urok tego okna w tym że wąskie, że długie i że panoramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Reni, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził nawet jak zamurujesz to będzie źle zrobię eksperyment i wrzucę kiedyś swoją kuchnię z czarnym szkłem i na ścianie i dopiero mi się dostanie - na czarnym to dopiero musi być widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 wiem, wiem zrobię eksperyment i wrzucę kiedyś swoją kuchnię z czarnym szkłem i na ścianie i dopiero mi się dostanie - na czarnym to dopiero musi być widać mówiąc krótko najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 reni, najważniejsze, żeby się Tobie podobało. Tylko argument, że nie widać, co się na ulicy dzieje jest dla mnie żadnym argumentem Ale każdy woli co innego i ok Zajrzyj do mnie za jakąś chwilę, bo kupiłam Dandelion Moooi Wiesz, nie pytałabym Cię o niego, gdybym już na oku jakiegoś nie miała... Tylko muszę to szaleństwo zakupowe przerwać, bo nasz dom nigdy nie powstanie i na nic się te moje perełki chowane pod łóżkiem zdadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nie widać, co się na ulicy dzieje, ale nie widać też, co się dzieje w środku - a to raczej na plus. Odpada też problem firanki w kuchni (a to nie lada wyzwanie w nowoczesnych wnętrzach ) Reni, masz bardzo pozytywną cechę - wiesz, czego chcesz i nie łatwo Cię zbić z tropu Jeśli coś Ci się podoba, to bez względu na opinie innych Zazdroszczę i powoli staram się tego uczyć Ale ja wpadłam w innej sprawie - zajrzałam dzisiaj do sklepu z fotelem i wypatrzyłam lampę Caboche (tzn. inspirowaną projektem, choć wykonanie wydawało się porządne). Możesz zerknąć w wolnej chwili: http://www.ffdesign.pl/index.php/sklep/category/7/lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 w takich samych cenach jak w tym customform, mówisz że jakościowo także super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts