Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Renia wiem :D

a jak fajnie mi sie teraz patrzy jak to mlode tak wierca sie przy tej choince :lol2:

korci je ale sie powstrzymuja... :D nawet moj maz, ktory tez jest ciekawskim prezentow wzial na wstrzymanie :lol2:

starsza corka zrobila dla mnie sama jakas kartke i zapakowala w papier i podlozyla pod choinke...chyba zal sie jej mamusi swojej zrobilo :lol2:

Oj meli dobra jesteś :D:D:D:D:D

no tak tak Melcia- ale wiesz skoro mamy to samo imię to niejako oczywiste ;)

u nas pod choinką pusto - bo Albik by nie wytrzymał, więc po kolacji idzie szukać pierwszej gwiazdy w oknie i wtedy się zapełnia

Edytowane przez Magda_lena85

no tak tak Melcia- ale wiesz skoro mamy to samo imię to niejako oczywiste ;)

u nas pod choinką pusto - bo Albik by nie wytrzymał, więc po kolacji idzie szukać pierwszej gwiazdy w oknie i wtedy się zapełnia

tez tak robilismy co roku..nawet moi rodzice mnie tak wysylali ;)

ale w tym roku bierzemy dziewczyny na wytrzymalosc i skutkuje...sa grzeczne :D

Adiqq kibicuje...nie poddawaj sie w kuchni jestes dzielny :D

:bye:

wiecie co, moja żona zawsze powtarza, że gdyby miała gwarancję że będzie córka, to od razu :)

problem w tym, że statystyka jest przeciwko nam....

najstarszy brat ma 3 synów, drugi ma córkę i 2 synów(córka jako pierwsza!), potem ja 2 synów, młodszy brat - córkę i syna(córka jako pierwsza). najmłodszy brat jeszcze nie ma i nie planuje(dużo młodszy od nas)

wychodzi na to, że jak ktoś nie miał córki jako 1 dziecka, to nie ma na co liczyć ;)

biorąć to wszystko pod uwagę nie mamy odwagi :rotfl:

najstarszy brat już zrezygnował ;)

Bo to tak jest :yes:. Znaczy od mężczyzny zależy, jaka płeć (w plemnikach są odpowiednie chromosomy), a to jest akurat genetyczne. Jak w rodzinie sami bracia, to duże prawdopodobieństwo, że oni też będą mieli chłopaków, ich synowie również, itp.

hejka ludziska. Mam przerwę między trzecimi czwartymi gośćmi. Mam już dość.... wyłączyli nam prąd przed 14 (10 minut przed podaniem obiadu). Przez 2 godziny masakra... sąsiadka nam na gazie (mam tylko płytę) zagotowała wodę żebyśmy choć kawy mogli zrobić...

teraz mam chwilę (Sons of Anarchy się ładuje a mąż gotuje uszka do barszczyku)....

Życzę wszystkim wesołych świąt. I dużo miłości :)