efi26 26.12.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 o dzięki Reni bo już oglądam na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.12.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Zara od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.12.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) dzisiaj urodziny "staruszka" Adiqq Happy Birthday dla Syna http://2.bp.blogspot.com/-pGa41s0HVLQ/UDFK8RcQw6I/AAAAAAAAEwg/5mvRN2iyI24/s1600/happy-birthday-friend-lover.jpg Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 27.12.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Heloł ja już pękam w szwach od tego obżarstwa Adiqq zdrówka dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam poswiatecznie, kto dziś w pracy? Ja leniwie siedzę w domu i zastanawiam się co robić, dzieciaki jeszcze spia, chyba pojadę do zary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam poswiatecznie, kto dziś w pracy? Ja leniwie siedzę w domu i zastanawiam się co robić, dzieciaki jeszcze spia, chyba pojadę do zary Witaj Reni, to jest bardzo dobra myśl ja juz zakupy zrobiłam, co prawda na necie ale jakie emocje! co wrzuce do koszyka to zaraz niedostępne! W między czasie kozaki mi w Venezi wykupili ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No to efi poszalalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 eee nie tak bardzo ale troche Żałuje bardzo tych kozaków Moze jeszcze sie pojawią albo... nie były dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 eeee,ten tego...wyraziłem się nieprecyzyjnie - "staruszek" to mój pierworodny syn zrobilam korekte ale wtopa..tylko ze to z winy Twojej nie mojej biore kawe i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 zrobilam korekte ale wtopa..tylko ze to z winy Twojej nie mojej biore kawe i zmykam korekta bardzo ładna:lol2::lol2::lol2: adiqq wszystkiego naj dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 korekta bardzo ładna:lol2::lol2::lol2: Renia, gdyby to byl pelnoletni chlopak to bym jeszcze ten tort z babeczka zostawila..ale nie pasuje no nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 jakoś.....nie lubię korekt Adiqq!!!!!!!!! no wez Ty mnie nie rozbrajaj.... to bylo pisac, ze to Twoje urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Hejka ja dziś wolne - w Z. nie byłam , mąż mnie wkur... jutro mamy kolędę więc sprząta on ja mam focha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 uuuu ale jazda a ja sie napalilam na pralke miele... u nas w promocyjni z 9tys nok na 3995! no ale pewnie juz wykupione sa do tej pory moj wybyl z domu na 3 godzinki pomoc znajomemu.. heh mowi ze juz w domu nie moze usiedziec bo go dupsko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 wow! jakie nastroje panuja tutaj.... uhuhu moge z Wami sie powq.... :mad: bo tez mam powody ku temu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 no dobra! jak wiecie u mnie domek juz na wykonczeniowce jest... tynki porobione, elewacja tez... iiiii mojemu zonkisiowi zachcialo sie zrobic kolejna demolke w srodku! kurcze juz jedna sciane burzylismy po tynkach...a teraz on ma chec wymienic okno kuchennne (tak to wielkie) na takie waskie jak u Reni... scianki w spizarce wywalic (kuchnia bedzie wtedy wieksza) a zamiast wccika (bo jest obok za spizarka) zrobic spizarke:confused: to ja mowie ze juz wole miec tam pralnie jezeli nie wccik...ale dodam ze odprowadzenia wody i kanalizy porobione no ja nie wytrzymie z moim zonkiem to sa kolejne koszta ponoszone przez nas..mogl robic plany zanim tynki kladlismy.. ja jestem oczywiscie przeciwna tym zmianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Pralka . Też byśmy potrzebowali nowej, ale kasy szkoda . Słuchajcie, jak często zmieniacie pralki? Tzn. co ile lat? I wtedy, kiedy już całkowicie kaput? I jeszcze jedno: czyścicie je, używacie odkamieniaczy, itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ilona moja pralka dziala w NO juz od lat 7 .. byly momenty ze nam umierala..ale ozywala nie naprawialismy jej ale czujemy ze zblizaja sie jej dni hehh... nie odkamieniam niczym bo tutaj woda jest taka, ze pije sie z kranu...zero kamienia powod umierania... jak mieszkal z nami kuzyn mojego meza to po pracy jak wkladal spodnie robocze do prania to kieszeni nie czyscil... wiec ja po nim chcac pranie nastawic znajdywalam a to kamienie rozniste.. a to gwozdzie, olowki oczywiscie delikatny opiernicz byl... na dlugo nie pomagal bo czesto tak bylo... kuzyn wyjechal problemy zniknely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 My nie dbamy o naszą, wodę mamy straszną (mimo filtrów ), pralka ma sześć lat, poczekam aż całkowicie odmówi współpracy i o nową będę dbać jak o oczko w głowie. Chciałam tylko porównać żywotność pralki zadbanej z żywotnością takiej, która po prostu pierze. Z moich obserwacji wynika, że wszystkie żyją średnio 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 co do okna to się nie wypowiem, ja osobiście lubię duże kuchnie...w mojej mam sporo miejsca takiego "spiżarniowego" - i nie wyobrażam sobie go nie mieć.... ale ja tej kuchni spędzam sporo czasu - jak twój nie spędza - to niech się odpierwiastkuje no widzisz Adiqq nie po to byl projekt z wielkimi oknami brany zeby je teraz zmiejszyc moj mowi ze sie nie wtraca...ale jak wspomnialam o mikrofali w slupku to mi odp ze nie chce tego czegos miec.. ze w spizarce postawi stara i bedzie oki.. ale jak oki skoro on mi moja wywalczona spizarke planuje usunac? nie chce wyzbywac sie wccika..na dole mam lazienke..ale to ma byc ta nasza malzenska... no kurde nerwa mam jak sto pierunow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts