Mmelisa 27.12.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Adiqq moj to juz ma takie pomysly ze to co pisze to pikus... juz powiedzialam, sprzedaj i buduj nowy... bo mam dosc, ciagle te zmiany i zmiany..to slysze, ze nawet z nowym projektem zmiany tez jakies beda...wiec mamy czas teraz to zrobic niz pozniej po calkowitym wykonczeniu.. no tak...ale chyba tylko ja podchodze do tego, ze nasze wlozone pieniadze teraz sa wywalane w proznie... kolejny pomysl zmiana okien na drewniane:bash: zrobienie dobudowy z tylu domu od str kotlowni... oki to przelkne... bo tam faktycznie jak leje lub slonce grzeje to drzwi dostaja w kosc..a tak beda osloniete... temat schodow... heh temat rzeka... podobaja mi sie od pocztaku ale ile to ja sie musialam namarudzic zeby zabieg byl jak najszerszy:cool: moja panika przed spadnieciem na zakrecie schodow zadzialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 a u nas kłótnia o kasę - jak zwykle tż żyje na innym świecie i jeszcze mi mówi, że za mało zarabiam..to mu powiedziałam, ze ma znaleźć w moim wieku dziewczynę co tyle robi... i wojna gotowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 myslalam ze z budowa bedzie juz wiekszy spokoj... a tu zonk... ehhh o kant du.. to wszystko rozbic pytanie...jak mam szukac odpowiedniego sprzetu agd do kuchni? oczywiscie wszystko z jednej serii markowej... u mnie myslalam o Miele..ale czy jest sens wkladac w to tyle kasy? ide sie pocwiartowac bo mam dola i dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 jest sens w miele - tylko ja się zastanawiam inaczej - po np 10 latach kuchnia pójdzie do wymiany (meble) co wtedy ze sprzętem?wymieniając kuchnie zazwyczaj robi się też nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 mysle ze za 10lat to kuchnie bede miala ta sama chyba ze w lotka moj w koncu wygra bardziej pokazna sumke to wtedy zaszaleje czekam do soboty to bede wiedziec... ostatnio trafil 5tke .... ale tutaj 5tka to pikus... tyci tyci braklo do glownej wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 myslalam ze z budowa bedzie juz wiekszy spokoj... a tu zonk... ehhh o kant du.. to wszystko rozbic pytanie...jak mam szukac odpowiedniego sprzetu agd do kuchni? oczywiscie wszystko z jednej serii markowej... u mnie myslalam o Miele..ale czy jest sens wkladac w to tyle kasy? ide sie pocwiartowac bo mam dola i dosc Mmelisa, to zależy czy jesteś pewna, że to na długo (tzn. czy dom docelowy? Czy masz PEWNOŚĆ, że będzie w nim mieszkać 10 i więcej lat? Bo jeśli nie, to chyba nie warto ). Druga kwestia to taka, jak użytkujesz kuchnię, czy dużo gotujesz, jest dla Ciebie ważna? Niektórzy mają jakiegoś takiego konika (hopla na punkcie) i uważam, że za to warto zapłacić większe pieniądze (ja np. nie dałabym za piekarnik czy kuchenkę, bo mnie gotowanie ni ziębi, ni grzeje, podobnie żelazko, pralka - byle były, ale już np. odkurzacz muszę mieć jak najlepszy - o dużej mocy, z filtrami HEPA, itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 co się śmiejesz? Mmelcia ja tak obiektywnie patrząc - kuzynka żona stolarza ma kuchnie aktualnie 12 letnią - front drewniany... no i wywala całą w przyszłym roku a planuje to zrobić od 3 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 gotowac lubie.. tylko dac mi przepisy i jade z koksem! lubie miec duzo blatu roboczego...abo teraz mam scisk... pralka ahhh jak namowic chlopa na zakup suszarki? bo moj nie chce, bo pradu duzo pobiera :lol2:taaa tak samo jak o zmywarce luzie gadaja jedno w tej kwestii mnie rozbawilo... skoro prad ciagnie suszarka to jak on chce caly dom na prad miec :lol2::lol2: no ja powiedzialam,ze kupie sobie ja i koniec..nawet jakby miala stac w korytarzu to ja miec bede ide robic oblesniki dziewczynom... moje nerwy mam nadzieje, ze dzieki temu odejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 u nas nawet nie o ilość chodzi - ale czasem się wkurzam jaka to głupia byłam trzeba było siedzieć w domu do czasu aż młody pójdzie do szkoły i g. robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Madzia co do remontu kuchni to zawsze sprzet mozna zostawic a kuchnie na zamowienie ale kto wie co bedzie za 10lat..moze mnie jakis pijany ksiadz pierdyknie na ulicy i mnie nie bedzie na tym swiecie albo jakis wariat w banku na zakladnika mnie wezmie i strzeli kulke w glowe po fakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 optymistka!księdza jej się zachciało:lol2: Adiqq ale jakiego podejścia? faceci są pierdyknięcie - baba robi 1000 rzeczy a mu jeszcze źle - no sorry ale nie znam w realu ani 1 w moim wieku która zapierdala jak motorek.. ehh temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 optymistka! księdza jej się zachciało:lol2: a bo wiadomosci leca w tle i gadali o takim jednym :lol2::lol2: kurcze u Was tez juz ciemno? no u mnie szarowka za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 szaro - bez światła ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dobra dziewczyny (i mężczyźni ), to ja z innej beczki - co sądzicie o tatuażach na kobiecie? Takich delikatnych, nie na całe ramię . Zawsze chciałam sobie zrobić po urodzeniu dziecka, czas leci, a ja dalej bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mmelisa, u mnie od rana trzeba światło zapalać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 dla mnie te delikatne napisy, gwiazdki i inne to jak dziara to na chociaż na pół pleców... i dziara a nie napis I love my men;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Zastanawiam się w jakim miejscu - podoba mi się na karku jak ma Victoria Beckham (tylko napis krótszy):http://www.portal-tatuaze.pl/userfiles/victoria_beckham_tattoo.jpglub tak:http://2.bp.blogspot.com/-zaCe08Sv9Wg/Tj1zaswaCaI/AAAAAAAAAVE/UVY8mlf121g/s640/tumblr_louri8wdb31qis2apo1_500_large.jpgna wewnętrznej stronie nadgarstka, na stopie - jakiś kwiat, motyl lub na wewnętrznej stronie ramienia:http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/a65/15e/599/cae/093/599/18d/5c6/be3/81c/48_500x640.jpg Macie jakieś fajne pomysły?adiqq, chciałabym wiedzieć, co na to inni, moje otoczenie raczej zawsze było na nie i próbowało mi to obrzydzić na wszelkie sposoby - dlatego tyle lat się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 dla mnie te delikatne napisy, gwiazdki i inne to jak dziara to na chociaż na pół pleców... i dziara a nie napis I love my men;) Haha, ja właśnie nie jestem za wielkimi tatuażami, tylko takimi, które można łatwo schować (stąd pomysł na stopę - do pracy chodzę w pełnych butach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 na plecach zawsze łatwo schowaćte napisy i chińskie znaki wydaje mi się, że za parę lat będą tak kiczowate jak 10 lat temu tribale nad tyłkiem, nie wiem czy je pamiętacie? A np na łopatce smok albo cokolwiek innego już będzie zawsze ok.Chociaż smoka nie lubię - sama chce mieć krzyż na plecach - kręgosłup między łopatkami.I nie chodzi o krzyż w wymiarze katolickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Magda, jaki mniej więcej? I kiedy planujesz zrobić . Myślałam, że tylko ja mam takie pomysły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts