Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

moje otoczenie też jest na nie, wychowałem się w bardzo konserwatywnej rodzinie.

Ale uważam, że jak ktoś tego potrzebuje - to niech sobie zrobi - bo skoro tyle czasu ci to chodzi po głowie, to coś w tym musi być...

niektóre tatuaże mi się nawet podobają - ale podtrzymuję to co napisałem wczesniej

i lepiej się nad tym długo zastanawiać, niż podjąć nieprzemyślaną decyzję i potem żałować

Dlatego myślę od 17 roku życia - i nawet wtedy wiedziałam, że jak już to zrobię sobie tatuaż jak będę w miarę dojrzała, koło 30-tki, po urodzeniu dziecka, itp. Tzn. wyszłam z założenia, że jeśli do tego czasu mi się nie odwidzi, to warto i tyle.

Napisy będą obciachem?

Nie chciałabym mieć czegoś w stylu modnych kiedyś tatuaży nad piersią lub chińskich znaków :bash: a pamiętacie łańcuszek wokół ramienia, kostki :bash: :sick:?

dokłądnie o to mi chodzi Ilonka - bo to bylo modne..szal był jak teraz na napisy i inne. Będzie powtórka z rozrywki.

Ja już chciałam przed ciążą - ale koszt tatuażu jest dość spory - kilka tysiaków u dobrego tatuażysty. Zawsze na coś innego kasa potrzebna/

dokłądnie o to mi chodzi Ilonka - bo to bylo modne..szal był jak teraz na napisy i inne. Będzie powtórka z rozrywki.

Ja już chciałam przed ciążą - ale koszt tatuażu jest dość spory - kilka tysiaków u dobrego tatuażysty. Zawsze na coś innego kasa potrzebna/

Czyli napis nie - przekonałaś mnie. Zresztą to głupie mieć na sobie jakąś sentencję (osobiście "złote myśli" szybko mi się nudzą).

Szukam dalej ;).

wydaje mi się, że napis ok ale nie w wersji jak wyżej - napis w jakimś przedmiocie schowany tak żeby go nie było widać od razu - ja w tym krzyżu miałam mieć napis i 2 daty:) także widać nie będzie - zazwyczaj dobry tatuażysta świetnie maluje i CI wymaluje jak rzucisz w miarę dokładny opis co byś chciała, w jakim stylu

Dobra dziewczyny (i mężczyźni :lol2:), to ja z innej beczki - co sądzicie o tatuażach na kobiecie? Takich delikatnych, nie na całe ramię :no:.

Zawsze chciałam sobie zrobić po urodzeniu dziecka, czas leci, a ja dalej bez :no:.

no chyba sikne teraz :lol2: ja wczoraj wieczorem mojemu powiedzialam, ze chcialabym tatuaz sobie zrobic... tak niziutko pod majteczkami, ale nie az tam ;) na boku... i ogladalam sobie przez pol wieczora wzory...moj M jest za... ale ja sie bojam :lol2:

Hello!!!

Ja po świętach ostro do pracy się zabrałam .Razem z m pomalowaliśmy u mamy przedpokój i gabinet :).Teraz m pojechał spalić świąteczne kalorie:).My z młodą pełen relaks:).

Moja znajoma ma a nadgarstku tatuaż- daty urodzenia dzieci:).Ssamej mi to kiedyś po głowie chodziło ,ale później pomyślałam jak moja stara pomarszczona skóra z tatuażem będzie wyglądać:).

Mmelisa sorry ,że a raty:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ilonka czytałam bloga u nas mały też dostał saki więc ie tylko Ty miałaś nietrafiony prezent:).Śniegiem nam sypnie znowu na Wielkanoc:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:. U nas młody najwięcej uciechy miał z naszego prezentu - jeździka kubuś puchatek i basenu z piłeczkami:).

O taki mi chodzi.. jest delikatny a zarazem z pazurem, i ma to cos w sobie, co mi sie osobiscie podoba...

http://doblelol.com/uploads/10/sorpion-funny.jpg

Mirkamis a dlaczego Ty mnie przepraszasz :o

wyluzuj malenka :rotfl:

wiesz, ze ja tez o tym starzeniu sie skory kiedys myslalam..ale jak to dzisiaj napisalam.. a jesli moje dni sa policzone i taki pijany ksiadz we mnie wjedzie? noszzz kurna nie skorzystam z zycia... trzeba zaszalec :lol2:

ale ja to mam cykora do bolu....by mnie musieli uspic albo jakis gaz rozweselajacy zapodac :lol2:

moj maz jest ZA ..hahahah ten co sie igly od pobierania krwi boi wysyla mnie na takie coos :lol2: powiem zeby pierwszy poszedl... ;)

edit! sorki za wieeelkie foto... nie wiem jak sie zmniejsza :(

Mmelisa sorry ,że a raty:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ilonka czytałam bloga u nas mały też dostał saki więc ie tylko Ty miałaś nietrafiony prezent:).Śniegiem nam sypnie znowu na Wielkanoc:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:. U nas młody najwięcej uciechy miał z naszego prezentu - jeździka kubuś puchatek i basenu z piłeczkami:).

Basen z piłeczkami też mamy :yes:. A raczej namiot - chrzestny podarował na chrzcinach. Od kilku tygodni jest szał :yes:. Tylko ja potem wszędzie te piłki znajduję (np. w zmywarce :eek:) :bash:.

Koniecznie Mmelisa :yes:.

Szukam inspiracji. A Ty jesteś skorpion?

ja nie...ja to byk :D

ale teraz mi przyszlo do glowy, ze moj maz to skorpion :lol2::lol2::lol2:

a ten wzor akurat mi sie spodobal... w sam raz do mojego charrrakterrrku ;) niby takie ladne stworzonko, delikatne, a jak juz uszczypnie.... :D

nie widza mi sie delikatne motylki i kwiotki ;)

czy tez gwiazdeczki... oklepane...

tylko pytanie... czy ja sobie go wogole zrobie :D

jezeli tak to na wakacje... a jak nie, to juz nigdy... to bedzie tylko moje marzenie...

hejka, widzę mój temat - kocham tatuaże. Im większe tym lepsze :). Mój P. ma od przeszło 20 lat. Nic się nie nudzi, raczej chce się więcej. ?TEraz nie zwraca uwagi na niego - jest tak przywyczajony, nigdy nie zastanawiał się, czy jest modny czy nie. Tylko on nie wybrał motyw oryginalny (ma pięść zaciśniętą w środku z okiem - z jakiejś okładki czy fotki z fantastyki). Teraz zbiera na biomechanikę - duuuży na plecach. Wiem jedno - najlepiej wybrać coś oryginalnego, nie to co obecnie jest na topie. Smoki były kiedyś i obecnie chyba nie ma większego przypału :(.

Ja chciałam oryginalny tatuaż w oryginalnym miejscu - na wewnętrznej stronie dłoni. Ale niestety, schodzi :(. Więc dorzucam się mężowi - niech on zrobi jeszcze jeden na plecach :).

Meliska przyjedź do mnie, kuzyn mojego m ma salon powiemy żeby na raty robił i delikatnie:D

na raty i delikatnie to mozna wiesz co robic? (pierwszy raz..)

jak juz dziergac to z torpeda...zeby czym predzej skonczyc i nie wracac do tego wiecej :lol2:

a tak na marginesie..daleko to ode mnie? :D

aaa zrobilam taka ala wizke niby tej naszej przerobki kuchni... i moim jedynym argumentem zgadnijcie co bylo, zeby zostalo jak jest...

Kuchnia Reni :D bo wymiarowo mamy baaardzo podobnie :D chyba moj sie poddal mojemu veto :lol2:

Ja też zwolennik szybkości:), a nie pitu pitu powoli , ciaćkania się nie znoszę:).Im szybciej tym miej boli:)

No ja ze śląska, on w Bielsko-Białej ma salon:).

Ja mam pytanie z innej beczki: Czy któraś korzystała z gazu rozweselającego ??Jak to działa ??Bo słyszałam ,że niektórzy na to nie reagują.

teraz mi w kompie" n "wysiadło:mad:

Edytowane przez mirkamis