Ilona Agata 27.12.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Napisy będą obciachem? Nie chciałabym mieć czegoś w stylu modnych kiedyś tatuaży nad piersią lub chińskich znaków a pamiętacie łańcuszek wokół ramienia, kostki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 moje otoczenie też jest na nie, wychowałem się w bardzo konserwatywnej rodzinie. Ale uważam, że jak ktoś tego potrzebuje - to niech sobie zrobi - bo skoro tyle czasu ci to chodzi po głowie, to coś w tym musi być... niektóre tatuaże mi się nawet podobają - ale podtrzymuję to co napisałem wczesniej i lepiej się nad tym długo zastanawiać, niż podjąć nieprzemyślaną decyzję i potem żałować Dlatego myślę od 17 roku życia - i nawet wtedy wiedziałam, że jak już to zrobię sobie tatuaż jak będę w miarę dojrzała, koło 30-tki, po urodzeniu dziecka, itp. Tzn. wyszłam z założenia, że jeśli do tego czasu mi się nie odwidzi, to warto i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Napisy będą obciachem? Nie chciałabym mieć czegoś w stylu modnych kiedyś tatuaży nad piersią lub chińskich znaków a pamiętacie łańcuszek wokół ramienia, kostki ? dokłądnie o to mi chodzi Ilonka - bo to bylo modne..szal był jak teraz na napisy i inne. Będzie powtórka z rozrywki. Ja już chciałam przed ciążą - ale koszt tatuażu jest dość spory - kilka tysiaków u dobrego tatuażysty. Zawsze na coś innego kasa potrzebna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 dokłądnie o to mi chodzi Ilonka - bo to bylo modne..szal był jak teraz na napisy i inne. Będzie powtórka z rozrywki. Ja już chciałam przed ciążą - ale koszt tatuażu jest dość spory - kilka tysiaków u dobrego tatuażysty. Zawsze na coś innego kasa potrzebna/ Czyli napis nie - przekonałaś mnie. Zresztą to głupie mieć na sobie jakąś sentencję (osobiście "złote myśli" szybko mi się nudzą). Szukam dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 wydaje mi się, że napis ok ale nie w wersji jak wyżej - napis w jakimś przedmiocie schowany tak żeby go nie było widać od razu - ja w tym krzyżu miałam mieć napis i 2 daty:) także widać nie będzie - zazwyczaj dobry tatuażysta świetnie maluje i CI wymaluje jak rzucisz w miarę dokładny opis co byś chciała, w jakim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dobra dziewczyny (i mężczyźni ), to ja z innej beczki - co sądzicie o tatuażach na kobiecie? Takich delikatnych, nie na całe ramię . Zawsze chciałam sobie zrobić po urodzeniu dziecka, czas leci, a ja dalej bez . no chyba sikne teraz ja wczoraj wieczorem mojemu powiedzialam, ze chcialabym tatuaz sobie zrobic... tak niziutko pod majteczkami, ale nie az tam na boku... i ogladalam sobie przez pol wieczora wzory...moj M jest za... ale ja sie bojam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 mi sie spodobal znak skorpiona...i tam gdzie planuje super by wygladal jak dorwe kompa to wkleje dokladnie jaki mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Hello!!! Ja po świętach ostro do pracy się zabrałam .Razem z m pomalowaliśmy u mamy przedpokój i gabinet .Teraz m pojechał spalić świąteczne kalorie:).My z młodą pełen relaks:). Moja znajoma ma a nadgarstku tatuaż- daty urodzenia dzieci:).Ssamej mi to kiedyś po głowie chodziło ,ale później pomyślałam jak moja stara pomarszczona skóra z tatuażem będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mmelisa sorry ,że a raty:lol2::lol2::lol2: Ilonka czytałam bloga u nas mały też dostał saki więc ie tylko Ty miałaś nietrafiony prezent:).Śniegiem nam sypnie znowu na Wielkanoc:lol2::lol2::lol2:. U nas młody najwięcej uciechy miał z naszego prezentu - jeździka kubuś puchatek i basenu z piłeczkami:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 O taki mi chodzi.. jest delikatny a zarazem z pazurem, i ma to cos w sobie, co mi sie osobiscie podoba... http://doblelol.com/uploads/10/sorpion-funny.jpg Mirkamis a dlaczego Ty mnie przepraszasz wyluzuj malenka wiesz, ze ja tez o tym starzeniu sie skory kiedys myslalam..ale jak to dzisiaj napisalam.. a jesli moje dni sa policzone i taki pijany ksiadz we mnie wjedzie? noszzz kurna nie skorzystam z zycia... trzeba zaszalec ale ja to mam cykora do bolu....by mnie musieli uspic albo jakis gaz rozweselajacy zapodac moj maz jest ZA ..hahahah ten co sie igly od pobierania krwi boi wysyla mnie na takie coos powiem zeby pierwszy poszedl... edit! sorki za wieeelkie foto... nie wiem jak sie zmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Meliska przeciez na końcu dałam:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2 Ja jestem bardzo wyluzowana:). Tatuaż fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 fajny tribalowaty na pewno się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 mi sie spodobal znak skorpiona...i tam gdzie planuje super by wygladal jak dorwe kompa to wkleje dokladnie jaki mam na mysli Koniecznie Mmelisa . Szukam inspiracji. A Ty jesteś skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mmelisa sorry ,że a raty:lol2::lol2::lol2: Ilonka czytałam bloga u nas mały też dostał saki więc ie tylko Ty miałaś nietrafiony prezent:).Śniegiem nam sypnie znowu na Wielkanoc:lol2::lol2::lol2:. U nas młody najwięcej uciechy miał z naszego prezentu - jeździka kubuś puchatek i basenu z piłeczkami:). Basen z piłeczkami też mamy . A raczej namiot - chrzestny podarował na chrzcinach. Od kilku tygodni jest szał . Tylko ja potem wszędzie te piłki znajduję (np. w zmywarce ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Koniecznie Mmelisa . Szukam inspiracji. A Ty jesteś skorpion? ja nie...ja to byk ale teraz mi przyszlo do glowy, ze moj maz to skorpion :lol2: a ten wzor akurat mi sie spodobal... w sam raz do mojego charrrakterrrku niby takie ladne stworzonko, delikatne, a jak juz uszczypnie.... nie widza mi sie delikatne motylki i kwiotki czy tez gwiazdeczki... oklepane... tylko pytanie... czy ja sobie go wogole zrobie jezeli tak to na wakacje... a jak nie, to juz nigdy... to bedzie tylko moje marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Meliska przyjedź do mnie, kuzyn mojego m ma salon powiemy żeby na raty robił i delikatnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.12.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 hejka, widzę mój temat - kocham tatuaże. Im większe tym lepsze . Mój P. ma od przeszło 20 lat. Nic się nie nudzi, raczej chce się więcej. ?TEraz nie zwraca uwagi na niego - jest tak przywyczajony, nigdy nie zastanawiał się, czy jest modny czy nie. Tylko on nie wybrał motyw oryginalny (ma pięść zaciśniętą w środku z okiem - z jakiejś okładki czy fotki z fantastyki). Teraz zbiera na biomechanikę - duuuży na plecach. Wiem jedno - najlepiej wybrać coś oryginalnego, nie to co obecnie jest na topie. Smoki były kiedyś i obecnie chyba nie ma większego przypału . Ja chciałam oryginalny tatuaż w oryginalnym miejscu - na wewnętrznej stronie dłoni. Ale niestety, schodzi . Więc dorzucam się mężowi - niech on zrobi jeszcze jeden na plecach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Meliska przyjedź do mnie, kuzyn mojego m ma salon powiemy żeby na raty robił i delikatnie:D na raty i delikatnie to mozna wiesz co robic? (pierwszy raz..) jak juz dziergac to z torpeda...zeby czym predzej skonczyc i nie wracac do tego wiecej a tak na marginesie..daleko to ode mnie? aaa zrobilam taka ala wizke niby tej naszej przerobki kuchni... i moim jedynym argumentem zgadnijcie co bylo, zeby zostalo jak jest... Kuchnia Reni bo wymiarowo mamy baaardzo podobnie chyba moj sie poddal mojemu veto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Ja też zwolennik szybkości:), a nie pitu pitu powoli , ciaćkania się nie znoszę.Im szybciej tym miej boli:) No ja ze śląska, on w Bielsko-Białej ma salon:). Ja mam pytanie z innej beczki: Czy któraś korzystała z gazu rozweselającego ??Jak to działa ??Bo słyszałam ,że niektórzy na to nie reagują. teraz mi w kompie" n "wysiadło:mad: Edytowane 27 Grudnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dziewczyny nie mam świeczek na jutro do świeczników - baaa ja nawet świeczników nie mam:lol2:Będzie mega kicz jak dam krzyż stojący a obok wielka biała świeczka z latarenki? hmm bo świeczki z ikea w szkłach jeszcze mam hahahhaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts